ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 702700593 IGN:Aphelion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 705236924 IGN: GuruLaghima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 1 ochre 1 mor kaldı kart lazımsa signature kısmına yazın, fazslasını sizelere atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 710778533 Qali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 On 04.02.2021 at 09:50, applev0dka dedi ki: bana yine diluc çıktı ya 75 seviyelerine çalıştı pity timer. diluc cons 2 oldu ben böyle yeni char çıkmadı diye üzüle üzüle cons 6 diluc yapıcam sanırım şuna üzülüyordum. bir öncekinden sonra 75 summon yapınca diluc açmıştım diluc sonrası 17. summonda Xiao geldi, tüm üzüntüm geçti sdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 gz. friend req atan herkesi onayladım, arada rusu almanı kaynamışsa bilmemizin hiçbi yolu yok. keqing'e artifact bakmıyorum artık, set yeterli bence Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Hocam %83 crit rate abarti biraz ya 50-60 seviyesinde tutmak ideal. Bence kafaligi crit rateden crit dmga cevir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Bence de öyle yap, özellikle crt chance veya %atk substatlı bi crt damage circlet denk gelirsen kesin değiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 1:2 rate/dmg ratio diğer charlar için ideal aslında, yani normalde 80:160 çok iyi. Ama Keqing'in ascension statı CritDMG olduğu için evet, normalden daha yüksek yapılmasında fayda var. Yalnız bana electro set düşmeme konusunda inat ediyor, en fazla farmladığım dungeon herhalde hem Fischl hem Keqing için, ama bir türlü istediğim parçaları düşüremedim. Electro set parçası gelirse substatları tırt geliyor, güzel statlı bi parça gelirse de kesin thundersoother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 ya haklısınız da hiç düşmedi crt dmg. daha düşecek de sublar uyacak da, fayda/emek çok düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Üyeliği acil ihtiyaçtan sattım ekli olanlar silersiniz friend listten size zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Üzdün harvi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 g2g'den mi sattın? Çabuk mu gitti? daha önce 10 tane hesap sattım oradan, şimdi bir tane AR27 yan hesabım var. Keqing, Tartaglia, Jean falan olan ama bir türlü satılmadı bir aydır. 21 saat önce, Harvey dedi ki: Üyeliği acil ihtiyaçtan sattım ekli olanlar silersiniz friend listten size zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 1 saat önce, applev0dka dedi ki: g2g'den mi sattın? Çabuk mu gitti? daha önce 10 tane hesap sattım oradan, şimdi bir tane AR27 yan hesabım var. Keqing, Tartaglia, Jean falan olan ama bir türlü satılmadı bir aydır. 33k kişinin olduğu genshin impact turkiye diye bi facebook grubu var oraya açtım ilanı anında gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 ödemeyi, transferi nerde nasıl yapıyorsun peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 3 dakika önce, applev0dka dedi ki: ödemeyi, transferi nerde nasıl yapıyorsun peki ? valla alıcı kişiyle ortak biyer belirledik adam geldi laptopıyla hallettik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 hımmpss uzaktan olmaması sıkıntıymış. piyasa nasıl peki g2g ile kıyasladığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 (düzenlendi) abi uzaktan olayı satın alacak kişiye göre değişiyor. benim eleman pek güvenmiyordu online alışverişe oyüzden elden verdim grupta çatır çatır satılıyor hesaplar çok hızlı Şubat 12, 2021 Harvey tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 (düzenlendi) Xiao bannerının bitmesine az kala bütün gemleri herşeyi gömdüm, pity counter 76-77 gibi Keqing spookladı. yine. C1. aynısı Zhongli'de olmuştu ffs. Şubat 16, 2021 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 https://webstatic-sea.mihoyo.com/ys/event/signin-sea/index.html?act_id=e202102251931481&lang=en-us aylık login şeysi. bedava ve ekstra bir gıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 ya bu bannerlar çok mu hızlı değişiyor. 2 banner arası 10 pull anca topluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 normalde 3 haftaydı da xiao'dan sonra 2 haftaya indirdiler. bir de çok pintiler, gem vermiyorlar. dailylerin hepsini toplasan anca 1/3 draw geliyor günde. oyun yeniyken en azından chestlerden questlerden filan biraz gem topluyorduk onlar birikiyordu, ama yeni content çok yavaş geldiği için o da yok, hepsi kurudu. eventler desen, chinese ny adına kesenin ağzını birazcık açtılar ama onun haricindekiler de aşırı tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 para harcatmak için işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 valla öyle bile olsa sürekli yeni karakter getirebilecek kapasiteleri yok , seçici olmak gerekiyor. Yeni banner ı gelirse venti yi almaya çalışın, bir sürü karakter değiştiriyorum venti hala tembel işi olduğu için yerinde duruyor . Bas ultiye hepsini hortulmasın, öldürsün, loot bile dağılmıyor o derece düzenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2021 (düzenlendi) Redeem code: ET7ADQFF8KJR PSNTC8FEQK4D KTNSCQWW922M Venti banner 1.4'te gelecekmiş. Sonrasında Tartaglia. Mart 6, 2021 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar