ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 bütün bu comicler sırf emergency food repliğinden mı çıktı lol. knox şimdi 4500 drawlık 100 reroll yapan birinin sonuçlarını paylaştı da, 20-25 5* çıkmış sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Tek replik değil, running gag. Reroll çok eziyetliymiş bunda, rank kasmak filan gerekiyor yarım saat, iyi ki rerolllamak zorunda kalmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 valla en azından başlarken 1 tane 5 olsun diye yırtındım ben venti çıktı 6 kere rerolladım, artık ezbere yapıyordum herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 1 saat önce, ShadowFury dedi ki: Tek replik değil, running gag. oira wa tabemono janeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 başıma bir şey gelmeyecekse ben animu geyik kısımlarını sevdim tam by weaboos for weaboos olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 emergency food Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Diluc da çıktı 3 etti 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Genshin0928E 60 primo gem ve 10k mora veriyor. siteden redeem edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 teşekkürler, makbule geçti. yalnız rank 10 gerektiriyor kod bilginiz olsun. ikinci beginner draw gene şota verdi off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 1 saat önce, Kaede dedi ki: Diluc da çıktı 3 etti 5* neyyyy, nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 90 draw boyunca SSR düşmezse 90. draw guaranteed SSR geliyormuş ama o 9x10 drawın hepsini aynı bannera mı kullanmak zorundayım yoksa başka bannerlara da harcasam aynısı oluyor mu onunla ilgili bir bilgi bulamadım. Biriktireyim mi bütün drawlarımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 her banner ın sayısı ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 (düzenlendi) işte fire emblem heroes gibi, düşüremedikçe artıyor ama o bannerda sadece. banner bitti, hoop çöpe o biriken ilave şans. yalnız oyuna bir autorun lazım ya. Ekim 4, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 2 saat önce, Darksun dedi ki: neyyyy, nasıl ben de inanamadım ya patide oyunu promote ettim diye gacha tanrıları torpil geçiyor galiba hem lighting hem fire support 4* karakterlerinin ikinci constellationları da açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 ya da para harcıyorsun heh olamaz mı öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 bu yeni bir taktik olabilir ya müşteriye iyi davran o da para harcasın henüz slippery slopedan kaymadık çok şükür AR21 oldum ilk hafta için yeter bana. haftaiçi 1-2 saat en fazla oynayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Olm bu nasıl konuymuş nasıl oyunmuş abooo gidin konsolda falan tartışın şunu, PC bölümünün kutsallığına leke sürüyorsunuz = ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 *laughs in weeb* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 kilisede 4* artifact var. iceri girince solda bankların orda bir npc ile konuşup dialoglardan 2. seçeneği seçeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 sildim telefondan konsola cikinca oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 35 dakika önce, knox dedi ki: kilisede 4* artifact var. iceri girince solda bankların orda bir npc ile konuşup dialoglardan 2. seçeneği seçeceksiniz. bir yığın npc de kasa ikonu çıkınca tıklarsanız bir şeyler veriyor. Doğru diyalog opsionunu seçmek gerekiyor tabi . Dün bala buldum bunu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 bende şansa buldum demin paylaşayım dedim. şimdi bişi daha öğrendim, battle pass diye bişi varmış oyunda, 10 dolar ve rank 20 de açılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Chestlerden filan bazen Primogem düşüyor, bunlar spawn oluyor mu yoksa unique mi? Yani istediğimiz gibi gem farmlayabiliyor muyuz? Bir de Anemo Sigil le item alabildiğimiz bir shop var ama kafama göre harcamaktan tırsıyorum çok zor farmlandığı için. Neleri almak lazım o shoptan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 respawn oluyormuş demişler ama bir chest 2 primogem, 1 wish 160 primogem. yani 10-draw için 800 chest lazım lmao. 7 saat önce, axedice dedi ki: Olm bu nasıl konuymuş nasıl oyunmuş abooo gidin konsolda falan tartışın şunu, PC bölümünün kutsallığına leke sürüyorsunuz = ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar