Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Selamlar, Son 1 senedir ilginç şekilde ne zaman bir download yapsam, belli bir süre(1saat+) geçtikten sonra PC'de çok ciddi yavaşlama ve sonrasında donma meydana geliyor. Eğer donma evresine gelmeden (mesela 30dk sonra) download'ı kapatırsam da PC ciddi yavaş çalışıyor ve restart etmem gerekiyor. yavaşlama ve donma evresinde kasanın hdd ışığı hızlı hızlı yanıp sönüyor, hatta donarken yanılı kalıyor da diyebiliriz. Çok amele bir durum ve internette doğru düzgün bir çözüm bulamadım. 2 tane SSD var, 2'sine de download yaparken aynı olay oluyor. yorum yapabilecek, çözüm önerebilecek biri olursa çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 ssdlerin doluluk orani nedir? sadece dl'de mi oluyor yoksa 3 gblik dosyayi ordan oraya kopyalasan da oluyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Sadece torrent kullanırken oluyorsa torrent uygulamasından olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 processor, memory ve I/O durumlari ne? kullandigin bi program belli ki memory leak yaratiyo, durmadan I/O yapiyo, veya CPU ile raks ediyor. yavasladigi anda process explorer ile bi bakarsan anlarsin bence buyuk olasilikla durumu. antivirus programida download edilen seyleri scan edicem diye kafayi yiyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Dl ne ile yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 rootkit yemis olabilir misin? veya miner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 1 senedir böyle bi format atar insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 sanirim PC’si dondu zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 format en temizi ama atamıyorsan şimdilik, https://www.malwarebytes.com/mwb-download/thankyou/ tarat bi https://www.resplendence.com/download/LatencyMon.exe şunla da sistemi öldüren bi driver vs var mı anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 (düzenlendi) SSD'ler 50% oranında dolu DL'yi Steam ile yapıyorum ( bazen de paylaşım programlarıyla) Miner ya da rootkit'den ben de şupheleniyorum ama dl ile trigger olması saçma değil mi? Format atmaya üşendim diyelim malwarebytes ile tarattım, ufak tefek bir şeyler buldu ancak pek bulduğu şeyler pek relevant görünmüyor. mesajı yazdıktan sonra yatmıştım, cevapları ancak verebildim Temmuz 14, 2020 Robert_Poche tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 hdd'lerden biri bozuk olabilir, DL'leri oraya yapınca erişemiyor. bence bad sector veya patlamak üzere bir hdd, hdd'ye erişim süresi çok uzun olduğu için sistem ''askıya'' alınıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 kapat açmak düzeltmiyorsa format (y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar