Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artificial Intelligence (AI Thread)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Neyse ki insanların yaptığı işi alamayacak diyen pozitif papatyalar azalmaya başladı.

Şu son update, çoğu sektöre takla attıracak cinsten. Eğer output kontrol eden bir pozisyonda değilseniz, yakında yaptığınız iş elden gidecek.

Deathblade tarafından düzenlendi
  • Haha 1
Mesaj tarihi:

şu an AI'ın önündeki en büyük engel robotlar. gelişmiş robotlara sahip değiliz. ama Çin'in yeni devlet politikası robotlar ve çipler. (eski politikası araba piyasasının sahibi olun idi sonucu herkes biliyor...)

çoğu şirket çok erken davrandı müşteri destek hatlarını daha aptal AI modelleriyle değiştirdiler. fakat az kaldı, her ay yeni bir model çıkıyor eskisinden çok daha iyi olan. ve günümüzde ise şu videodaki gibi pizza siparişi alabilen sistemler mevcut, tam 43. saniyeden itibaren izleyin:

bu daha yeni çıktı ve gelişiyor da. şimdi bu konuşma becerisinin üstüne, internette bir kişi için tüm bilgilerini hızlıca arayabilen (sosyal hesaplar, twitter postları vs.) ve üstüne insan psikolojisi ve manipülasyon taktikleriyle muhteşem eğitilmiş bir AI modelinin pazarlamacı olduğunu düşünelim 😄 

önümüzdeki senelerde AI'ın yapamayacağı iş yok, bu çok net bir şey. ilerleyen senelerde etik değerleri konuşuyor olacağız büyük ihtimalle. Mesela "AI robotun yaptığı ameliyata girer misiniz?"

• Like 1
Mesaj tarihi:

ses demişken bu da başladı ha. yakında buralara düşer. eşin arıyor random bi numaradan, benzinlikte kaldım cüzdanım yok kredi kartı lazım ödeyemiyorum diyor. ses onun sesi.

daha geçtiğimiz senelerde yaşlılarımız polis diye aramalara kanıp tanımadıklarına yatak altında ne versa veriyodu. hele tanıdık ses ararsa artık gg. bi uyarın yani tanıdıkları.

sesi nereden buluyolar dersen bi aramadan seni kısaca konuşturmaları yetiyor eğitim için. zaten leak olmuş bi dünya veri var. bu caller id'lerin ilk zamanlarında millet deli gibi rehberini paylaşıyordu uygulamara. veya kesin ilişkili telefon numaraları veya rehberleri satan "third parties" vardır.

Sam, 12.09.2026 15:04 tarihinde dedi ki:

razz'ın koyduğunda piano sahnesi detroit become human olmuş tam. 👏

di mi di mi, beni de orada vurdu çok iyi çalıyor pij sdf.

bunun gerçek detroit karşlığını da görürüz bir sene içinde. böle robot gider havaalanında oturur piyanonun başına çalar millet de alkışlara boğar. yaşanacak ya bu kaçarı yok sdf.

• Like 1
Mesaj tarihi:

valla ben insan konuşana kadar konuşmadan bekliyorum, robotsa kapıyorum ama gene 2-3 kelime duya duya birleştiriyorlardır belki. gerçi yukarıdaki robotun sonrakini sürümünü duysam anlamayabilirim.

images?q=tbn:ANd9GcREQxFSZ62TBJ83hSwtMsQ

neyse telde para istemem, kimseye de vermem en azından.

• Yeni Oluştur...