Gimli Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 On 06.11.2020 at 19:24, eregorn dedi ki: Dungeon Keeper serisi - Dungeons serisi War for the overworld de sayılır burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 (düzenlendi) bugun size EA maxis'i pic etmeden once cikan son oyunlardan Sid Meier's SimGolf ve klonlarindan bahsedecegim. ismi "Sim" diye baslayan oyunlar bir zamanlar yaraticiligin sinirlarini zorlayan management oyunlariydi. en sevdigim simgolf'dur. sid meier abi yanlis hatirlamiyorsam motorunun prototipini bir oturusta kodlamistir. farkli tatlarda golf sahalari yaratip avatarimizla golf oynayabildigimiz bir tycoon oyunudur. golf bilmek gerekmez. ortalama ustu replay value sahibi bir oyundur. cok sevdigim bu oyunun iki klonu var: https://store.steampowered.com/app/869060/Resort_Boss_Golf__Management_Tycoon_Golf_Game/ o boslugu seneler sonra doldurmaya calisan ilk oyun Resort Boss Golf. eleman reddit'de hangi oyunun devamini istersiniz diye sorup yapmaya basladi diye hatirliyorum. early access icin bile hazir degilken cikardi. sonra bir daha toparlayamadi. son halini bilmiyorum fakat yorumlara bakilirsa yeterince yol alamamis. https://store.steampowered.com/app/1144020/GolfTopia/ bir de gecenlerde GolfTopia diye bir oyun cikti. simdiden basarili bir oyun. simgolf'den farkli oldugu iki temel husus var. elemanin obur oyunlarinda da bas gosteren neonlu futuristik temasi gorsel olarak ayri bir zevke zevksizlige hitap ediyor. gameplay'e de etkisi var. minigolf unsurlarini andiran bumper, jumper vesaire insa edilebiliyor. eleman bunlarin opsiyonel oldugu iddia ediyor fakat oynamis biri olarak pek oyle olmadigini dusunuyorum. bunlar ekstra hatta ilginc gameplay ogesi olarak pozitif yorumlanabilir. fakat spiritual successor bir oyun olarak degerlendirdigimizde isler degisiyor. mars'da mars golfu degil dunya'da dunya golfu isletebilsek daha iyi olurdu diye dusunuyorum. Kasım 12, 2020 arcane tarafından düzenlendi typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 öyle bir övmüşsün ki zamanında oynamadığıma pişman oldum. oyun da zevkli gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Sunu da atiyim, Impression Games'in Mezopotamya eksigini birisi kapatiyim demis. Ad geleneginide iyi devam ettiriyor. https://store.steampowered.com/app/1157220/Nebuchadnezzar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Pharaoh successor direkt. Pharaoh da remake ile gelecek seneye sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 (düzenlendi) double post Kasım 20, 2020 MaxDamage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 The Legend of Zelda -> 3D Dot Game Heroes The Legend of Zelda: A Link to the Past -> Hyper Light Drifter The Legend of Zelda: The Windwalker -> Oceanhorn The Legend of Zelda: Breath of the Wild -> Yonder: The Cloud Catcher Chronicles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 ilk Legend of Zelda için Dawnthorn daha iyi uyuyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Hob oyununu oynarken bana Zelda: A Link to the Past tarzında Zelda: Breath of the Wild oynuyormuşum gibi hissettirdi. çok keyif aldım atmosferinden vs. bazı yerler can sıkıcı geldi. mesela dairesel zıplanması gereken yerlerde klavyeyle atlarken zorluyor, tekrar tekrar denemek gerekiyor. bazı yerlerde de gereksiz derece isabetli atlamak gerekiyor. ama bu tip yerler dışında oyundan keyif aldım. oyunu ilk duyduğum zaman farklı bir oyun tarzı bekliyordum, platformları indir kaldır yaparak ilerleyeceğiz ve geri dönüp platformları değiştirerek oyun dünyasını çok etkileyeceğiz gibi tanıtılıyordu. ama ilerledikçe "açılan" dünya yapısı koymuşlar. ama bu da hoş olmuş bence. A Link to the Past tadı almam biraz da bu mekanikten kaynaklı olsa gerek sanırım. TUNIC oyununun A Link to the Past + Elden Ring tarzı olduğu söyleniyor. bir ara onu denemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Terminator: Resistance için The Terminator: SkyNET'in spiritual successor'u diyebilir miyiz? bence evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2022 kesinlikle deriz, yeni oynadım indirimde alıp. t2 sonrası çekilen tüm filmleri sallayıp bunu oynayın mis gibi. şunun gibi bir film yapılamaması da acayip olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Park Beyond'u gördüm, Theme Park spiritual successor'u gibi olmuş da, Steam'de feci düşük puan almış. Theme Park gibi bir oyun zevkli olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Parkitect tam olarak o, rollercoaster tycoon'a gayet güzel eklemeler yapmışlardı. Fiyatı da ucuz, oyun da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Parkitect'e bakınca Theme Hospital / Theme Park'taki Bullfrog'un wacky tadı yok sanki. ama oynamak lazım tabii daha iyi kıyaslamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 parkitect'de daha fazla icerik ve ozellik var. planet coaster'da guzel gozuken park yapmak ayri bir seviyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Yok haklısın, theme park gibi değil tam olarak roller coaster tycoon aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 C&C tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2024 Sanitarium -> Statis, Statis: Bone Totem Fear -> Trepang2 Commanders 3 -> War Mongrels StarCraft -> Stormgate Fallout 1, Fallout 2 -> Death Trash Fallout 1, Fallout 2 -> Atom RPG Maniac Mansion -> Thimbleweed Park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar