Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 A four-star general begrudgingly teams up with an eccentric scientist to get the U.S. military's newest agency — Space Force — ready for lift-off. Mayis sonu basliyormus. https://www.imdb.com/title/tt9612516/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 neden bilmiyorum çok beklenti yaratmadı, kadro güzel olmasına rağmen. bakılır yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 "Trump'a laf sokalim da ne olursa olsun" diye gitmezler umarim. Bayik libtard propagandasi cunku boklu cubugun obur ucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 gaye su akyol'un da dediği gibi, "ya o uzaya gidilecek ya o uzaya gidilecek." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 bunun karısı niye içerde ben orayı kaçırdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 hiç bahsetmedi zaten. sadece çok kötü bir suç işlediği geçti bir de 50 yıl mı ne cezası var diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Steve carell ve john malkovic götürüyorlar diziyi. Bazı yerlerinde çok eğlendim. İkinci sezonu izlenir güze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 sitcom vb. komedi dizisi izleyeyim yarılayım tadında değil bayağı uzun bi steve carel-malkovic komedi filmi gibi. aktı gitti güzel. bazı bölümlerde yan hikayelerin yan hikaye olması fazla gözüme battı bir tek. bölümün içinde filler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Steve Carell'i çok severim, The Office zaten favori dizim, ama bu baya kötü iş ya yapmasalarmış keşke. 1 saniye bile sırıtmadım izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar