neworleans Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Bu hispanik tipler amerikan vatandasi olsun olmasin ustlerinde ozguvensiz-ezik imaji ile geziyorlar. Nyc metrosuna binince 90kg sirt cantasi- sapka ve kisa boylariyla ayar oluyorum. Yani zenciler daha sempatik vallahi bunlardan biktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 adres ver öldürelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 deri eldiven ve mont da giyiyolar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 duvar ör bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 kürt problemi üzerine suriyeli problemi gelince kürtler daha sempatik gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 3 saat önce, neworleans dedi ki: Bu hispanik tipler amerikan vatandasi olsun olmasin ustlerinde ozguvensiz-ezik imaji ile geziyorlar. Nyc metrosuna binince 90kg sirt cantasi- sapka ve kisa boylariyla ayar oluyorum. Yani zenciler daha sempatik vallahi bunlardan biktim sen neye benziyorsunda Meksikalıları beğenmiyorsun ? Kendi ezikliğini görüyor olabilir misin başkalarında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Sen o Meksikalıların bokunu ye bokunu! Sen kim köpeksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 köpeklere hakaret etme sende şimdi sabah sabah. Köpekler böyle insanları bile karşılıksız seven müthiş varlıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 (düzenlendi) #MAGA Kasım 20, 2020 Laurelin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 doğru söylüyo tramp reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 irkcilik yasak degil mi forumda? Ban pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar