goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 eminim lezzetlilerdir, ama butik gözükecez diye sağdaki gibi close enough da yapılmaz ki kardeşim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 ben asıl o kabaran çatlayan yerlerini daha çok sevdim, çıtır çıtırdı, rustic style kendim de pizza yapan insan olarak cok saygi duyuyorum bence adam usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 bu arada ben asciyim diyince kartini verdi bana, bar acalim fln dedi, lololol, baya muhabbet ettik ayak ustu, bi ara arkaya cekti beni sorguladi fln nerelerde calistin kimi taniyorsun diye, guzel bi tecrubeydi, daha once de gitmistim ama hic selam verip muhabbet etmemmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 (düzenlendi) \ Biçak gözümün önünde güzelleşiyor, bu patina mevzusunun hastası oldum https://en.wikipedia.org/wiki/Wabi-sabi gaza gelip ayni anda kac tane reaktif metalli bıcak siparisi verebilirim acaba hanim beni bicaklamadan Aralık 15, 2021 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 ben habire bicak yapim vidyosu izliyorum ofkors, su vidyodaki amcaya bayıldım, adam 90 yaşında fln heralde, hala işinin başında, vidyonun 13. dakkadan sonra kanji karakterlerini chisel ettiği yere bakın, kıçındaki kıllar tel kadayıfı olmuş hala uğraşıyor amcam, çıkamıyorum vidyodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 (düzenlendi) 21 saat önce, goldbären dedi ki: ben elemanın benchler olmasına rağmen ayakta koca kutuyu devrilmelik tutup orada yemesine takıldım. ne acele kardeş açaydın bi marvel önüne oturup yeseydin... welcome to the internet, "dave - el presidente - portnoy" Spoiler https://www.onebitepizzarankings.com/ adamın 1000'den fazla pizza review'ı var, public figure / celebrity Aralık 15, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 On 14.12.2021 at 22:51, DoGMeaT dedi ki: gaza gelip ayni anda kac tane reaktif metalli bıcak siparisi verebilirim acaba hanim beni bicaklamadan cevap 2 2 bicakda japonyanin en onde gelen blacksmithlerinden, yoshikazu tanaka, white1 yüksek karbon çelik, hanimin christmas hedayeleri, bugun mesaide boylarinin olcusunu alacam bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 yüksek karbonlu bıçak olayınin hastasi oldum . bi onceki postta ilk fotodaki bicak, ilk vardiya sonrasi girdigi hallere bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 cok sey oldu aslinda, executive sef ayrildi, sous chef yerine bakiyor, bir suru sey degisiyor ve macera yasaniyor restoranda. gecen hafta sonunda zam aldim, keyfim duzeldi dogrusu, ayrica isimizi kolaylastiracak baska adimlar da atildi, sabahci tayfa hep kaytaran moddaydi, restorana servise geliyoruz, resmi olarak saat 3 te basliyor vardiya, ama 3te gelsen asla hazir olamiyordun, bunun cok sebebi vardi, ama sabahci tayfanin kulagini cektiler, bide 1-2 tane cok yetkin eleman tuttular, bunlara daha detayli girerim belki sonra, ama kisacasi isler kolayladi son 1-2 haftadir. ilk basladigimda sabahci tayfadan sorumlu olan chef patrick vardi, komik bi adamdi, guneyli aksani var fln, o adam bu ayrilan exec chefle kufurlu kavga etmisti,(bunlari hep sonradan ogrendik tabi, fiskos gazetesi) , exec e YOU ARE A CUNT AND I WILL NEVER WORK WITH YOU ANYMORE diye cikismis, adama afedersinz .MCIKSIN demis, sonra da ayrilmisti isten, o gittiginden beri sabahcilarin kaytarmasi cok artmisti, genel bi kanunsuzluk vardi restoranda, restoran korsan gemisi gibi, surekli kaynayan kazan, bi kere kontrolden cikar, disiplin giderse bi daha kurmasi zor oluyor, biz iyice kaybetmistik disiplini, memnun degildim bu durumdan. siparisler duzgun verilmiyordu, hazirlik duzgun olmuyordu, mutfak pisti(ki calistigim mutfaklarin arasinda en temiz mutfak burasi, pis hali bile en temiz 2-3. mutfak olabilirdi gordugum) geri geliyormus simdi chef patrick, o nun gelmesi de olaylari kolaylastirir guzel yani mevzular onumuzde cok yogun bi donem var simdi, xmas-new years, fiks menu olacak ve baya yogun olacaz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Random zenci facts: Zenci akrabalığı diye bi durum var amerikada Bi zenci baska bi zenci icin " bu benim kuzenim, kardesim, abim" vs diyebiliyor, ve dendiğinde senin de öyle kabul etmen icap ediyor. Ama aslinda kankasi, komşusu, tanıdığı olyo, akrabasi fln değil, anlaşıp dışarıya öyle diyolar, genelde bu bir hamilik, sahip çıkma gösterisi, bana gösterdiğin hürmeti bu adama da göster demenin bir yolu Ya oyle olduğundan şüpheleniyorum ama zenci bulaşıkçı Mr. Terrance a teyit ettirdim, cok seviyor beni ve çok sık sohbet ediyoruz, işten sonra evine bıraktığım da oluyor, bana hep yardımcı oluyor, akıllar veriyor mr t, ve sözde biraderi ve yeğeni de bulaşıkhande çalışıyor ("biraderi" Mr Jim, ikisine de mr diye hitap ediyoruz cunku nispeten yaşlılar, late 40s, ve "yeğeni" niki, lezbiyen zenci ve getto bi tip, inanilmaz bir kombo, çeşit çeşit garip insanla tanıştım bu meslekte, ama niki en şahsına münhasır olanlardan) Ailecek cokmusler resmen bulasikhaneye, mafya gibiler, dediğim gibi biz akrabayiz diyolar ama değiller, ama öyle gibi davranman gerekiyor ve birbirlerini kolluyolar, neyse hepsi beni cok seviyor Daha önce çalıştığım o Rahmetli chef in mekaninda da zenci kardeşlerim olan bulaşık tayfayla cok iyi anlaşıyordum, otus ve Jimmy. Jimmy bana 'sup doe yu öğretmişti Sup doe ne derseniz, amerikada(en azindan Michiganda) "how are you" çok kullanilan bir kalıp değil, "how is it going" çok daha yaygın mesela, ve herkes soruyor, otobüs şoförü olsun, sokaktaki random insan, kasiyer, herkes habire naber nasilsin diyor, NYC vb büyük sehirlerde bu daha az olan bişi ama michiganda en azindan, her gördüğün insan naber der en azindan, öyle goygoyu boşu seven bi millet bu amerikanlar. E habire naber denilen yerde "how are you" da takılıp kalmak göze batiyor, belki ondan o önceki restorandaki bulaşıkçı jimmy kizardi bana, anlatirdi biz how are you deneyiz , sup doe deriz diye, ona verilen cevaplarin ne olacağını da anlatırdı, baska önemli konularda da çok sey ogretti zenci kardeşlerim, bana ayri gayri yapan bi zenci hiç olmadi bugüne kadar Ben kalp zenciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Tam takım 5 ayrı blacksmith, 7 bıçak Bi 5 blacksmith daha var denemek istediğim, sonra hevesimi alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Hepsinin kullanım alanı farklı mı? Sondaki hariç hepsi birbirine benziyor. Hanım bana devamlı sebze meyve doğratıyor. Ön hazırlık elemanından hallice oldum evde. Nasıl bir bıçak kullanmam lazım bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 bıçaklar paslanmış duruyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 en sagdaki hersey icin yeter gibi ya, arkasiyla sarimsak ez, onuyle et dogra, kemik siyir, kesme tahtasindan tavaya ittir. digerleri show'a girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 nar gibi kizarmak bence boyle bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 ya ben tavada steak isine hic girmedim, hep mangalda yapiyorum. demir dokum tavam falanda var ama hic gozum yemedi. Tad farki falan nasil oluyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 is olmuyor, o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Bariz fark var. nah bu kadar |——————-| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 biftek az yağli ise mangal daha uygun çok yağlı, marblingi sağlam bi bifteği tavada etrafını mühürleyip sonra fırında bitirmek, hele tavaya tereyağ ve kekik vb aromatikler fln atarak bifteği ekstra lezzete boğarsan, daha iyi sonuç veriyor. elde ne malzeme varsa ona göre yaklaşmak lazım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 On 23.12.2021 at 02:11, NeroWarden dedi ki: Hepsinin kullanım alanı farklı mı? Sondaki hariç hepsi birbirine benziyor. Hanım bana devamlı sebze meyve doğratıyor. Ön hazırlık elemanından hallice oldum evde. Nasıl bir bıçak kullanmam lazım bunun için 3 çesit bıcak var orda gyuto(şef bıcagi) , 24 21 ve 18 cm lik farkli boyutlarda, bazilari ince bazilari kalın, sujihiki(fileto bıçağı) petty ve bunka(ufak prep biçaği, ivir zivir işler için kullanim için ben öyle arada sirada kullanmalik bir biçak istesem,mahallemde biçakçi var mi diye bakar, ordan alip ilişki kurar, arada sirada bicaklari bileylemeye gotururdum, 100-200 tl bütçe ayirirdim ilk bıçağa, çunku pirge santokular fln var o fiyatlara, evde kullanmak için gayet uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 işe goturdugum alet edavat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Bu temel şeyleri işte rende olsun o kaşıklar falan mutfağın olması gerekmiyor mu zaten ? Hani kendi bıçağın falan tamam da geri kalanlar niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 kişisel aletlerini daha kaliteli ve daha çok kullanışlı buluyordur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Teşekkürler her şeye genel geçer cevabı olan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar