kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Yes orlog .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Hostage crisis at French gaming company Ubisoft's Montreal office | Statement from Ubisoft: We work closely with the authorities. heua biri oyuna çok mu kızdı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 hoax demisler telefonla biri arayip sebep olmus diyorlar, swatting gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 Assassin's Creed Valhalla is Ubisoft's biggest PC game launch ever Viking go brrr. https://www.pcgamer.com/assassins-creed-valhalla-is-ubisofts-biggest-pc-game-launch-ever/#comment-jump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Oyun bok gibi Ubisoft bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Ben gayet beğendim açıkçası. Origins ve Odyssey de hoşuma gitmişti ama Valhalla'nın open world konsepti daha iyi. Her zonun kendi story arc'ı olması mantıklı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 (düzenlendi) 6 saat oynadım vallahalala yazısı yeni geldi. müzikler daha iyi olabilirdi bence şu efsane themeden sonra beklentim yüksekti. ki wow da filan çok güzel örnekleri vardı nordic atmosfer müziği için yeterli gaza gelemiyorum baltam elimde kalıyor sürekli. Umarım ingiltere çok yanıltır beni. Ama yapılcak zirilyon şey var. Baltalar var, dual-wield zevkli. umarim ileride 2h-dw geliyordur. Kasım 19, 2020 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 ben de aldım bakalım aksam akarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 1 saat önce, reampage dedi ki: umarim ileride 2h-dw geliyordur. skill olarak açabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 oynayamiyorum zaten oyunu 2 saat oynadim sonraki sefer acarken oyuna giremeden crash oluyor para ver ustune rezil ol oyunu. yok symlink yaratcakmissin da falan. o da cozmedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 1080tiyi 2kda zorladi, upgrade zamani gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Keith Flint (geçen sene ölen The Prodigy solisti) tribute var oyunda, helal lan Spoiler Smack my bishop, yanina yaklasip torch filan cekersniz firestarter dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 34saati devirdim oyunda. daha 3 tane ally yaptım kendime. güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 (düzenlendi) Ya çok iyi diyaloglar var, 5 senede yaptilar bi witcher sonunda. Kasım 24, 2020 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 oyunun atmosferi gerçekten çok iyi. bu sever baya baya olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Erkek Eivor > Kadın Eivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 hahahano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Valla Odyssey'de Alexios çok kazmaydı, kötü oynuyordu. Kassandra kurtardı benim için oyunu. Ama izlediğim videolarda Valhalla'nın kazması kadın gibi görünüyor. Oyunculuğu daha kötü geldi bana. Oynamak gerek ama tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Odyssey için ubisoft çıkıp açıklama yapmıştı. Canon karakter Kassandra diye. O yüzden belki biraz daha üzerinde durmuşlardır. Valhalla için galiba Erkek Eivor canon karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 animus seçsin deyince female eivor oluyor direk. 25 saat oynadım daha ama değişmedi hiç. Canon odur heralde. Seslendiren kadın cool ses diye kasmış biraz kendini ama Alexios kadar rahatsız etmedi hiç. Alıştım bide artık artık erkekle oynamam daha. Bi Kassandra değil ama tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 1.0.4 Update 26 November PC - 4.3 GB 1 pm CET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 ne varmış içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 https://www.pushsquare.com/news/2020/11/assassins_creed_valhalla_patch_1_0_4_details_huge_list_of_improvements_out_tomorrow_on_ps5_ps4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 hmmmps tam konsolda oynamalık kıvama gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 (düzenlendi) "The memory stream can now be chosen when starting a New Game if Hold Alternative option is set to ON." ulan insanda biraz utanma olur da "5 dakkalık (geçilemeyen) cutscene'lerden sonra oyuna başlamanızı engelleyen cinsiyet seçme ekranında kilitli kalma bug'ını fix'ledik." yazar. Spoiler rise of the sjw era'sında yaşamasaydık hiç böyle dertlerimiz olmayacaktı tabi tsısısısı Kasım 26, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar