Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 O kadar puanla şampiyon olamayan 3 takım yok tek fenerbahçe var. 74 puan 3 ayrı hocayla. Aykut kocaman, ismail kartal bi de pereira. Oynattığı oyunda öyle ahım şahım bişey değildi. Sadece sert kapalı savunma yaptırıyordu. Maç maç analiz yapmaya kalksak fenerbahçenin mahkum oynayıp salak saçma puan kaybettiği bi çok maç olduğunu görürüz. Hatta tam bakmadım ama 5 6 hafta kala liderliği de beşiktaşa kaptırdı. Ondan sonra beşiktaş puan kaybetti ama fenerde kaybetti öyle gitti şampiyonluk. Kafasında önce savunma var pereiranın. O dönem hücum planı da geliştiremiyodu. Elindeki oyuncuları da iyi kullanamıyordu. İnşallah değişmiştir ama benim hiç ümidim yok. Bu sene de heba olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 (düzenlendi) son 3 hafta kaptırmıştık galibiyet 1 mağlubiyet 1 beraberlikle. beşiktaş puan kaybetmiş miydi hatırlamıyorum Temmuz 9, 2021 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Fenerin yeni sezon formaları baya baya güzel olmuş. Bu güzel formalarla 3. olmak da zor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 2 saat önce, Liebe dedi ki: son 3 hafta kaptırmıştık galibiyet 1 mağlubiyet 1 beraberlikle. beşiktaş puan kaybetmiş miydi hatırlamıyorum Doğrudur. Beşiktaş bizden önce oynuyodu onlar kaybettiler sonra döndük bizde kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Forma isteyene indirimli alabilirim. Yok lan kendime pay istemiyom. Paticiğe kıyağım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 (düzenlendi) volkan demirelin fenerden ayrılma basın toplantısı var sdf. Her poposuna teneke bağladığına da basın toplantısı yapıyor ali koç. Neyse fener için gerçekten her anlamda doğru hamle. Temmuz 14, 2021 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 milli takıma mı musallat oluyor yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 milli takımlar kaleci antrenörü, bizim leş takıma yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Milli takımdan görev gelirse asla hayır demem orası milli takım dedi ama ben mi yanlış hatırlıyorum , bir milli maçta küfür yedi diye maça çıkmamıştı bu sanırım? terketmişti stadı sanki böyle bir şey vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 José Paulo Bezerra Maciel Júnior .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Bir de ali koçun planlama ve zamanlama konusunda volkana taktik falan vermesi...ele verir talkını kendi yutar salkımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Yeni sezon konusunu açarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar