Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 yeni gits geliyormus 2026'da: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 ooo prod ig gene hadi bakalım, 2d + cgi yaparlarsa daha iyi olur. hype thrusters activated! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 eski stil yapsınlar aynen pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2024 Anthony Queen Vespasian'ı oynuyor, şu koleyzumu inşa eden imparator. Yani setting ilginç tabi de çok modern zaman soslu geldi bana. Token kahraman siyah köle ve diversity vs. nin ötesinde bi aydınlık ve temiz geldi çekimler, hani tabii ki bi rome beklemiyorum böyle bi yapımdan ama en azından gladyatör olabilirdi? Bilemedim. Reyiz için izlenir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2024 norveç geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 ilk teaser cok amator cekim gibiydi ama bu fena degil, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Jared Leto başrolde olması bütün hypemı bitirdi. Başka adam mı bulamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Sonunda 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Umduğum kadar beğenmedim fragmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 süper görünüyor, kenji kamiyama gene yapmış. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 (düzenlendi) Cok kotu abi bu ne…gram middle earth havasi alamadim onu gectim “evlenmeyi reddeden girlboss” bu nedir..helm hammerhand hikayesi bekliyorduk bunu degil. Sacma sapan disney yapimi duruyor su, felaket. abi middle earth bu, lore uyla herseyiyle hatlari belli xena warrior princess yapmislar resmen you could rule the world people need hope bunlar nedir yaa. Kim abi bu ice wall tirmanmalar off. Adamlar 30sn gosterdi Helm Hammerhandi dalga mi geciyorsunuz. Settingin hic bir saniyesi middle earth hissetmiyor, hic bir saniyesi. Bildigin random anime den koymuslar gercekten. Yatip kalkip sukrediyorum LOTR u yapanlara ve cekenlere ve zamanlamayi mukemmel ayarlayan evrene. Omrum boyunca ondan daha iyi birsey izlemeyecegime o kadar eminim ki.. Bakshi nin bile ellerinden operim gorsem. Ağustos 23, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 (düzenlendi) generic anime karakteri lotr'e isinlanmis gibi duruyor bencede, cok zorlama olmus, kizin kiyafet falan cok alakasiz ozellikle. lotr lore ve diger karakterler icin izlerim gibi geldi bana anca. Trailerin aksine, filmin rohan krali ustune olmasi gerek o kizdan ziyade, diziyi gorup mu degistirdi adamlar acaba. Ağustos 23, 2024 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar