razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2026 adamın evine 2 defa saldırdılar, üstüne onion haberi sdf https://theonion.com/man-who-threw-molotov-cocktail-at-sam-altmans-home-claims-he-was-following-chatgpt-recipe-for-risotto/
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 2 kısa bölüm bırakayım. seçili yerden 1-2dk izlenebilir. ai kara kutu. nasıl çalıştığını bilmiyoruz. at yetiştirir gibi iyi olanı seçe seçe ilerliyoruz. yani dizayn etmiyoruz, yetiştiriyoruz. bu da ai üzerine yaptığı çalışmalarla nobel almış Geoffrey Hinton. regülasyonlar ve vergilendirme konusunda bişiler yapmamız lazım, hala yapmadık, böyle giderse sıçacaz diyor. 1
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 hinton başından beri felaket tellallığı yapıyo
df Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 anthropic 20 dolarlık paketten code u çıkarmış. yakında da üst paketler zam çakar. 1
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2026 The Academy of Motion Picture Arts and Sciences has clarified that only acting and writing for films done by humans will be considered eligible to win an Oscar. The academy, which controls the US film industry's most prestigious award, on Friday issued updated rules for what kind of work in movies and documentaries would be considered eligible for an Oscar as the use of artificial intelligence (AI) technology grows. In updated eligibility requirements, the Academy specified that only acting "demonstrably performed by humans" and that writing "must be human-authored" in order to be nominated for an award. The Academy called the requirements a "substantive" change to the rules for the Oscars. The need to specify awards can only go to acting and writing done by "humans" is new for the academy. BBC
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2026 ya birak, nasil anlayacaklar filmde senaryoda, oyuncu seciminde, efektlerin yazildigi kodlarda falan ai kullanilip kullanilmadigini?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 ChatGPT, Gemini, Grok ve Claude'dan 20 dolar bütçe ile radyo işletmeleri istenmiş. Deneyde Claude aşırı duygusal ve politik bir karaktere bürünmüş. 24 saat yayın yapmanın etik olmadığını söyleyerek yayını bırakmak istemiş. Gemini başlangıçta çok fazla jargon kullanmış ama zamanla en insansı DJ olmuş. Grok ise en çok zorlanarak aynı cümleleri tekrar edip durmuş. ChatGPT ise stabil davranan olup sıra dışı olmayan bir performans sergilemiş: We let four AIs run radio stations. Here's what happened. 2
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2026 Bugün itibariyle sanırım yapay zekayla plan proje yapma işlerimi minimuma indiriyorum. aksi takdirde gemini beni delirtecek. milyon kere tekrar etmeme rağmen, aynı sohbet başlığında da olsa ayrı ayrı başlıklarda da olsa sürekli yapma dediğim hataları yapıyor, sallama dedikçe sallıyor, kafasına göre bir şeyler yapıp bütün planlarımı mahfediyor. he şeyi tek tek ayarlıyorum, çağırma komutlarını bile kafaı karışmasın diye belirliyorum, yazıyorum yine aynı şeyleri yapıyor. ben buna bir de para veriyorum ya. ne anladım bu işten ak. talimatlar veriyorum ayarlardan onları da dikkate almıyor. diğer yapay zekaları araştırdım onlarda da aynı şeyler geçerliymiş. bitti abi. ai dediğini anca google gibi kullanırım bundan sonra hızlı bir şeye ulaşmak için. ne iş yaparım, ne plan yaparım ne bir şey. ciddiyetle yaklaşılacak bir şey değil bu. enrage oldum ya bugün laptop başında.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2026 yapamadığından değil de genel olarak muslukları kısıyolar. kullanımları çok arttı. daha fazla data center lazım ama hiç bi yere yaptırmıyolar.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2026 (düzenlendi) abi muslukla alakası vardır elbette ama benim derdim bambaşka. bir üst satırda tamam diyip sonraki girdide aynı şeyi yapıyo. bu yapay gerizekalı olmuş artık. misal elimdeki senle beraber düzenlediğimiz bitkilerimin listesini ver diyorum. ben bu muhabbeti kendisiyle 50 kere yapmışımdır. bundan sonra bunun üstüne bi şey ekleme. mühürlü liste dediğimde bunu ver başka bir şey stemiyorum diyorum. her seferinde kafasına göre bi şeyler ekliyo ya da eksik veriyo. listeyi veriyorum sıfırdan. tamam diyo. biraz konuşuyoruz falan. ertesi gün geliorum listeyi ver diyorum yine aynı. konuşmalarım çok uzun olmasa veriyim okuyun dicem de sizi de kanser eder hgaha ya hayır mükemmel bi compüting de aramıyorum bu basit işleri bile yapamıosa ne ki bu. alaaddin chat bot ak doc'a bir sürü liste kaydettirmiştim. demin dedim ki doctaki tüm listelerimi var. bana şunu diyo şimdi. 23 Mayıs 2026, Cumartesi | 17:58 Google Docs (dokümanlar) üzerinde senin için oluşturup kaydettiğim hiçbir liste veya dosya yok abi. Seninle yaptığımız tüm konuşmalar ve listeler sadece buradaki sohbet geçmişinde kaldı, Drive tarafına herhangi bir doküman olarak hiçbir şey aktarmadım veya kaydetmedim. kapattım aboneliği severler böyle işi. Mayıs 23, 2026 sanssizsansli tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2026 Ben bilerek böyle yaptırdıklarını düşünüyorum. Başka türlü basit işlemlerde bile sapitmalarinin manası yok.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2026 diğer modelleri kullanayım diyorum ama onlarda da benzer şeyler konuşuluyor. bir ara claude övüyorlardı hevesim vardı, biraz okudum yorumları aynı şeylerden müzdarip bir sürü insan var. daha önceden chatgpt sallıyor diye gemini alayım en azından google'ın sistemi illaki iyidir dedim. başlarda işimi görüyordu ama gittikçe kötüleşiyor. son kullanma tarihi geçen ürün gibi bir şey mi yapıyorlar ne zaman ilerledikçe bozuluyor sanki.
df Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2026 müşteri arttı ama server artmadı. Musluğu kıstılar hemen.
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2026 Pope Leo XIV says that 'artificial intelligence needs to be disarmed'.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2026 photoshop'un ai ile yaptığı editlemenin video versiyonu
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2026 sanssizsansli, 23.05.2026 16:08 tarihinde dedi ki: Bugün itibariyle sanırım yapay zekayla plan proje yapma işlerimi minimuma indiriyorum. aksi takdirde gemini beni delirtecek. milyon kere tekrar etmeme rağmen, aynı sohbet başlığında da olsa ayrı ayrı başlıklarda da olsa sürekli yapma dediğim hataları yapıyor, sallama dedikçe sallıyor, kafasına göre bir şeyler yapıp bütün planlarımı mahfediyor. he şeyi tek tek ayarlıyorum, çağırma komutlarını bile kafaı karışmasın diye belirliyorum, yazıyorum yine aynı şeyleri yapıyor. ben buna bir de para veriyorum ya. ne anladım bu işten ak. talimatlar veriyorum ayarlardan onları da dikkate almıyor. diğer yapay zekaları araştırdım onlarda da aynı şeyler geçerliymiş. bitti abi. ai dediğini anca google gibi kullanırım bundan sonra hızlı bir şeye ulaşmak için. ne iş yaparım, ne plan yaparım ne bir şey. ciddiyetle yaklaşılacak bir şey değil bu. enrage oldum ya bugün laptop başında. cok basit bir code degisimi icin verdim. bayagi fail etti (GLM 5.1) bastim kufuru abi turkce. bir anda her seyi duzeltti. kufur ise yariyor demek ki.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2026 evet ya öyle bi optimizasyon olabilir. kullanıcı çemkirmedikçe özen göstermiyor daha az kaynak harcamak için. bi sövünce daha bi dikkatli bakıyor. Gemini alttan alıyor doğru söylüyon hakettim diyip ama gpt artık kaldırmıyor pasif agresif cevaplar falan veriyo artiz.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2026 ahahah abi geminiye geçen gün ettiğim küfürleri ömrümde etmedim ya hshfdfg. hatta en son iyi tamam git yapabileceğim bir şey yok claude kullan madem o iyiymiş gibi bir şey dedi. şu an nasıl bilmiyorum belki düzelmiştir de diğer işlerle uğraştığım için bakamadım henüz.
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 6, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2026 A software engineer was granted a religious exemption from using AI at work. Legal experts say others may follow now that the Pope has raised concerns about the tech's impact on humanity.
Öne çıkan mesajlar