Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Oha lan, 78 GB yama geldi. Daha Siege of Paris'i oynamamıştım, onu oynayayım ben de bari yüklenince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 e yuuh ben bu oyunu oynayamuyorum abi çok büyük patch oluyor hep, neyse gece bırakırım diyip unutuyorum sonra sonra bir gün yine oynayasım geliyor. ancak patch'i yapıyorum. o ara başka peç geliyor. Peç gelmeden Haloyu bitireyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 (düzenlendi) O son patch için tüm oyunun sıfırdan tekrar yükleneceği söyleniyordu, o yüzden o kadar büyük sanırım https://www.eurogamer.net/articles/2021-12-11-theres-been-another-big-assassins-creed-valhalla-expansion-leak-this-time-with-pictures Aralık 14, 2021 Elan_Morin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 Gemiler ne kotuydu fizik falan, dovus de origins sonrasi mmo gibi sarmiyor artik beni ya. Wardruna acip klip gibi dag tepe gezdim bi gun sardi o da. Black flag yelken simulatoru gibi kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Over 20 million Vikings have embarked on their epic journey to Valhalla. Standing strong by Eivor's side. From Norway to England. To Mythical Realms of the Gods. Thank you for taking this journey with us. SKAL! https://twitter.com/assassinscreed/status/1585663823406682112 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 en azından fsr2'ye geçmeden yamalamayı bırakmazlar umarım. fsr1'le bile hdr aynı anda açmaya çalışınca çöküyor oyun, 6 aydır fixlemediler. yalnız 3 aydır her gün girip bakıyorum reda'nın dükkanına da öyle set bitirmek imkansız gibi lol. birisi üç ay bakıp yaptığını söylemişti ama öyle bir durum olmadı maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 (düzenlendi) The Last Chapter bir hafta erken çıktı 134 GB indiriyor .. Kasım 30, 2022 kizillelma tarafından düzenlendi Ek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 (düzenlendi) 13gb indirmişti dün, yetmemiş mi? bakayım ben de. fsr ile hdr çakışıp çökmesini çözmüşler en azından ama fsr2'ye geçmemişler herhalde. onu yapmadan bırakırlarsa kötü olacak. bende başka yeni yama görünmüyor şu an. 2 saat önce oynamıştım. Kasım 30, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Due to an unforeseen glitch in the Animus, the final content update for Assassin's Creed Valhalla has arrived early in Ravensthorpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Daha Ragnarök oynamadım ben, Persona 5 arası verdim. Bu hafta sonu bakarım biraz. Ne kadar para vereceğiz bakalım diye girdim, beleş çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 buna indirim gelmiş steam'de. complete edition almaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Değer. Epey iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 hep odyssey den sonra aynı şeyi yapacakmışım gibi geldiğinden elim gitmiyo ya. sadece tema değişmiş olacak. ac serisinnin evrelerinden birer oyun oynamak yetiyo genelde. "ac2, black flag, odyssey" bunlar baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 ac serisi artik 3d intetaktif muze benim icin. ilgini ceken bi donem oyunu mu geldi, gir gez kusursuz atmosfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 df, 03.03.2023 13:11 tarihinde dedi ki: hep odyssey den sonra aynı şeyi yapacakmışım gibi geldiğinden elim gitmiyo ya. sadece tema değişmiş olacak. ac serisinnin evrelerinden birer oyun oynamak yetiyo genelde. "ac2, black flag, odyssey" bunlar baya iyi. Aynı durumdayım, odyssey tekrarı gibi gelecek biliyorum almıyorum bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Odyssey tekrarı gibi değil daha sıkıcı geldi bana. Bir kere Odysseyde ucana kaçana yürüyorduk seks dönüyordu falan. Bunlarda Türk dizisi kıvamı sadece bakisma var. Hikaye için oynuyorum işte bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Abi sizede bu seri GTA serisi gibi gelmiyor mu? Yani hep benzer şeyleri yap koş dur, çatılarda dolan koş, adam kes cart curt, çocuk oyunu gibi geliyor bana valla. Bizden mi geçti yoksa oyun cidden size de mi böyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Alttan gelen nesil var tabii ki tutani devam ettirmek normal. Bize ayni geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 oh bi an korkmuştum, benim gibi düşünenlerde varmış şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 valkyrie set reda store'a gelecek de tamamlayacağım diye 6+ aydır her gün açıyorum oyunu ama hala bitmedi 327521876125 tane premium item eklediklerinden store'a. bir de artık haftada bir bedava veriyor bir tane prem store'dan item. popo dövmesi de olabilir kılıç da gerçi, bayağı şans. bunu zaten devam ettirmiyorlar artık, yeni bağdat'ta geçen eskileri gibi. onu hayatta oynamam. bu formüle geri dönerlerse ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Ya bir seyleri bozuk oyunun odyssey kadar zevk alamıyorum bir türlü. Sanki ai daha gerizekalı bu oyunda. Belki okçu ağırlıklı oynadığım için olabilir. Yukarıdan odunları düşürüp 3 asker öldürüyorum. Arkadaşı gelip bakıyor "he ölmüşler mi ya" deyip patrola devam ediyor. Ulan bir panik olursun bir amirine seslenirsin falan. Veya assassinate yapıyorum sonra uzaktaki adama balta atiyorum. Yanındaki asker umursamıyor. AA balta var kafasında ben gezmeye devam edeyim diyor. Yani çok itici yaptı sunlar bir anda oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Empress thx 146 dlc ile ama kızın nefreti değişik erkeklere karşı. Neler olduysa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 (düzenlendi) empress manyağının nfo ları okumak için bekliyorum crackleri sırf. oyun oynamaktan çok sdf Nisan 17, 2023 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 (düzenlendi) More https://imgur.com/a/aGfiHtZ Nisan 17, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 reda'nın stoğunu kontrol etmeye başladıktan tam bir yıl sonra (geçen eylül başına başlamıştım) nihayet valkyrie setini (kalkan, at ve kuzgun hariç maalesef) tamamladım. cidden parayla alınan oyunda böyle abartı microtransaction'ları rng stok arkasına gizlemek tam bir adilik. bugün oyuna girerken içimden "şu chest de çıksa bugün artık da bu odyssey'imi tamamlasam" diyordum ve çat çıktı chest sonunda. oh vallahalli üstümden nasıl bir yük kalktı. bir daha da böyle bir işe girmem. bg3 ve starfield ertesi buna dönüp bitirebilirim artık nihayet. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar