Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 tekrardan hesap açıp genelde tutorial sonrası verilen "para"larla başlangıç için en üst seviye karakterleri tutturmayı denemek gacha oyunlarının temeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 ssr ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Çok gacha oynadım ama hiç yapmadım öyle bir manyaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 PC ye de .ndiriyorum şimdi de, 0.18 mb ile indiriyo wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Bu arada yükledim, admin hakları istedi açmak için, geri sildim. O ne öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 ilk defa mı karşılaştın bununla? gerçi sen pc ci değildin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 SSR gacha oyunlarında en üst seviye kartlara verilen adlardan biri genshin impactte 5* olarak geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 ssr/5* rate hep 0.5% mu kalacak yoksa bonuslu dönemler filan olacak mı? hep öyle kalacaksa aşırı brutal olmuş. fgo'da bile o kadar abartı düşük değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, dreagloth dedi ki: PC ye de .ndiriyorum şimdi de, 0.18 mb ile indiriyo wtf bir kaç kere stop start felan yap herhalde server değiştiriyor bazen bir anda full speed çekiyor. oyunu seversem yapan firmanın bir şeyler kazanmasını isterimde manyaklık derecesinde harcatan oyun olmadı çok şükür . Ekim 3, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Evet gördüm google da, 7. den sonra arttı hız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Bu oyun konusunda bayağı ikilemde kaldım. Bir yandan bir gacha oyununa daha sarmıyim diyorum. Diğer yandan eğer geçici bir parlama değil de uzun vadede güzel çıkarsa geç başladım diye pişman olur muyum diyorum. Premium currency dağıtma konusunda cömert mi? Daily questler, login rewardlar, eventler filan gibi geç başlarsam pişman olacağım şeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 3 saat önce, dreagloth dedi ki: Çok gacha oynadım ama hiç yapmadım öyle bir manyaklık altın kural abi bu oyunlarda, waifus>meta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 (düzenlendi) bu reroll guide'ı izledim ama çok uzun ve uğraştırıcı, %0.5 içindeki istediğim char %0.15 filansa uğraşılmaz. çok alarm sinyali veriyor bu yüzde, gördüğüm en kötü çünkü. oyun bedava draw fırlatsa bile 200'de 1 nedir. Ekim 3, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Ben de indirdim ama gbf'den gelen biri olarak aşırı düşük geldi rate'ler. 90 roll'da pity ssr veriyor ama onla bile %1.6'e gelmiş oluyo şans kek. gala falan gelirse buraya da hoş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 1 saat önce, Sam dedi ki: bu reroll guide'ı izledim ama çok uzun ve uğraştırıcı, %0.5 içindeki istediğim char %0.15 filansa uğraşılmaz. çok alarm sinyali veriyor bu yüzde, gördüğüm en kötü çünkü. oyun bedava draw fırlatsa bile 200'de 1 nedir. 1 kere reroll yapmadım 2 tane 5* 10 tane falan 4* var bence çok sallama rateleri. bannerlarda artıyor. zaten 8 tane 10 roll 1 garanti 5* veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 yanlız sam için karakter es geçmemişler gene 5* wind knight heal ve cc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 evet zaten esgeçmiştim oyunu, jean'ı görünce indirdim. gacha oyunları resmen aralarında istihbarat paylaşıyor. "sam'i kandıramadık" "jeanne koy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Sam amcam oynaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 p2w ne derecede? f2p oynayabiliyormuyuz oyunun tamamını? (whalelık mümkün değil arada sırada dolphinleyebilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 oyun tamamen f2p karakterlerle oynanabiliyor. çinde çıkalı epey oldu full content clear yapıyorlar sıkıntısız. sadece faceroll değil de normal 3rd person action rpg gibi oynuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 ilk summon ı yaptım Noelle otomatik verdi birde bu Xiangling i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Time gated bannerlara mı basmak lazım premium currencyi yoksa ilk bannera mı gömeyim? O 100% verdiği char bir işe yarıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 O 20 yi al bi, 16 ya 20 alıyosun. Sonra timed dan gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 1 saat önce, ShadowFury dedi ki: Time gated bannerlara mı basmak lazım premium currencyi yoksa ilk bannera mı gömeyim? O 100% verdiği char bir işe yarıyor mu? 100% vermiyor da ilk ssr da çıkmazsa ikinci de 100% çıkıyor oyundaki sanırım en iyi support charı. iki hard ccsi var. ulti olanı mobları aynı zamanda bir araya topluyor. heryerde S tier deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 lkj bannerda %100 verdiği char Noella ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar