mervekk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 merhaba yeni üye oldum yardımlarınızı bekliyorum. sokaktan bir kedi aldım kendim bakıyorum bahçemde 4 5 gün önce kadar öksürme ve hapşırma vardı ama yemesi gayet düzenliydi. en son cuma günü yemeğini yedikten sonra boğazının altını kaşıdığım da fark ettim şişlik var enfeksiyondan olmuştur dedim çünkü hastaydı çocuklar için kullanılan antibiyotik aldım verdim. akşamüzeri tekrar yemek yedi tekrar ilaç verdim arkasına da bebe aspirini verdim. gece uyuması için yatagına sıcak su kattım. aradan baya zaman geçtiğinde baktım bogaz altı şişlik patlamış ama nasıl bilmiyorum. hafifçe sildim temizledim. ama kendisi yemek yiyor. dün gece baktığımda ordan sıvı geliyor sarımsı yeşilimsi renginde ama sürekli değil ne yapmam gerekiyor veterinere götürecek durumum da yok malesef yardımccı olabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 veterinere goturecek kadar paran yoksa hayvani eve alip neden eziyet ediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 yahu acil elinden alınması lazım o kedinin yoksa öldüreceksin, antibiyotik vermek falan nedir şaka mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 hadi rastgele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mervekk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Burasi yardim platformu saniyordum twitter değil bence. Kiii burda birileri antibiyotik verdim yazmış ona bişe olmuyor da ben yazinca mi kediyi öldürecek oluyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mervekk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Sokak kedisini illa veterinere götürecek param yok diye almayacak miyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Fazla yardımsever üyemiz yok maalesef ama sorduğun soru da bayağı veterinerlik yani, internetten tavsiye verilebilecek gibi durmuyor. Doktora boğazım ağrıyor deyince o da gel bakayım diyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 yardımseverim ama kedi yardımseveri kedinin acil elinden alınıp veterinere götürülmesi lazım hangi şehir merve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mervekk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Burda geçmişten sorulan sorulari okudum benimkine benze durum olunca sordum bende. Veterineri geçen senede ihtiyacım oldu aradığım da buraya getirirsin ama malzemem yok. Buraya getir bakalim ücreti öyle söyleriz diyen. Hatta kuzenim götürdü kedisini 200 lira para ödedi yani buraya sormam mantikli geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mervekk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Burdan böyle yazması kolay ben söylemeeden bulsana fistaann. Çok yardımseversin ölüyorsun yardımseverlikten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 buranın sadece adı paticik malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 burayada sorsan, başka bir yere de sorsan, okduğun şekilde müdahele etmemen gerekiyor. İnsanlar için bile denilen "doktora danışmadan ilaç içme" kuralını niye kedide bozuyorsun? İçini bilmediğin bir canlı. Gerekli ekipmanın olmadan, elinle yoklama yapıp, gerekli bilgi biriki olmadan, kafana göre müdaale aşırı saçma ve aşırı yanlış. Bir tanıdığı aradım, şöyle şöyle yap dedi yapılmaz. Kaldı ki, biri çıkıp sana burada "şunu yap" şeklinde bir direktif verirse dinlememen lazım. Sonuçta bu sağlık ile ilgili bir şey. "Kedim, köpeğime alışmadı. Ne yapabilirim" şeklinde bir soru değil ki bu. Acilen bir vet'e götürmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mervekk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 araştırıyorum zaten veterineri ama yaşadığımız yerde hayvanlar üzerinden prim yapmaya yanliş teşhis koymaya meraklı çok yer var bilip bilmediğim bir yere götürmek istemiyorumm. durumum olsa en iyi yere götürürüm bende ama hem çalisip hem öğrenci olmak zor bunu herkes bilir kiiii veteriner ücretlerini hepimiz biliyoruz bir iğneye 50 bir serum takmaya 100 bir kırıga 200 lira alan veterinerler var. KİMSE SOKAK HAYVANLARINI DÜŞÜNMÜYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 veterinerlik fakülteleri böyle durumlar için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mervekk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 bunu denemedim mi sanıyorsunuz başka bir kedi için aradım ölecek dedim gelmediler kii kedi öldü yine gelmediler. 1 hafta uğraştım başka bir kedi içinde artık ölsün öyle gelin dedim zorla geldiler. sizin orda bir işe yarıyor mu buralar. yarın yine denicemm bu bu sefer belediyeleri ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Nerde yaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 İlginç bir insan konu sahibi. Veteriner hekimler para almayacaklar ise nasıl geçinecekler? Arasira bizimde ücretsiz tedavi ettiğimiz hayvan oluyor ama her sokak hayvanını tedavi etmek imkansız. Zaten bu görev belediyeler bünyesindeki veteriner hekimler, fakülteler, koruma derneklerine ait muayenehaneler tarafından belirli miktarda yerine getiriliyor. Hangi şehirde olduğunu söylersen belki bir faydam dokunabilir. Bu arada aman kimseye kırık için 200 TL aldı veteriner deme, meslektasimin başı belaya girer, odanın belirlediği fiyat baya daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 (düzenlendi) Birincisi, veterinerlik fakülteleri ayağa hizmet götürmüyor. Kediyi götürmen lazım. Ücreti dahilinde bakıyorlar ama ücretler normal veterinerlere göre çoooooğğğk makul. İkincisi, belediyenin barınağı varsa oraya götürebilirsin. Hiç para almıyorlar. Ama her hastalığı da iyileştirmelerini bekleme. Kediyi bir karton kutuya (boğulmayacak şekilde) yerleştir. Eğer "OMO OTOBOSO VOROCOK POROM YOK" dersen inanmayız. Üçüncüsü, mahallende sokak hayvanlarından AZ para alan veteriner varsa ona götüreceksin. Dördüncüsü, bir hayvan beslemek maddi olarak da yükümlülük. Bunu kabullenmek zorundasın. "Sokaktan aldım, sokakta yaşasa daha mı iyiydi?" mantığına giremezsin. Ben köpeğim hastalandığında yüzüğümü bile satmak zorunda kalmıştım. Beşincisi, sana defalarca nerede yaşadığını sormuşlar. Birine bile cevap vermemişsin. Açık adres öğrenmek isteyen yok. Sadece şehir belirtirsen belki spesifik bir yer önerebilirler. Eğer İzmir'deysen Işıkkent Barınağına ve Bornova'daki bir veterinere yönlendirebilirim. Maddi olarak seni zorlamadan yardımcı olurlar. Şubat 17, 2020 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mervekk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Bilerek cevap verememişim gibi hareket edemezsin sen. Yüzüğünü sat diyen bizler değiliz insanlarin maddi durumlarini burdan yazdiklari yazı ile yargilayamazsin. Insanlarla dalga geçerek konuşamazsın ağzını yamulta yamulta. Ayağıma hizmet etsinler diyen yok ama orda burda reklam yapıp araçlarımız var gelip alıyoruz diyenler ben değilim. Cccooogggkk makul ücret veren yok abartan ben değilim. Yargı dağıtmayı sevenlerdensiniz belli. Dağıtmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mervekk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 2 saat önce, miyaw33 dedi ki: İlginç bir insan konu sahibi. Veteriner hekimler para almayacaklar ise nasıl geçinecekler? Arasira bizimde ücretsiz tedavi ettiğimiz hayvan oluyor ama her sokak hayvanını tedavi etmek imkansız. Zaten bu görev belediyeler bünyesindeki veteriner hekimler, fakülteler, koruma derneklerine ait muayenehaneler tarafından belirli miktarda yerine getiriliyor. Hangi şehirde olduğunu söylersen belki bir faydam dokunabilir. Bu arada aman kimseye kırık için 200 TL aldı veteriner deme, meslektasimin başı belaya girer, odanın belirlediği fiyat baya daha fazla. Isim vermedim fark ettiyseniz. Bedavaya çalışsınlar demiyoruz ama ücret miktarlarını abartmadan almalari sizcede mantikli olmaz mi?? Adanada yaşıyorum belediyeye ait yeri aradığım da tedavi etmiyoruz dedi kisirlastirma yapıyoruz dedi. Uniye ait belediyeye iletişime gectim beni bir hafta surundurduler ve inanin ya da inanmayin beni kaile almadan konuştular bunlar mi yardimsever!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 1. Şehir belirtmemişsin, 1-2 tane veteriner hekim var burada, yardımcı olabilirlerdi. 2. Sorununu tanımlamak için en azından bi fotograf atabilirdin atmamışsın. En azından olayı biraz ciddiye alsaydın, böyle ciddiyetsiz yazan birinin trollemek için değil de gerçekten destek almak için yazdığına inanabilirdik. 3. Yardımcı olmaya çalışan herkese, ay ben onu yapmadım mı sanıyorsun, diye ağzını yaya yaya konuşmusun, ama bunun tam tersini yaşamışsın gibi yazıyorsun. Ailene, sevgiline, kedine sabırlar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mervekk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 (düzenlendi) Herkes normal konuşmuş ağzını yaya konuşan benim demi???? Peki siz yardımı önceden söylediniz de ben mi kabul etmedim. Yargı dağıttıktan sonra yardim etmenin faydasi yok. Kiiii ben bu sayfayi arama yaparken buldum hatta orda kedilere antibiyotik verebilirsiniz yazılmış. hakarete müsamaha yok, kullandığınız üsluba dikkat edin. -Sam Şubat 17, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mervekk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Fotoğraf atarsan sana yardımcı olabiliriz burda arkadaşlarımız var demek ayri yargiladiktan sonra yardim ederdik ayri olay yaratan ben değilim. Yorumun en başında kimdi ya o fesah mi fesabi mi sormadan etmeden konuştu sizce tutup daa ay pardon yazmamam gerekliydi sen haklisin mi dicektim. Yardim sayfasından çok olmuş twitter burasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mervekk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Kullanıcı adı sam olan kişi umarim bana hakaret eden kişiyi de uyardınız. Ki sabahtan belli bunu yapan ben değilim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 kendisi bir haftalık uzaklaştırma cezası aldı ama bir sonraki hakaret içeren ifade kullandığınızda siz de alacaksınız, ilk uyarıyı verdim. insanların yardımcı olmadığını düşünüyorsanız da onlara karşı hakaret içeren ifadeler kullanmanıza müsaade etmeyiz. forumumuz hayvan barınağı da değil ayrıca, ismi sizi yanıltmasın. size karşı medenice konuşulduğu sürece, siz de medenice konuştuğunuz sürece sorun yok. hakaret edilirse şikayet et düğmesi üzerinden bildirin münakaşaya girmek yerine, gereği yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar