MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 (düzenlendi) Bu saatte baklava getiren yer var mı eve ya 31/M/Acıbadem Şubat 3, 2020 MrLevie tarafından düzenlendi
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 katmer değil mi bu ya? katmer çok dandik bi tatlı bu arada. yufka arası kaymak.
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 (düzenlendi) simit katmer bu, bunun çikolatalı dolgulusu falan da var. bu arada aynı mantıkla baklava falan da çok dandik hale geliyor, yufka üzeri şekerli su. Şubat 4, 2020 MrLevie tarafından düzenlendi
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 baklavadan katmerden sıkıldım ben, babam antebli, artık sadece profiterol tiramisu çizkek falan yiyorum özüme ihanet ettim
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 (düzenlendi) 9 saat önce, Oce4n dedi ki: katmer değil mi bu ya? katmer çok dandik bi tatlı bu arada. yufka arası kaymak. paticikte nasıl tipler var diye sorduklarında göstermelik post Şubat 4, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Çünkü evet bütün paticik 4 ile yazılan oceandan ibaret evet. Bi tane numunelik adam buldun hemen bütün foruma yükle yargıyı. İtalyada erasmus yapanların hepsi malmış çünkü 2 tane mal tanıyorum oraya gitmişlerdi. M A L
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Italyada erasmus yapan tanidigim 2 insan var ve evet mallar. Hatta Italyaya mastera gitmeye calisan baska bir ark var o da mal.
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 20 saat önce, goldbären dedi ki: baklavadan katmerden sıkıldım ben, babam antebli, artık sadece profiterol tiramisu çizkek falan yiyorum özüme ihanet ettim fular takıp san sebastian yiyorsundur sen, diğerleri sıradan gelir kesmez seni.
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 ayrıca italyada erasmus yapanın kendine saygısı yoktur.
Öne çıkan mesajlar