ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Bugün bitirdim övmeye geldim başlığı yoktu Oyun i na nıl maz iyi. sanat eseri. Bir sürü game of the year 2019 almış zaten. 9/10. 1 puan da oyunu biraz daha uzatıp janitor ve polaris hakkında story yazabilirlerdi. gg remedy games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Ben de yeni bitirdiydim. Fena degil, goty olcak kadar iyi degil ama gercek jedi gameplay nasil olmali 101 oyun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 death stranding biterse bunu almayı düşünüyorum. çok iyi diyorlardı yorumlarda da. oyun süresi nasıl? open world falan mı yoksa klasik ilerlemeli tarzda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 20 saat detaylı oynayana, lineerimsi dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Şimdi oynuyorum, oyun inanılmaz. Oynadığım ilk Remedy oyunu,bundan sonra da Alan Wake oynayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 ben de çok beğendim ama hikaye anlatımı biraz sıkıntılı geldi bana. okunacak şeyler çok fazla ve güzel lore yapmışlar ama anlaşılması biraz zor olmuş. bana öle geldi yada bilmiyorum. onun dışında gameplay falan harika zaten. tek sorunum ben levitation değilde direk superman uçuşu olarak hayal etmiştim. sadece levitation meh biraz. ama en büyük sorun O LANET OLASI CHECKPOINTLER ADAMIM. ebemin nikahına şahitlik edebileceğim uzaklıklarda spawn etmesi ve aynı zamanda haritanın da rezalet olması tuz biber oluyor o durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Öykü ve anlatımı asıl çok iyi geldi bana. Biraz House of Leaves, biraz SCP, biraz X-files esintileri aldım. Eski New Worlds havaları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 bu arada alan wake, control ve quantum break aynı evrende geçiyo. diğer oyunlara göndermeler de var bu oyunda hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 remedy'e duydugum sempatiden oynayasim var. oynadim aslinda baslarini. fakat kulustur makinem cok zorlandi. komple yeni pc'ye gecince bakacagim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 İlk kez Remedy oyunu oynadığımı yanıyorum ben, internette tüm Remedy oyunları böyle yazıyor hep. Quantum Break ve Alan Wake GamePass'da varmış, onları indirmeye koydum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 control dışındaki neredeyse hepsini oynadım hepsi güzeldi. (Max Payne 1-2, Alan Wake, Quantum Break). bunu da alıp indirmiştim ama bi türlü fırsat gelmedi. Başlayayım bu hafta iyi hatırlattınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 19 saat önce, GERGE dedi ki: İlk kez Remedy oyunu oynadığımı yanıyorum ben, internette tüm Remedy oyunları böyle yazıyor hep. Quantum Break ve Alan Wake GamePass'da varmış, onları indirmeye koydum şimdi. :DD aynen abi ben de controlden sonra quantum break indirdim ama interaktif dizi gibi yapmışlar oyunu. sürekli yarım saat 45 dakikalık bölümler giriyormuş araya. o yüzden başlayamadım henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 vaaay alan wake. stand-alone mu, sonrasinda mi geciyor, yoksa mid-game mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Sankarin Tango "Once, I mistook an ocean for a lake ", he recited the poem In the mystery's depths he spent his life Under the dark ocean's shadows, he wanders Searching his way to the light, to his beloved, forever Alone the hero travels deeper in to the night This burden on his shoulders would be there always, like a promise In the game this fool is beaten again and again But only a moment of rest in death is given, already having to return Time shatters, a shot echoes into eternity He will never get a happy ending So many times this story has been told The hero has a thousand faces, and a hopeless path forward Alone the hero travels deeper in to the night This burden on his shoulders would be there always, like a promise In the game this fool is beaten again and again But only a moment of rest in death is given, already having to return In the game this fool is beaten again and again But only a moment of rest in death is given, already having to return https://youtu.be/VsszQXdoGpE rtx 10 / 10 rtx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 bunda alan wake ile bağlantılar mı var, öyleyse aw tekrar baştan oynayacam buna başlamnadan, çok oldu oynayalı unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 el feneri simülatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 aynı evrende geçiyor alan wake ile. Main game de easter eggler vardı sonra direk alan wake expansion çıktı bide galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Baştan oynamayı gerektirecek kadar yok. Ana oyunda Alan Wake'deki olayları anlatan collectiblelar var ama hikayeyle bir bağlantısı yok. DLC direkt Alan Wake'le ilgili olsa da aslında onun için de oynamana gerek yok sadece göndermeler falan daha fazla. Özetle oynamak istiyorsan oyna ama bu oyunu anlamak için gerekli değil Alan Wake'in gameplayinin pek de güçlü olmadığı düşünülürse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Uyanış Alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 @Narius eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar