sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Ha kelim ama, pis kel falan dersen bozulabilirim. Ama o zaman da seni Cimer'e şikayet ederim sayın içişleri bakanımıza hakaret etti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 3 dakika önce, Borlach dedi ki: Haydaa Hayırlı olsun demeye gelmiştim konu ne hale gelmiş. de abi yine sen biz takiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 kellik iyidir ya boyunda kisa degil(benden kisasin o ayri) neden takiliyosun boyle ufak seylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Aslında konu uplanmış oluyor bir yandan, belki tesadüf eseri birinin selametine vesile olmuş oluruz. Çok olumsuz bakmıyorum duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Az önce, Laraken dedi ki: sfsdf daha ne gidecek olm patlat patlat mısırları. bi anda seyir değişti sanki ama bak. iyi ki üşenmişim OP; hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 arkadaşlar uzatmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 aynen abi sakalastik bitti LFM oyun yapmak isteyen yetengine guvenen gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 tester olalim bizde bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 de da yı ayırmanın önemini araştırıp anlamanı isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Here we go again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Adam ilk mesajda adresi vermis Zeytinburnu e5 kenarı ofis diye gidin bulun halledin ne sorununuz varsa. Ben 155'i ararim no worries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 min 5 kisi gelin cunku asagidaki otoparkida ben isletiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 ooo guildçe internet kahve basma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 OCN miydi o cs klani, maltepeye cagiran sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Adam deynekci cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 ruhsatli otopark lutfen. Isparkci degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Sahibindende ekibi kurdum gibi çok şükür şimdilik senior yazılımcı ve yeni mezun grafiker ile hazır assetler(tabi modifiye edicez azcık vakit oldukça) satın alıp ilk oyunumuza başlayacağız. Bide şöyle salak bir olay oldu Herifin teki aradı abi biz böyle böyle ekibiz şöyle iyiyiz yapay zeka yazılımı yazıyoduk falan başımıza işler geldi battık falan. neyse bende şüphelendim tabi kalktım gittim herifin yanına taaa 3. havalimanının orasına neyse sözleşme yolladılar bunlar bana sözleşme çöp yani imzaladığım anda borçlu oluyorum adamlara hiç iş yapmasalar bile. Dedim bu sözleşme ne abi işte bu ilk sözleşme detaylandırırız vs vs falan tabi tepem attı benimde. Sözleşmenin altında bir kadının adı yazıyor (manevi ablam dediği bi kadın) Neyse kadının adını google a bir yazdım esra erola bile çıkmış neyse dedim bu ne ben eşşeğim yok dediler iftira bizim yazılım programımızı çalanlar yaptı falan bir sürü iğrençlikler yalanlar falan ucuz atlattım çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 (düzenlendi) Ahsjsb programlama hariç her şey konuşulmuş konuda bir arada ergen gibi kapışmışsınız ayıp lan yakıştıramadım valla Edit:pis uzay keki kel miymiş:) Eylül 17, 2020 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 parlakmış aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 kellendi basligim neyse ekibi kurdum oyunu yazdim tasarima ve kodlamaya basladik ufaktan ofis tam bitince yardiricaz. assetleri hazir alip degistiricez bakalim guncellerim arada burayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 On 16.09.2020 at 09:18, Loex dedi ki: Sahibindende ekibi kurdum gibi çok şükür şimdilik senior yazılımcı ve yeni mezun grafiker ile hazır assetler(tabi modifiye edicez azcık vakit oldukça) satın alıp ilk oyunumuza başlayacağız. Bide şöyle salak bir olay oldu Herifin teki aradı abi biz böyle böyle ekibiz şöyle iyiyiz yapay zeka yazılımı yazıyoduk falan başımıza işler geldi battık falan. neyse bende şüphelendim tabi kalktım gittim herifin yanına taaa 3. havalimanının orasına neyse sözleşme yolladılar bunlar bana sözleşme çöp yani imzaladığım anda borçlu oluyorum adamlara hiç iş yapmasalar bile. Dedim bu sözleşme ne abi işte bu ilk sözleşme detaylandırırız vs vs falan tabi tepem attı benimde. Sözleşmenin altında bir kadının adı yazıyor (manevi ablam dediği bi kadın) Neyse kadının adını google a bir yazdım esra erola bile çıkmış neyse dedim bu ne ben eşşeğim yok dediler iftira bizim yazılım programımızı çalanlar yaptı falan bir sürü iğrençlikler yalanlar falan ucuz atlattım çok şükür. ahahah sert kayaya çarpmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 @Loex sözleşmenin o kısmını paylaşsana nasıl borçlandırıyo seni merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 iste on odeme aliyordur, direkt borclanmis oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 ben hala sahibinden'de yazılımcı iş ilanı olmasının şokundayım ya... oyun mobil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Çocuk bakıcısı ilanı bile oluyor sahibindende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar