neutrino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Selam, Bugun dikkatimi cekti, chrome'da yeni tab acinca asagida promotional mesaj cikiyor. Az once denk gelen mesaj "See how America is searching to support Black trans communities". Black trans communities umrumda degil, beni ilgilendirmiyor, bana neden gosteriyorsun bunu chrome? Kapatmayi, mesaji gizlemeyi falan bulamadim iyice gicik oldum, yeni tab acinca alakasiz seyler olmasin istiyorum. Ne yapayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Opera kullan rahat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 zenci translarla ne gibi bir sorunun var güzel kardeşim ne var yani destek versen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 zenci adami napar biliyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 o interneti kaç kişi kullanıyor? eğer google hesabı ile giriş yapılmazsa, ip den giden aramalara göre reklam çıkıyor diye aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Kendimi bildim bileli Ublock Origin sağolsun bunlara hiç muhattap olmadığım ve mantıklı davranarak Chrome yerine Firefox tercih ettiğim için kaynağı orjinal mi emin olamadım. Malware yüklenmiş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 gercek internet iste bu farkindalik yaratilmasi istenen seyi one cikarabiliyor. amerikada bu is cok boka sardi, su en son yapilan trial lardan sonra kisiel veri guvenliginin eskisi gibi olmadigini hissediyorum ben artik google a gereksiz arama yapmiyorum youtube a bisi yazmiyorum falan. ne kadar direnmeye kalksanda sirf location yuzunden belli secilmis reklam izliyorum yeni tv aliyorum fise takiyorum izledigim twitch yayininin reklami oynuyor birseye login ollmaya bile gerek yok artik davranislari takip ediyor householdda kim varsa hepsine ortaya karisi yapiyo tv yi kimin kullandigini bulmaya calisiyor. benim icin bu sene internet bitmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 ama zeniclerede yazik, heralde amerkada olabilecek en zor 2 sey zeni ve escinsel olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 (düzenlendi) Ne var reklam çıksa sanane, işine devam et. Bütün reklamlardan rahatsız olmak başka zenci trans amerikanın sorunu diyip saçmalamak başka. Sanki türkiyenin trans bireylerle sorunu yok. Kaldı ki olmasa bile saçma. Ekim 11, 2020 Akhlaur tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 abi meraktan anal plug arat bakayim amazondan ofiste toplanti yaparken now deal bigger and cheaper diye reklam mi ciksin yani valla sirf kisilere gonderilen reklam tipinden kisilerin yasamlarinda neler oluyor data cikararirsin. eski oldugum evde artik ne varsa apartmanda, cookie leri bozacak kadar data kullaniyorlar. bir anda websiteleri ispanyolcaya cinceye donuyor. bu fiziksel olarak sadece bana ait olan internete oluyor. yuzde yuz parasini verdigim internette gezinirken komsumun reklamini ilistiriyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 eskiden mahali komuniteler toplum yasayisini belirliyordu bence internet artik mahallelerden daha guclu, yasama erisimi kolaylika sana sunuyor, ama bu konuya soyle bakarsak dogdugun cografya nasil kaderinse, kullandigin internet neredeyse dunyan da o iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 BLM olaylarıyla ilgili merak edip arama yaptıysanız ya da işte haberlerini falan okuduysanız (ki yapmışsınızdır illa ki, bayağı ses getirdiydi) oradan yakalamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Abi reklam degildi ondan sordum, yoksa zaten ublock origin kullaniyorum, incognito falan acmadan buttplug alisverisi yapmiyorum, temel internet bilgisine sahibim sdf Bugun yok mesela reklam ama asagida isaretledigim yerdeydi tam olarak; Burasi aramayla ilgili, reklam cikacak bir yer degil. Direkt browser'in kendisiyle ilgili. Daha oncekinde mesela google'in nasil yenilenebilir enerji kullandigini falan anlatan bi link vardi, BLM sirasinda da bu trans zenciler menciler vardi. Bugun bir sey yok ama oluyor arada, chrome'u kisip firefoxa abanmak lazim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 chromium olarak yeni edge'i kullanabilirsin ya da, chrome tır gibi oldu artık. gbf için kullanıyordum ama en son kullanırken 30mb/s thrashliyordu sistem ssd'mi. edge çok daha iyi eğer ille chrome lazımsa. onun dışında firefox kullanıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Tekrardan Firefox’a dönmüştüm birkaç yıl önce, memnunum tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 2020 presidential debate'i izleyin diye cikti simdi de. Verdigi link de bu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar