joeseda Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Arkadaşlar herkese merhaba. Kardeşim sokak kedisi sevmiş ve montunda yatırmış.Ben de montu dolaba kaldırınca dokundum ve elimde çok sayıda çizik, açık yara var kuru cildim olduğu için. Böyle kuduz bulaşması mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Piyangodan büyük ikramiye çıkması gibi bir şey olur olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joeseda Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Az önce, Sturgian dedi ki: Piyangodan büyük ikramiye çıkması gibi bir şey olur olursa. Endişeleniyorum yine de. Anksiyete hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 direkt hayvandan bulasmasi lazim, esya uzerinden bulasmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joeseda Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 1 dakika önce, Goering dedi ki: direkt hayvandan bulasmasi lazim, esya uzerinden bulasmaz. Ya tuyunden falan monta bulaşmışsa? Kediler tüylerini yalarlar çünkü sık sık.Bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 kuduz tedavisi genelde enfekte hayvani takip ederek yurutulur. kediyi takip et cok paranoyaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 kedinin kuduz olma ihtimali, kuduzsa bile cekete virüsün bulaşması, bulaşsa bile virüsün canlı kalabilmesi, canlı kalabilse bile elindeki yarayı bulma ihtimali, yarayı bulsa bile yaranın tamamen açık CILK bir yara olup olmaması vs. gibi şeyleri hesaplayınca baya düşük çıkıyor. ama o kadar düşük ki büyük ihtimalle matematikte imkansız olarak kabul edilir. bi de bunların üstüne olay yeniyse gidip elini 15 dakika falan sabunla ovuşturursan yüzde yüz bu işten kurtulursun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Eline krem surebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joeseda Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 17 dakika önce, Black-ice dedi ki: kedinin kuduz olma ihtimali, kuduzsa bile cekete virüsün bulaşması, bulaşsa bile virüsün canlı kalabilmesi, canlı kalabilse bile elindeki yarayı bulma ihtimali, yarayı bulsa bile yaranın tamamen açık CILK bir yara olup olmaması vs. gibi şeyleri hesaplayınca baya düşük çıkıyor. ama o kadar düşük ki büyük ihtimalle matematikte imkansız olarak kabul edilir. bi de bunların üstüne olay yeniyse gidip elini 15 dakika falan sabunla ovuşturursan yüzde yüz bu işten kurtulursun bence. Evet elimi hemen yıkamıştım, ama yine de insanın içine kurt düşüyor.Elim hep çizik içinde cildim kuru olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 beni köpek ısırdı yıllar önce. böyle serçe parmak tırnağından daha ufak bi diş izi. gittim hastaneye hemşireler sövdü valla. bunun için gelinir mi diye. asdsd tabi biraz da türkiş medikal zihniyeti var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joeseda Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 4 dakika önce, Black-ice dedi ki: beni köpek ısırdı yıllar önce. böyle serçe parmak tırnağından daha ufak bi diş izi. gittim hastaneye hemşireler sövdü valla. bunun için gelinir mi diye. asdsd tabi biraz da türkiş medikal zihniyeti var burada. Peki aşı yaptirmadin mi? Ama doğru değil cidden kuduz açısından hatta küçük sıyrık bile aşılanmalı.Tabi benim durumum farklı bu karantina zamanında gidipte monttan kuduz bulaşır mi diye soylersem kovarlar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 kuduzu boşver eldivensiz dışarda dolaşma elinde öyle yara varsa corona bulaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Az önce, joeseda dedi ki: Peki aşı yaptirmadin mi? Ama doğru değil cidden kuduz açısından hatta küçük sıyrık bile aşılanmalı.Tabi benim durumum farklı bu karantina zamanında gidipte monttan kuduz bulaşır mi diye soylersem kovarlar beni yaptırdım canım sövdüler birazcık da yaptılar sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joeseda Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 1 dakika önce, Black-ice dedi ki: yaptırdım canım sövdüler birazcık da yaptılar sağolsunlar. Eskiden bu kadar takintili değildim sokak kedilerini severdim hep mama da verirdim. Şimdi anksiyete arttığından beri böyle oldum, beyin her küçük ihtimali değerlendiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 buradan aldığın cevaplara göre rahatlayacak mısın ya da ne bileyim doktora acile mi koşacaksın ne yazalım senin için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paşa gönlünden ne geçiyorsa onu yaz sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joeseda Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 37 dakika önce, Fistan dedi ki: buradan aldığın cevaplara göre rahatlayacak mısın ya da ne bileyim doktora acile mi koşacaksın ne yazalım senin için? Bu konularda bilir kişiler de belki konuyu görür ve cevaplar diye yazdım. Sonucta kimseye silah dayayıp yorum yazdır miyorum değil mi? Nedir bu agresiflik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 ben uzman doktorum, kuduz hastalığı uzmanıyım bişey olmaz oyna devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 İnternette herkes bilirkişi. Mesela ben de bilirkişi olarak 5 mesajda 3 kez anksiyeteden bahsettiğin için senin aslında ilgi budalasi olduğun sonucuna vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Bence herkes farkında zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joeseda Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 7 dakika önce, neutrino dedi ki: İnternette herkes bilirkişi. Mesela ben de bilirkişi olarak 5 mesajda 3 kez anksiyeteden bahsettiğin için senin aslında ilgi budalasi olduğun sonucuna vardım. Haha amma boş yaptiniz ha. Ben onu yorum yapan arkadaşlar neden takıntılı olduğumu anlasınlar diye belirttim, çünkü bazen insanlara anormal geliyor. Bilirkişi derken de veteriner ve ya doktorları kastetmiştim.Siz galiba az önce engellediğim bir munasebetsizin bebelerisiniz bu kadar saldırdığınıza göre ilgi budalası olsam hele ki bu devirde gelip bir forumda bunu tatmin etmeye çalışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joeseda Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Arkadaşlar vakit ayırıp yargılamadan küçümsemeden cevaplayan herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joeseda Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 26 dakika önce, Sturgian dedi ki: Bence herkes farkında zaten. Neyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Bir üstüme yazmıştım sana değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar