Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 ince uzun giderler var onlardan al ortada gider çok iyi olmuyo bi de ince uzunlarda filtre oluyor saçları kılları daha rahat ayikliyosun.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 (düzenlendi) bu arada benim yeni geçtiğim ev boktan duş teknesi, duşta da bu filtre haznesi yok. ileride ne gibi zarar görürüm? zaman içinde ulaşılmaz bir yerde tıkanır belası mı kerkinir? şu tip gariban kromajlı plastik içi beyaz hazne olur ya, eski evde arada temizliyodum onu. Ağustos 6, 2020 goldbären tarafından düzenlendi
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 abi gider olayı turkiye de çok bok. Dusdan geri gelen su atıyorum mutfaktan çıkabilir tersi de olabilir. Öyle bi tesisat yapiyolarki hersey birbirine bağlı. Onu geç sende olan tikaniklik 2 kat altındaki evin banyodan da çıkabilir öyle bisi olursa durum daha da bok. Çünkü alt komsun bulamıyor o zaman nerden olduğunu. Benim eski evde su basmisti alt kattan cikmisti adamların banyoyu dümdüz ettiler benimkini fixlemek icin
Sturgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Apartmanın bir yerlerinde çıktısı tıkanabilir işte baya sorun çıkar, olayı araştırırken senden kaynaklı olduğu öğrenilirse baya başını ağrıtırlar. Sorun da çıkmayabilir ama bence taktır sen tehlikeli.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 taktırılacak bir şey değil ya 20 lira verip alcam nalburdan geçerken.
Sturgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 al tak o zaman düşünme bile, çok bela işler o tıkanmalar..
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Duşakabin vs hiç uğraşma. İlerde dert olcak başına temizliği, ufak tefek sıkıntıları ve gereksiz yer kaplıyor. Eğimi düzgün yaptır, duvar dibine ince uzun giderlerden koy. Yağmur başlık kesin koy, ama duvardan çıkan kısa kollulardan olmasın, duş ortalarına kadar uzansın. Köşe veya komple kapatacak şekilde tamperli kayar kapılı bir cam yaptırırsın; yaptırırken çalıştığın kişiye özellikle yerden yaptıracağını hatırlat. Duş teknesine vs alışıklarsa boyu kısa kalabilir. Eğer yer direk taş bırakcaksan kaymaz ıslak zemin için olan fayans/taşlar var, onlardan kullan. Yoksa bahçe için ıslanınca zarar görmeyen (teak vb) ahşap zemin kaplamaları var, onlarla kaplarsın yeri. Muhtemelen ölçüler tam gelmeyecek, kenarlarda kalan boşluğu da beyaz küçük taşlarla vs kaplarsın. Spoiler
Sturgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Kendisine sorun olmuyor zaten. O 'İlerde dert olcak başına temizliği' dediğin şey ilerde apartmanın başına dert olacak işte.
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 ya aslında duşta dediğiniz benzeri taş üstü duşakabin vardı yıktık onu. sebebi de duşakabinin arkasındaki odanın duvarı rutubetten patlamıştı. boru mu delik diye ustalar çağırdık ve sonuç; derz dolgu dandik yenisi çek oldu. şimdi tekrar fayans üstüne duşakabin yapılsa bunu zamanla fırçayla kimyasalla yıkadıkça derz dolgu tekrar aşınıp aynı sorunu yaşayabiliriz düşüncesi de oluştu bizim kafalarda. tam güvenemediğimiz için de bu duşakabin alternatifleri rutubeti kesin çözer yoluna yöneldik aslında. fayans yerine vitranın sıfır zemin tekneleri var mantıklı gelmeye başladı şu aralar
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 zemine sıfır araştırırken bunu buldum bir de çok daha hoş duruyor https://www.seranit.com.tr/tr/koleksiyonlar/mimari-cozumler/aquanit-324
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 heh iste gider söyle olsun rahat edersin tıkanma derdinden. Onun disinda turkiye de banyolar ufak o yüzden komple cam kapatman daha iyi olur acillik bırakmadan obur turlu yıkanınca her yer su olur.
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 bu yolladigim cok tavsiye: https://www.geberit.com.tr/urunler/banyo/geberit-dus-cozumleri/#1875982
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Dün macun yerlerinden muhtelif lokasyonlarda küf tutmuş duşakabini cifle ovduğum için konu hakkında epey duygusalım, gözlerim doldu.
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 tekne yaptıracaksan zaten zemine sıfır yaptır. banyoya kaldırıma çıkar gibi girmek hiç güzel bişey değil. ama her evde yapılamayabiliyor onlar. 90lardan kalma bi dairede istemişti mal sahibi oturtamamıştık biraz yüksek kalmıştı. çok yüksek olmadıktan sonra yine şık oluyor. ama bu konuşulanlar hep görsellik falan. ne yaptırırsan yaptır kötü yapıldıktan kötü malzeme kullanıldıktan sonra sıkıntı çıkaracak. onun yükseklikle alçaklıkla ilgisi yok. soyulanı bile var bu teknelerin. sana önerim her şehirde malzemecilerin toplandığı semtler olur mesela izmirde gıda çarşısı vs. orada duşakabincileri kendin gez usta olmadan. farklı farklı yerleri gez hepsiyle ilgili bilgi al. şunu takarsan ilerde şu olur vs. baya bilgilenirsin ustayla da toplam parada anlaştıysanız öpme ihtimali baya düşer.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 yukarıdaki geberitteki modelde bile bu saç sabun yağ topağı toplayan süzgeçten var. e madem biz bunu arada çıkarıp yine parçayı yıkayıp aynı delikten akıtıyoruz daha önce süzdüğümüz pislikleri, o zaman baştan niye süzüyoruz onu merak ediyorum ben.
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 (düzenlendi) olm niye geri deliğe atıyosun. çöpe atıcaksın bu kadar sıkıntı yapacağına bi kaç ayda bir kostik ver deliğe kafan rahat etsin. saç maç tıkar tıkarsa zaten onları da süzgeçten toplayıp atacaksın işte çöpe. diğer her türlü tıkayan pisliği kostik açar. Ağustos 7, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 (düzenlendi) 18 dakika önce, goldbären dedi ki: yukarıdaki geberitteki modelde bile bu saç sabun yağ topağı toplayan süzgeçten var. e madem biz bunu arada çıkarıp yine parçayı yıkayıp aynı delikten akıtıyoruz daha önce süzdüğümüz pislikleri, o zaman baştan niye süzüyoruz onu merak ediyorum ben. ya 30 cm olanli bile suzgecli... biz de rain shower + kabin yaptirmistik 5 senede yalan oldu, temizlemesi cok zor. (uzun sacli kiz varsa evde cok dayanmiyor) o yuzden bu geberit'lerde daha az pislikle ugrastiriyor. o kadar saci da ativer. olmadi 3. sene yeni filtresini falan alirsin, oldu bitti. Ağustos 7, 2020 Goering tarafından düzenlendi
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 (düzenlendi) yok ben atıyorum zaten de resimde yıkamış abi. bahçede yıkamadığın sürece o yıkamayı da aynı veya başka bir giderden atıyorsun yani ondan dedim. artislenmeyin forum falan dinlemez velinizi çağırırım online muhabbete...!!11 Ağustos 7, 2020 goldbären tarafından düzenlendi
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 abi ne kadar guzel akillar veriyorsunuz ya keske banyoyu oyle yapsaydim ben de pisman oldu simdi
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 duşakabin alanına özel fayans ve flat duş tabanı arasında kararsız kaldık baya. normal banyo fayansının üstüne duşakabin koymayı estetik olarak pek beğenemedik. bir kaç referans resmi de koyalım isteyen görür fayans çözümler: Spoiler farklı fayans yaptırmak mantıklı geliyor ama: flat duş tekneli çözümler: Spoiler yere sıfır gömülen modeller: Spoiler bir de duşakabine özel mermer kesip üstüne duşakabin dikenler de var. Spoiler
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 yere sıfır 2. foto haricinde kapının önünde doblo beliriyor
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 doblo bile çok pahalı artık en boş doblo bile 120 bin lira :(
Öne çıkan mesajlar