Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 11 saat önce, Lunam dedi ki: Şimdi arkadaşlar size bir hikayemi anlatcam benim sevgilim geçmişte çok travmalar yaşadı okb'si,değişken ruh halleri var ve aşırı karamsar her olayda kötü olasılıkları düşünüyor.İnsanlardan nefret ediyor inancı güveni kalmamış kimseye, annesinin sevgisinden bile şüphe ediyor o kadar yani. ergenlikte yaşanan klasik sorunlar ile karşı karşıya Düzelttim biraz, sen rahatına bak. Yalnız kalmak vs falan bahane çıkar genelde ne yazık ki. Yarın öbür gün tartışırsınız kavga edersiniz "ona çok iyi gelen" biri çıkar, a shoulder to cry on becomes a dick to ride on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 buyuyunce gecer denmis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Ne dinliyonuz lan siz rap mi hip hop falan mı ? Metal dinleyen var mı hala ? Yeni nesil liseliler ne dinliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 5 saat önce, neutrino dedi ki: buyuyunce gecer denmis mi? yatmadan önce ilaçlarını içerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 2 saat önce, Akhlaur dedi ki: Ne dinliyonuz lan siz rap mi hip hop falan mı ? Metal dinleyen var mı hala ? Yeni nesil liseliler ne dinliyor ? Kpop takiliyorlar galiba, yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lunam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 17 saat önce, reyou dedi ki: Vay be şu Pandemi döneminde hala Pandemi öncesiymiş gibi yaşayan insanlar var helal olsun çıkar bütün travmanın tadını. Şu devirde böyle travmalar kolay bulunmuyor bence değerini bil kolay kolay elinden bırakma. Bazen zevkli geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lunam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 20 saat önce, drlanbn dedi ki: Yalnız kalmak istemesi sanadır onun. Yalnız kalmak istemeyeceği biri çıkınca karşısına gider o karamsar halleri. Sal gitsin boşver. Kendi hayatına odaklan. Hep öyleymişki ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Yaş 16 dedin, orada kaybettin sen. Yaş ortalaması 30-35 filan burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lunam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 1 dakika önce, GERGE dedi ki: Yaş 16 dedin, orada kaybettin sen. Yaş ortalaması 30-35 filan burada Bunu derken böyle olcağını biliyordum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 bu problemler ayda 1 mi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lunam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Az önce, Valvyn dedi ki: bu problemler ayda 1 mi oluyor 5 6 güne bir daha çok olaylardan sonra oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Önceki sayfada arkadaşların dediği gibi yalnız kalmak istiyorsa kalsın boşver bu süreç içerisinde de hiç arama.afedersin ama klasik kezban tavırları yalnız kalmak/ayrılmak istiyor ama kendi elinide bulaştırmak istemediğinden seni yıldırmaya çalışıyor.sen bu süreçde hiçbir şey yapma.lan bunları 30 ları geçtikden sonra öğrendim.harbi "ben eşeğim" aynı hatalara düşme ha birde daha gençsin.dilini geliştirip yabancı bir kızla tanış.heba etme turk kızlarına kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Israrını etmişsin yine de red etmiş. Daha zorlamaya gerek yok. Bırak nefes alacak alanı olsun , sonra o isterse sen görüşmek isteyip istemediğine karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 böyle saçma işleri bırakıp ingilizceni geliştir 10 yıl sonra bana teşekkür et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar