Xenus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 (düzenlendi) https://enlisted.net/en/ gaijin entertainment yapıyormuş. squad based MMO WW2 shooter. Nisan 1, 2020 Xenus tarafından düzenlendi
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Beta test mail'ı junk'a düşmüş, indiriyorum.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 abi neden normal online free fps oyunlarına MMO demeye başladılar ben anlamadım bu işi.
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Kurşunu parayla satar bu pezevenkler. Gerçi War Thunder’a halen girip oynuyorum ama çok açgözlü Gaijin.
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 MMO olmasindan mi adamlarin animasyonlari BF yaninda fifa 98 gibi kalmis. zaten BF da max player per server kac ki, bunda 140 demisler az bence. en az 1200 kisi olmali.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 3 saat önce, goldbären dedi ki: recoil dlc galiba hahahah +sniperın reload ederken bile gözünü scopedan ayırmayıp, kendi kolunu falan görmesi ??
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 ben bunu alfada mı ne oynamıştım adını sora sora buldum dün tekrar indirdim. çok iyi ya görüntü filan. baya saving private ryan içinde gibi hissettim. duman patlama kurşun, bombadan şoka girme falan bile eklemişler. eskiden red orchestra vardı ondan aldığım tadı aldım. siperden çıkmaya korkuyor insan. arcade değil yani. pay to win de göremedim, pay to skip gibi daha çok.
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 (düzenlendi) oynayan yok mu hic. bir iki haftaya kalmaz steam release geliyor. sistem ayni war thunder, ve kesinlikle p2w degil. daha hizli ilerleme icin premium kullaniyorum bir senedir. ekstra squad slotu haric hicbir artisi yok. fazladan ucak slotu icin aldim onu da. cogu maci ucaktan inmeden tamamliyorum. ucus fizikleri asiri keyifli ve hardkor. tank sevenler de tatmin olurlar. Mart 14, 2024 sylvanas tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar