Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 (düzenlendi) drop olmayan personalar ya sadece fusing sonucu çıkanlar ya da çok spesifik, sayılı şeyler. hepsini compendiuma ekle, parayla çıkarırsın zaten droplamakla uğraşmazsın. droplanan personaların genel olayı da zaten fusing için kuşlanılmaları. early game hariç drop persona kullanılmıyor pek zaten, en iyileri fusedlananlardan çıkanları tekrar fuselayıp filan öyle damıtıla damıtıla en son çıkanlar. parayı verince takıma ekleniyor gene droplanmış gibi ama compendiumdaki hali neyse o gelir. lvl almışsa, skill eklenmişse filan tekrar rewrite et, gelişmiş hali dursun kayıtta. Haziran 27, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 ok thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Aldım bende başlıyorum. Bunda böyle "şunu mutlaka yapman lazım", "şu questi yapmazsan şunu bulamazsın" ya da "walkthrough guide açıp harfi harfine takip etmezsen good endingi ıskalarsın" gibisinden birşeyler var mı? Nelere dikkat etmek lazım? Sağda solda okuduklarımdan blind walkthrough gitsem pişman edecek gibi bir izlenime kapıldım da ondan soruyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 haa yani evet değişik sonlar var. walkthru bakmadan gideceksen de periyodik saveler tutardım ben olsam belli aralıklarda. fail ending filan görmek de iyi sonra geri gidip düzeltmek için. kritik şurada save al diyecek kadar net hatırlamıyorum ama, çok oldu oynayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Peki spoilera boğmadan sadece kritik konularda ipucu verecek / şöyle bir seçenek gelince şunu seçersen şunu kazanırsın, bunu seçme bad endinge gidiyor filan diyecek bir guide filan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 https://gamefaqs.gamespot.com/boards/641695-persona-4-golden/69817462 yani bu iş görür sanırım ama karalı yerlere tıklama yaklaşmadan tarihe. o tarihlere gelirken birkaç ayrı save alırsın. ben özellikle dungeon'dan çıktıktan sonra save alıyordum bütün saatlerce o combatları tekrar yaşamamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 niye bir insan daha önce bitirmediği bir oyunu 'true ending' alacam diye spolarla boğuşur, anlayan beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 neyse ben şuraya; best girl u koyayım da topik renklensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 55 dakika önce, knox dedi ki: niye bir insan daha önce bitirmediği bir oyunu 'true ending' alacam diye spolarla boğuşur, anlayan beri gelsin. haftalarını verip kötü sonla bitirmemek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 yani tavsiyem o linkteki tarihe gelmeden önce save alın, kafanıza göre oynayın, baktınız sonucu beğenmediniz, load edip tekrar denersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 (düzenlendi) yahu oyunda malum yere gelince zaten oyun bas bas bağırıyor ''save al hacı, dönüşü olmayan yere giriyorsun'' diye. @Sam gibi save scam yaparsınız en kötü işte. niye guide ile falan uğraşıyorsunuz yiceniz ağzınınız tam ortasına spoyu. zevkiniz piç olacak. Haziran 30, 2020 knox tarafından düzenlendi mention Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 editle ekleyince mention uyarı yollamıyor. keşke hayatta da save alabilsem, oyundaki hayatta acımadan alırım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 1 saat önce, knox dedi ki: save scam save olan scum. scam olan citizen. akira'yla beraber takaslamışsınız heralde tsısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 chie kokuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 On 29.06.2020 at 23:27, knox dedi ki: niye bir insan daha önce bitirmediği bir oyunu 'true ending' alacam diye spolarla boğuşur, anlayan beri gelsin. Spolarla boğuşmak istemiyorum ama işte aynı oyunu 20 defa oynamak ta istemiyorum diye. Bir de cidden guide lazım bana, daha ilk dungeonda Yukiko'yu keseceğim diye canım çıktı normal mod olmasına rağmen, anca 5-6 defada filan kesebildim. Neyi yanlış yaptım anlamadım ama HP/SP yetiştiremedim, bütün itemlar bitti neredeyse. Shadowlarla kapışmak yerine kaçmam mı lazımdı? Belki öyle yetişirdi (gerçi kaçılmıyor sanırım bayağı hızlı hareket ediyorlar görünce. stealth mümkün mü?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 (düzenlendi) dövücen abi hepsini bam bam bam xp gelicek. hard'da oynuyorum, 2-3 kere öldüm de party wipe'tan değil, main char ölünce res'lemene izin vermeden gg çekiyor baldur's gate gibi >_>' yukiko'ya daha gelmedim gerçi de knight boss'u dövmüştüm en son. her elementi tek tek deneyip indiriyosun çok karmaşık bi combat'ı yok oyunun şimdiye kadar bi de sp veya sp item bitince çıkıcan işte. bikaç gün izin veriyor oyun. sp'siz skill kullanmadan çöpsün çünkü Temmuz 3, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 sp idaresi önemli, özellikle başlarda. başlarda tavsiyem sp'nizi healing için kullanmanız, hp harcayan da fazla skill kullanmamanız. sp'min hemen hepsini (me)dia'ya ayırıyordum. o şekilde uzun süre dungeon grind yapılabiliyor. oyun ilerledikçe (me)diarama, çeşitli sp kazanma yöntemleri, daha çok sp item vs gelince rahatlanıyor. ama dungeon boss'una dalacağınız zaman herşeyiniz max'ta olmalı, hatta sağda solda dövüşmeden ona bir geceyi ayırın. boss'lara yamulmuş girmeyin yani. her boss'un kendi spesifik stratejileri var ama takımda boss'un elemente weak birini almadıysanız ve mc'nin personaları geliştiriyorsanız sorun yaşamamanız lazım fazla. post-game'de açılan ultra zor boss filan oluyor persona'larda, onlar iddialı zor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 (düzenlendi) uhm fiyata bak... https://store.steampowered.com/app/1382330/Persona_5_Strikers/ Pre-Purchase Persona 5 Strikers 558,70 TL Pre-Purchase Persona 5 Strikers - Digital Deluxe Edition 655,83 TL Aralık 11, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 (düzenlendi) Dün 250₺ bile sadece 30$ olmuş, 500₺ olur oyunlar yakında dedim kendime. kendime hakim olamadım... Aralık 11, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Adamlar 60 euro kuru yazıp direk çevirmiş. suggested 92 lira, +507% üzerine koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 hayır sonra bakacaklar “eee satmadı işte biz portladık daha ne yapalım” diyecekler, p5r’yi getirmeyecekler esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Niye böyle yaptılarki fiyatı. Persona 4, ne bilim Valkyrie Chronicles falan güzel fiyattan gelmişti bize. Bide dolar üzerinden bile çevirmemişler direk euro üzerinden patlatmışlar fiyatı topkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar