axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Son gün bi gireyim bakayım dedim, wishlistimden biraz daha eksilttim. Akşam 9da mı ne bitiyor hani unuttuysanız alın eksikleri. Benim aldıklarım : Kopanito All Star Soccer - 1,15 TL Eski sensible tadı var, bide bedava yani ondan aldım. Ultimate Chicken Horse - 14,40 TL Dünyanın en iyi aptal parti oyunu. Bunun kıreklisini indirmiştim ayıp olmasın diye aldım, evde partilemece varsa özellikle kafa iyiyken oynanmalık Bide bilindiklerden Neo Scavenger ve sırf yazarını konuk olduğu rpglerden seviyorum diye Primordia aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 dead by daylight alın, aldırın. 12₺ sadece. oynuyoruz şu ara, daha insan lazım kapalı parti oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 hee geçen gördüm discordda yumulmuştunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 daha da eğleneceğiz aslında 2 kişi daha bulsak, o zaman kapalı partide killer rotasyonu yapmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 sale mı varmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 1.5 ay sonra winter sale var yine , yapıştırırım başlığı ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 anca farcry5 var iste %80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 shadow of war var 18tl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Board game eksiklerimi biraz giderdim, Lords of Waterdeep, Space Trucker falan aldım. Eskisi gibi yüz yüze board game night yapamıyoruz pandemi sebepli, geceleri güzel oluyor. Tyranny + Pillars pack aldım. Antichamber falan gibi birkaç indie gömdüm. Call of Cthulu merak ediyordum, onu aldım. Şimdi de Shadow of War exp pack ile Dead by Deadlight alayım dedim de çökük galiba. Bakalım. İndirim bitmeden yetişirse onları kaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 witcher board game var. indirimle ne kadara geliyor bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar