progamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2021 çıkmış. Gamepass'e de gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2021 Pcye yukledim gunici ‘ofiste’ akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 (düzenlendi) gamepassten yükledim, oynayan olursa invit pls Ekim 16, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 beni ekleyin, act2'deyim ama kolay fazla kolay geldi. baştan başlarım, Deck fln da yaptım akarız: Hush00#2236 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 (düzenlendi) bu arada ultrawide oynayacak varsa, önceden fix'lemek lazım: (silah render'ları fln büyük çıkıyor ama lol ) Spoiler 4 kişi olursak baştan bir run başlatalım Ekim 16, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 (düzenlendi) kart'lar ve başka zorluk dereceleriyle falan oynadım, bence oyun olmuş. biraz 'PAY DAY' oyunu gibi basit, geriye gitmiş ama akıyor. bedava oynayan için gayet iyi. her şey stack ediyor, haritalar random fln keyifli sandbox 6,5/10 diyeyim. xbox'da auto-aim vermişler nedense, orda oynamadım ama reddit'te baya küfür etmişler. aim-down yapınca sadece düşmana kitleniyor, iraden dışında... o yüzden crossplay kapadım. Ekim 16, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 ben public matchmakingle act4e geldim rahat ama onu 3-4 kere denedim farklı gruplarla hep 2. phasede yatıyolar aşağı. easyde bile böyleyse diğer zorluklarla o kadar kolay değil gibi oyun en azından final boss ms gametag grynn#3556 b4b tag grynn3556#4959 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 game pass ile steam beraber oynuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 (düzenlendi) evet, oynuyor: pc xbox / steam / xbox series * run mantığı ile devam ediyor o yüzden, 4 kişi orta zorlukta başlamak keyifli olur. Ekim 17, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 demin adam gibi bi grup geldi tokatladım bosuu sonunda 2 değil 3 phasemiş onu da ilk kez gördük hahah aynı grup veteran act1 başladık sonra 3. chapterda falan wipelandı yine grup ahuae ama 1 tanesi çıkmıştı, botlar tamamen etkisiz eleman gibi ai çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Left 4 Dead 2 ile kıyaslayında, L4D2'deki oyun tasarım detayları gerçekten inanılmaz gözüküyor, ders niteliğinde bir oyunmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 abi işte. ben back4blood'u ilk açtığımda "neden bilmiyorum ama oyun çok ruhsuz, bi şeyler ciddi şekilde eksik" diyodum. bunlarmış olay. Mevzu sadece seni kovalayan bi kaç ragdoll var ve sen 4 kişi bi odaya girmeye çalışıyosun şeklinde detaylarından arındırılmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 Video ibretlik olmuş, betada gidip steam forumunda bile uyardım insanları. Perşembenin gelişi alfadan belliydi ama. Her defasında yok final launch olacak dediler. Bile bile lades. Sonra steam’de %65 mixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar