Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Warzone

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

şansa göre o bazen sadece para kasan güzel takım geliyor bazen bi binanın tepesine pusup tüm maç adam öldürmeye çalışan beyinsizler. en zevkli premadele olur herhalde

Silphatos tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

br de öyle ya. bazen haritanın 3 ayrı köşesine inen oluyor. solo atıyorum en çok bu yüzden. gergin hem zevkli.

bir de benim cod warzoneda çok hata veriyo ya. normal codda hiç sıkıntı yok. galba hddde 200+ gb yer olmayınca falan patlıyor oyun anlamadım.

• 5 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
On 28.12.2020 at 23:59, Cokomantis dedi ki:

bunun 50v50 detmeç modu vardı bi tane, rumble'dı galiba ismi. bunu ekleyip kaldırıp ekliyolar. yoktu galiba en son.

gelince @'lesenize yükliyim gene

geldi bu mode bu hafta sonu için ?

• 1 yıl sonra ...

güney kore taktiği, baya engelliyor orada. hatta mmo'ları kasıntı anti hile sistemleriyle zorlamıyolar orada.

ArcheAge sırf o yüzden avrupa'da patladı, güney kore'de akıyor, batıya gelince anti hile olmadığı için delik deşik oluyor.

razzRaziel tarafından düzenlendi
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

Steam'deki birinci yorum:

Steps to get into Warzone:
1) Download 110 GB
2) Download 10 GB more
3) Start the game
4) Watch unskipable cutscense
5) Restart game because updates are required
6) Download another 70GB because it turns out you just downloaded BO6
7) Finally start Warzone and wait 5 Minutes for it to load
8 Windows network security popup for MW3 pops up
9) Click yes and wait 5 minutes - network popup is stuck
10) Force quit the launcher via Taskmanager
11) Restart Game
12) Start Warzone
13) Wait for shaders to precompile
14) Drop into game and have 0 fps because shaders are not precompiled
15) Quit

Bone tarafından düzenlendi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Şu ana kadarki net en kötü WZ, hem oynanış olarak hem sorunlar bakımından. Geçen son sezona kadar sürekli oynamıştım, son sezon bıraktım bu sezonla tekrar başlayacaktım ama şu haliyle çöp ötesi yani. Delta Force geliyor bu hafta ona bakarım diyordum ama bir yandan da PoE 2 geliyor.

Mesaj tarihi:

yorumuna şaşırdım biraz, senin aksine benim arkadaşlar da çok övüyorlar oyunu hatta şuan downloada başladım. twitch'ten izlediğim kadarıyla oyunu epey hızlandırmışlar ve ttk artmış, her yerde zipline var oyuncular sürekli uçuyor falan ama eğlenceli dediler bi deneyeceğim.

delta force betasını oynadım ben, epey keyifliydi ama wz modu var mı bilmiyorum ben bf gibi conquest/rush oynadım. garip silahlar, gadgetlar, utilityler yoktu dümdüz savaşıyorsun, şu sadeliğe hasret kalmışım herhalde zevkliydi.

• Yeni Oluştur...