Bright Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 1. EVGA Supernova 1000 G1 80+ Gold PSU Sorunsuz, kutu içeriği tam. 4-5 sene civarı düşük yükte kullanıldı(mining vs. yapılmadı). FSP OEM'li EVGA PSU. Boyut olarak biraz büyük, kasa içine koyacaksınız ölçülerine bir bakın derim. 650₺ 2. Edifier R1280DB Powered Bluetooth Bookshelf Speakers (Siyah) Sorunsuz, kutu içeriği tam, kozmetik zarar yok, 2.5 sene kadar kullanıldı. Aktif hoparlörler(1 aktif, 1 pasif, birbirlerine hoparlör kablosuyla bağlanıyorlar). Bluetooth - RCA - Coaxial - Optical bağlantılarla kullanılabiliyor. Bass biraz boomy ama güzel, keyifli bir midrange'i var. Küçük ve orta boy odalarda kullanıma uygun(21W+21W RMS). 750₺ 3. ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör Sorunsuz(ölü piksel yok, az miktarda BLB mevcut), 1920x1080, 144 Hz, TN panelli monitör. Uzun süre kullanıldı. Freesync veya G-sync desteği yok. Displayport ve DVI-D üzerinden 144 Hz yapabiliyor, DP ve HDMI üzerinden hoparlörleri ve kulaklık çıkışı kullanılabiliyor. Kozmetik olarak ekranda ufak lekeler olabilir. 500₺ 4. Çeşitli PC fanları: 1 adet Noctua NF-A14 PWM, 4-Pin (140mm, Brown), 1500 RPM: 2 adet Noctua NF-A15 PWM, 4-Pin (140mm, Brown), 1500 RPM Bu fanlar neredeyse hiç kullanılmadı ve herhangi bir sorunları yok. A15ler D15'le beraber geldi ama ayrı olarak satıyorum, 120mm mounting hole'lu 140mm CPU cooler fanları(kutu içeriği aksesuar sağlanacaktır). A14 ise kasa fanı, kutu içeriği tamdır. Fanların teki 140₺, hepsini alana 3'ü 400₺. Kargo alıcı ödemeli, EFT/Havale sonrası istediğiniz kargo firmasıyla gönderilir. İzmir içi gelip elden alabilirsiniz. Pazarlık payı yoktur. Bunlar harici elimde 2 adet Virpil Controls joystick grip mevcut (WarBRD ve Delta-sorunsuz, az kullanılmış) onlara fiyat girmiyorum çok niche olduğu için ama ilgilenen mesaj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Selam, ÖM attım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 (düzenlendi) Bir tane de Ryzen R5 1600X işlemci var elimde, yazmayı unutumuşum, sorunsuz, 2 sene kullanıldı, 3466C14 falan yaptım B-die'la üstünde ilk versiyon AGESA'lı BIOSslarda, onunla ilgilenen de ÖM atabilir. Eylül 6, 2020 Bright tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Ha bir de Cooler Master Quickfire XT full-size keyboard var, Cherry MX Blues, ISO TR layout(büyük enterlı Türkçe layout), tuşlar o-ringli, onunla ilgili de mesaj atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Hoparlörü fırsatçı paramecium mu aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 fanları tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Selam, 15 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Hoparlörü fırsatçı paramecium mu aldı Denyo bir arkadaşım için PSU ve fanları görüp atladım ama kendileri Vatan'a gidip yolunmuş beklemeden! Hoparlör için beklemedeyim Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Hoparlörü ben de alabilirim ya. Yeni evde tv'ye bağlamalık güzel geldi gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 @paramecium @Cthulhu Çok beklersiniz, satılmış bile. Ben alacaktım dün satılmasaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 vay arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Aldım hoparlörü, vuracam kırbacı vuracam kırbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 YA NE ARA ALDIN HEMEN YA 800 vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 825e alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Selam, Eyvah eyvah... Herkes çirkinleşmeye başladı. Ben teklifimi ÖM attım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 1 saat önce, paramecium dedi ki: Selam, Eyvah eyvah... Herkes çirkinleşmeye başladı. Ben teklifimi ÖM attım :P Saygılar. Ya sen neden ÖM'den gizli gizli yürüyorsun abi, ayıp değil mi burada delikanlı gibi açık arttırma yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Selam, Bana kapalı zarf usulü denildi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Bir tek ben hic gikini cikartmadan "alana hayirli olsun, letgo'dan falan x2 fiyata satmasin ins amin" diyip gecmisim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 kaçıranlar birazcık daha eklesin sıfırını alsın artık https://www.bossbilisim.com/edifier-r1280db-wired--wireless-42-w-wood-50568?gclid=CjwKCAjw19z6BRAYEiwAmo64LWosp3UoiAUGj3Ffx6tMhTKS14tk0Msbjwl4tAV0k9At4BKc3dFUuBoC9Q8QAvD_BwE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 hoparlör geldi. hava kabarcıklı koliyi açınca death stranding oynayasım geldi. çok güzel paketlenmiş. 2 yıl boyunca poşetinden straforuna kadar nasıl sakladın şuan onu düşünüyorum Sıfır ürün almış hissiyatı yaşattı. Eyv Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Var abi hepimizde kutu saklama fantazisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 (düzenlendi) 3 dakika önce, Esh dedi ki: Var abi hepimizde kutu saklama fantazisi nasıl abi? ilaç kutusu saklıyorum SKT leri yazıyor falan? Eylül 10, 2020 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 valla nintendomun kutusu duruyor 1 senedir. anker robotunkini de 1 sene falan saklamışım geçenlerde attım. oğlan için fizüütürewrtebütör aldık nefes şeysi o da duruyor mesela hala ben de atmıyorum niyeyse böyle 1 sene geçmeden sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 O fantezi degil garanti tamire götürünce orijinal kutuda istediklerinden hepimizde öyle bi aliskanlik kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Güle güle kullan. Bir tek poşetlerini bulamadım, yoksa kablo vs. her şeyi tam. An itibariyle hoparlör ve Noctua A14 satıldı. Klavye ve işlemci rezerve. 2x A15, PSU ve monitör hala satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar