Loex Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Aplikasyon şirketimde part time full time çalışmak üzere Unity vs bilen çalıştığı aplikasyonlarda hissesi olucak Çalışma arkadaşları arıyorum. Tanıdığı bildiği olan olursa yardımcı olursanız çok sevinirim. Ofis zeytinburnunda e5in kenarında metro metrobüs tramvay hepsine yürüme mesafesi Kopya oyundan çok orjinal şeyler yapıcaz. Ortaklık tekliflerinede açığım. Saygılar Sevgiler https://www.sahibinden.com/ilan/is-ilanlari-it-ve-yazilim-gelistirme-yazilim-gelistirme-uzmani-unity-vs-kullanabilen-mobil-oyun-gelistirebilecek-yazilimcilar-855824349/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 hem aplamış olalım hemde sahibinden de iş ilanı oluyomuş bilmiyodum ya entresanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 sahibinden alınık köle arıyorum gibi olmuş asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 aynen 3 4 kisi de aradi daha bi gun oldu koyali azerbeycandan bile arayan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 YAZILIMCI adamın de’leri ayıramamasını kabul etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 de leri ayırmanın dünyaya topluma insanlığa faydası nedir ? ayrıca yazılımcı olduğumu nereden çıkardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Düzgün anlatım, yazılı dilin ve dolayısıyla düşünce paylaşımının bozulmasını engelleme, hırbolardan ayrışma. Yetmez ama evetçilerden sonra insanlığa en büyük zararı bu kurallara uymayanlar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 bencede BeMeCe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 ya san ki düzgün yazınca bişey oluyorda böyle abartıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 boş yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 adam hakli, bos yapilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Sen sanki hep dolu yapıyorsun da, forumun top 5'e girecek trollü gelmiş insanlık dersi veriyor. Neyse buradan birinin ekmeğine vesile olunabilir, uzatmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 aynen uzatma uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 2 saat önce, axedice dedi ki: Hahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 1 saat önce, Loex dedi ki: aynen uzatma uza Ne diyon la değişik, düzgün konuş diyeceğim de zor şimdi sana ahshdjjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 topic özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 hayir konu ile ilgili soyleyecek bi sozu bi faydasi yok geliyo yok efendim de leri ayirmayani kabul etmiyorum. Sen kimsin ki ? kabul etsen ne olur kabul etmesen ne olur senin fikirlerinin dusuncelerinin ne onemi olabilir benim icin. Sevgili mod abiler keske bu gereksiz mesajlara biseyler yapabilseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Hali hazırda kendi kendine tamam şakamızı yaptık sulandırmayalım diyen adama gelip AYNEN QANQ İŞTE BÖYLE UZA yazarsan cevap alman kaçınılmaz oluyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 boyun kisa diye mi alindin uza dememe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 popcorn.jpg e doğru gidiyor bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Haydaa Hayırlı olsun demeye gelmiştim konu ne hale gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 1 dakika önce, Archangel_ dedi ki: popcorn.jpg e doğru gidiyor bakalım hayırlısı sfsdf daha ne gidecek olm patlat patlat mısırları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Yok boyum 1.90 ve fiziksel komplekslerim yok. Konu senin konun valla, sen bilirsin. Saçmalamaya devam ettiğin sürece I'm in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar