Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 On 14.08.2020 at 19:31, Sam dedi ki: campaign'e daha başlayamadım ama "hero" seçtirmesi ve campaign selection haritasında yer bile göstermemesi daha en baştan eksi not. action rpg char ekranı gibiydi. kahramanı seçtikten sonra gösteriyor başlangıç yerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 beleş dlc geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 amazon kodu düştü https://dashboard.totalwar.com/home/troy-amazons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 error veriyor, millet çökertti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 valla hiç umudum yoktu britanica faciayasından sonra ama bu oyun cidden güzel başlangıç yaptı ve ilk dlc de gayet başarılı. özellikle hoşuma giden kısım ise warhammerlarda yaptıkları gibi hikaye, arka plan da değişikliğe önem vermeleri oldu. birim çeşitliliği olarak fazla seçenek yok ama amazon dlc ile bunu da yapmış oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 3 yıllık oyun hala 150tl ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 3 yıl önceki 150tl şimdiki 150tl değil ama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 oyle ama oyunu daha release sirasinda belese vermisti epic. halen 150tl olmasi cidden sacma. zaten bu total war sagalarda cok tutmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Steamden alayım diyorum bunu, modlarla daha da güzelleşiyor malum. Sizce değer mi? Radious modu falan var mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 Tum modlar olmasada Radious falan var Epicte. Total War Sagalar arasinda en iyisi bence, ama yine de Epicte hali hazirda varsa ustune Steamde alinir mi bilemedim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2023 Bende yok oyun yani Epic beleş verdiğinde kaçırmıştım, Steamde de aynı fiyat 150tl, haliyle Steamden almak daha mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar