Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed: Valhalla

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ben gayet beğendim açıkçası. 

Origins ve Odyssey de hoşuma gitmişti ama Valhalla'nın open world konsepti daha iyi. Her zonun kendi story arc'ı olması mantıklı olmuş.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

6 saat oynadım vallahalala yazısı yeni geldi. müzikler daha iyi olabilirdi bence 

şu efsane themeden sonra beklentim yüksekti. ki wow da filan çok güzel örnekleri vardı nordic atmosfer müziği için yeterli gaza gelemiyorum baltam elimde kalıyor sürekli. Umarım ingiltere çok yanıltır beni. 

Ama yapılcak zirilyon şey var. Baltalar var, dual-wield zevkli. umarim ileride 2h-dw geliyordur.

reampage tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

oynayamiyorum zaten oyunu 2 saat oynadim sonraki sefer acarken oyuna giremeden crash oluyor

para ver ustune rezil ol oyunu. yok symlink yaratcakmissin da falan. o da cozmedi zaten.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Valla Odyssey'de Alexios çok kazmaydı, kötü oynuyordu. Kassandra kurtardı benim için oyunu. Ama izlediğim videolarda Valhalla'nın kazması kadın gibi görünüyor. Oyunculuğu daha kötü geldi bana.

Oynamak gerek ama tabii.

Mesaj tarihi:

Odyssey için ubisoft çıkıp açıklama yapmıştı. Canon karakter Kassandra diye. O yüzden belki biraz daha üzerinde durmuşlardır. Valhalla için galiba Erkek Eivor canon karakter.

Mesaj tarihi:

animus seçsin deyince female eivor oluyor direk. 25 saat oynadım daha ama değişmedi hiç. Canon odur heralde. Seslendiren kadın cool ses diye kasmış biraz kendini ama Alexios kadar rahatsız etmedi hiç. Alıştım bide artık artık erkekle oynamam daha. Bi Kassandra değil ama tabii.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

"The memory stream can now be chosen when starting a New Game if Hold Alternative option is set to ON."

ulan insanda biraz utanma olur da "5 dakkalık (geçilemeyen) cutscene'lerden sonra oyuna başlamanızı engelleyen cinsiyet seçme ekranında kilitli kalma bug'ını fix'ledik." yazar.

Spoiler

rise of the sjw era'sında yaşamasaydık hiç böyle dertlerimiz olmayacaktı tabi tsısısısı

Cokomantis tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...