Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Videoya biraz baktım ama çok uzun ya. Temel olarak hangi sebepler bu karamsarlığa itti seni? Bu arada DGN Teknoloji’yi Nebula zamanlarında sponsorluklarıyla öğrenmiştim, TeknoSeyir’e de destek olduğunu bilmiyordum. Türk Telekom ve BTK’ya güzel güzel yüklendi, başına bir iş gelmese bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 (düzenlendi) 15 saat önce, orc_lord dedi ki: Videoya biraz baktım ama çok uzun ya. Temel olarak hangi sebepler bu karamsarlığa itti seni? ilk 35 dakikayı izlesen de yeter. adamın anlattıkları, işin teknik imkanları bizde fazlasıyla var, ama bunların yapılması istenilmiyor. büyük avrupa ülkelerinde 10/10 ve 100/100 paketleri varken, biz hala 100/4 fiber internet kullanıyoruz(duk). bunun nedenini de açıklamış. oysa internet servis sağlayıcıları bize yıllardır "altyapı kaldırmaz" bahanesi uyduruyordu. Kasım 26, 2020 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Evet o kısımları izledim, 20 dk'dan sonra bıraktım yanlış hatırlamıyorsam. Servis sağlayıcıların download'u tükeyiciye upload'u ise veri merkezi hizmeti verenlere sattığı kısmına katılıyorum. Adamın dediği gibi pandemi döneminde upload'u yükseltmek zorunda kaldıklarında bunu görmüş olduk. Upload'u kısıtlayarak üreten değil tüketen nesil yorumu ise doğru. Telekom tarafında yıllardır devam eden karar alma sorunları var. İngiltere'de bizim Türk Telekom gibi BT ile benzer bir çıkmaza girmişti hatta eski haberi paylaşayım, açık ve ortak altyapı şart. Bunu ülkemizde de Turkcell epeyi uzun bir süredir dile getiriyor hatta Türksat ve Vodafone ile paylaşıma başladı ama hala bizlere yansıması yetersiz maalesef: Ofcom tells BT to open up infrastructure to rivals Turkcell'den ortak altyapı çağrısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 1000 mbit internet kullanan kişiler varmış. tanıdık kişilere bu bağlantıyı çekmişler herhalde. yine torpille iş görme sistemi yürümüş. ya ben YouTube'u 1080p izlerken takılmayacak bir internete bile razıyım. sözde türk telekom avrupa'da her yere fiber ağı döşemişti ama bizim ülkede fiber internete bile erişim yok denecek kadar az. olan yerler nereler, onu da net olarak göremiyoruz. her şeyi satıp, uzakta dağ başında bir eve taşınasım var. sadece internet, su, elektrik altyapısı olsa bana yeter. ama o internet işte bulunamayan nadide bir çiçek gibi ülkede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Geçen gün aradilar ttnet den. 50 mbit baglantinizi 100 yapalim 29 lira farkla dediler. Modem arayuzunden baktim max 81 mbit geliyo. Ordan da alicagim max 65 70mbit arasi. Israrla "altyapiniz guncellendi 100 den fazla aliyosunuz" dediler . Dedim ses kaydi var, madem öyle diyosunuz, yapın. 67mbit geldi max. Aradim ses kaydini soyledim. Insanlara yanlis bilgi verip alamdiklari hizlar icin fazla para ödetip kandirdiklarini soyledim, bastım şikayeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 bana da servis geldi uydunet'ten, sinyali kontrol etti eleman. sonra standart netmaster modem'i gördü, bunlar 6 senelik değiştirelim vs. dedi. modem kiralıyorlarmış satmıyorlarmış. amazon'dan söyle, gelip kuralım dedi... (modemi aldım 50$ gümrük dahil renewed, wifi'sız) 660mbit'e kdr destekliyor, isteseler verebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 15 saat önce, Bone dedi ki: 1000 mbit internet kullanan kişiler varmış. tanıdık kişilere bu bağlantıyı çekmişler herhalde. yine torpille iş görme sistemi yürümüş. ya bu TTNET'in GPON diye bir teknoloji, tanıdık dışında lokasyon da baya önemli. DH'da fiber konusu var, her hafta apartmandan 6-7 daire harass'larsan yatırım yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Kablo 100/5 diyor bana, 10ms üstüne hiç çıkmadan 100/5 alıyorum. Ama 19-24 arası 25/5 oluyor tarifem. Tam sınırsız 100/20 var, 999TL. Şu anda bana gereken max 25 mbps zaten. Bununlar hem 1080p/60fps GeForce Now çalışıyor, hem de 4K Netflix çalışıyor. Memnunum şimdilik. İlerde 4K GeForce Now olduğunda ama ne yapılacağını düşünmek gerekecek. Sınırsız mobil var aslında ama evde iyi çekmiyor o da =( 15/10 alıyorum onunla evde ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 (düzenlendi) 4k netflix net çalışıyor mu emin misin? bende de aynı bağlantı var, akşamları 25'e yakın oluyor hız ama netflixin 4k'yı açma barajı 2.5 mb dl ve sonrasına değil mi. biraz altında kalsa 1080'e atarmış gibi geliyor. ben denemedim gerçi 1080'den devam. Ocak 30, 2021 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 (düzenlendi) netflix 11-20 küsur mbps arası 4k veriyor, illa 25 şart değil Ocak 30, 2021 PrudenT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 öyleyse güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/i/4396184897 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 18 saat önce, Pordakal dedi ki: Modem arayuzunden baktim max 81 mbit geliyo. Ordan da alicagim max 65 70mbit arasi. nereden bakıyorsun buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 (düzenlendi) Modem arayuzunden Ocak 30, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 44 dakika önce, Bone dedi ki: nereden bakıyorsun buna? genelde bağlantı/durum sekmelerinde veya gelişmiş seçenekler tarzı biyerde bulunur. hala 80 mesela, stabil 110 civarı görsem kendim arayıp 100'e geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 On 30.01.2021 at 15:06, Goering dedi ki: bana da servis geldi uydunet'ten, sinyali kontrol etti eleman. sonra standart netmaster modem'i gördü, bunlar 6 senelik değiştirelim vs. dedi. modem kiralıyorlarmış satmıyorlarmış. amazon'dan söyle, gelip kuralım dedi... (modemi aldım 50$ gümrük dahil renewed, wifi'sız) 660mbit'e kdr destekliyor, isteseler verebiliyorlar. Bu modem geldi 50$ kurulum icin aradim MAC adres verdim baglandi maks his su an hat 98-99mbit upload 4.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 uydunet kullanan: Netmaster modem kullanan direkt degistirsin, o kadar net soyluyorum attigim link'te wifi yok, 50$ - 10 gune geliyor. uyduneti telefonlar arayip modemin altindaki MAC ID'yi soyluyorsunuz, sunucu ile konusmaya basliyorlar. su tarz bir kac model var, renewed alin: https://www.amazon.com/gp/product/B01ERK1JLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar