fresia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 (düzenlendi) içinize haftada 2 kez et girmeden sağlıklı yaşayamazsınız Nisan 9, 2020 fresia tarafından düzenlendi
Loex Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 pamukda fasulye yetistirene bile saygimiz var
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 21 saat önce, Loex dedi ki: Troll mod haha su goruntunun aynisi vegan olarak daha da lezzetlisi yillardir yapiliyor cok sukur bu en sacma seylerden birisi. birisinin cikip "etten havuc yaptik! ne harika oldu!" demesi kadar aptalca. ancak insanlar bikmadan "impasible burger" falan diye dolaniyorlar. tadi da et gibi degil. guzel ama et mi? degil... alakasi yok. texture falan farkli. hamburger yemek istiyorsaniz et yiyin. kadin yerine adam seven geyin, baska bir adama meme takip "cok sukur biz de bunu yapabiliyoruz!" demesi gibi bir sey. esit derecede yanlis.
Loex Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 ne alakasi var benin soyledigimle ya su goruntunun aynisi yapilabiliyor dedim lezzettede goreceli bisey kendi fikrimi soyledim.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 kuzu pirzola yaptık mangalda yemiyosun yani ?
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 10 dakika önce, Loex dedi ki: ne alakasi var benin soyledigimle ya su goruntunun aynisi yapilabiliyor dedim lezzettede goreceli bisey kendi fikrimi soyledim. Görüntünün cazibesi zaten lezzeti çağrıştırmasından kaynaklı. Aynı lezzeti sunamayıp görüntüde eşdeğer yaratacaksan bir esprisi kalmıyor zaten.
Loex Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 yadi veren baharatlar sarimsak ve sogan zaten onlar olmayinca etin tadi biseye benzemiyor
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 iki taraftan da mesnetsiz aciklamalar geliyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 1 dakika önce, Loex dedi ki: onlar olmayinca etin tadi biseye benzemiyor
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Vejeteryan beslenirken yine hayvansal ürün tüketirken gerekli besini bir şekilde sağlamayı başarıyorsunuz da , veganlıkta ne yediğini içtiğini hesaplamak sağlık için gerekli sanırım. Vegan burger tarzı durumlar sanırım biraz daha insanların içinden gelen bazı dürtülerini bastırmak birde sınırlı yaratıcılık kaynaklı olabilir.
Loex Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 la olm veganlar hic biseyin eksikligini cekmiyo yok oyle bisey. Az kaldi dunyanin sahipleride istemiyor cevreye etkilerinden dolayi. asyalilar batili tarzda beslenmek istese amerikan ayilari gibi dunya yetmiyor bunu biliyomuydunuz bilmiyorum.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 inekler olmayınca ineklerin yemediği otları biz yiyeceğiz, sonuc olarak 2 dışkı yerine 1 dışkı olacak kesinlikle doğaya katkısı olur ama işte binlerce yıllık bi olay pat diye yıkılmıyor
fresia Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 bu kadar hayvan kesilmesine rağmen hayvan kadar hayvan var kimsenin hayvan yemediğini düşünün o kadar kesilmeyen hayvan ne olacak hayvan gibi üreyecek daha çok hayvan olacak sonra insanlara yer kalmayacak
Loex Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Cahillik diz boyu yeminle. Bu adamin oy verme hakki falan var arkadas. Hayvan yetistiriciligi diye bir meslek var duydun mu hic ? Dogada yakalayip getirip kesilmiyo bu sigirlar damizlik ciftliklerinde uretiliyolar 4 aylikken satilip 1 yasina gelince kesilip sofraniza geliyolar normal de omurleri 18-22 yil olan hayvanlar bunlar. Yani insanlar bi kerede et yemegi birakamayacaklari icin bugun azalmaya baslasa ki amerikada ve avrupada basladi uretimde ona gore azalicak hayvan yetistiriciligi diye bir meslek kalmayacak sadece iki ayakli yetismemis hayvan boyle bir soruyu ciddi sorabilirdi tebrik ediyorum
Gungor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 adamı zorla o bildiğimiz o kekrem vegan kıvamına getirmişsiniz.
fresia Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 2 saat önce, Loex dedi ki: Cahillik diz boyu yeminle. Bu adamin oy verme hakki falan var arkadas. Hayvan yetistiriciligi diye bir meslek var duydun mu hic ? Dogada yakalayip getirip kesilmiyo bu sigirlar damizlik ciftliklerinde uretiliyolar 4 aylikken satilip 1 yasina gelince kesilip sofraniza geliyolar normal de omurleri 18-22 yil olan hayvanlar bunlar. Yani insanlar bi kerede et yemegi birakamayacaklari icin bugun azalmaya baslasa ki amerikada ve avrupada basladi uretimde ona gore azalicak hayvan yetistiriciligi diye bir meslek kalmayacak sadece iki ayakli yetismemis hayvan boyle bir soruyu ciddi sorabilirdi tebrik ediyorum bunları lab.da mı üretiyorlar
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 bu topicte çok hayvanlık yapılmış. düşününce vicdanım sızlıyor ama yemeye devam ediyorum. vegan olanlara da tebrikler b12 omega falan takviyeleyin. kişiden kişiye değişebilse de genel olarak vegan beslenme dengeli beslenmeden daha sağlıklı değil
reyou Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 game changers nasi bi filmdi ya oyle yeni izledim ben bunu. icinde arnold olmasa yet another vegan filmi diyecektim ama, arnold'a para versen konusturamazsin boyle. derinden sarsildim.
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Merak ettim baktım, belgeselin yapımcısı arnoldun pampasıymış, onun da vegan food endüstrisinde yakın zamanda 150 milyon dolarlık yatırımı olmuş.
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Et fiyatlarında ki yükseltiden sonra halkın bir kısmı mecbur veganlaşacak zaten.
Öne çıkan mesajlar