DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 İyi dilekler ve destek mesajlari için teşekkürler kankalar, Dün bi posta görüşmelere gittim, 1 otel 1 restoran 1 Golf kulübü ile görüştüm, hepsi eleman yokluğundan ağlayacak duruma gelmiş, hele Golf kulübünde şef'e sarılıp teselli edesim geldi, adamın gözünün feri kaymış, hayvan gibi yoğun iş var, düğünler partiler vs , milyon dolarlık 3 katlı mutfak, her şey kalite, ama toplamda mutfak 2 çalışanim var, bittik bittik diye şikayet ediodu adam, Dün bide bütün bu kosturmacalar arasında telefonu düşürüp kırdım, anında tüm planlar alt üst oldu bı yerden eski telefon buldum taktım simi ama görüşmeye gitcegim insanların numaraları gitti, yedek telefon şarj tutmuo, lokasyonu düzgün calismio o yüzden interview lerin adreslerini bulmak aşırı zor oldu fln, gereksiz yere nightmare zorluk seviyesine atladı günüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Evde printerim yok, cv bastırmak için bı copy shopa gittim dün, emaile erişemiyorum, 2 step authentication için telefon lazım, ama telefon kırılmış çalışmıyor, mal gibi kaldım, eski dandik bı cv me ulaşabildim, onla gittim görüşmelere, neyse.iyi geçti yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Golf kulübü gibi yerlerde çalışmak kıyasen nasıl olur acaba? Otel filan belli zaten öyle çok üst seviye değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Kulüpler baya exclusive, ve kurumsallaşmış oluyor genelde, bin tane müdür, bir sürü prosedür. Golf kulüplerine üye olmak için yekün 2000-3000 dolares+ her ay 200-300 aidat, üstüne her golf oynamak istediğinde, misafir getirmek istediğinde fln para veriyorsun, yediğin içtiginin de parasını veriyorsun, baya zengin işi golf klup. Bi gözlem yaptım kulüpte, otoparkta ki arabalara baktım müşterilerin, lüks araç göremedim, akıl danistigim tecrübeli bı adam var, ona sordum hayırdır bunlar fakir golf kulübü mu diye "Does it have the words golf and club in its name? If so, it can't be cheap" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 resmen bir clubhouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 yönetici falan olup davet at bize, biz de gelelim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Çalışmak zordur o zaman müşteri tamamen haksız olduğunda dahi haklıdır orada şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 (düzenlendi) En fazla yemeği beğenmez yenisini yollarsın yada baska biseyle değiştirirsin. Burda zenciler sürekli boyle yaptigi icin restoranlar alismis artik bir cogunda you have to leave here happy policy gibi bisi var. Turkiye de ki gibi gidip asliyi dovmuyolar. https://www.youtube.com/watch?v=MWAP1AE4Z0g Mayıs 28, 2021 Valvyn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Iyi para verip üst klas yemekler yapan mekan,sanat eseri gibi tabaklar, eve 45 dakka , şefi çok kaliteli bı adam, namı var. Ortalama para verip şefi kankam olan ve bana "kesin yükseliriz bro, patronların 5 restorani daha var, çantayla paraları var" diyen mekan var , ortalama bı mutfak, ortalama yemekler, eve yakın, 15 dakka Bide yine eve yakın otel var, ortalama para, ama kurumsal, dental yahut optical hatta hayat sigortana kadar herşeyi yapiolar, sorsam anüs sigortası bile eklerler öyle hissettim. Bu 3ü arasında sıkıştım karar veremiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 eve 15dk olan bence güzel :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Ne sefligi ya asil para Serverlik da. Sen biraz server kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 İlk tercih, çevren olur namli şefle. Ortam da güzeldir tabaklar sanat eseri gibiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Benzinin galonu 3-4 dolar değil mi abi ABD'de? Al bi 5000 motor mustang bağırta bağırta git işte 45dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 (düzenlendi) 3.5 v6 araba aldim yeni 45$ a doluyo depo her 5 Gunde 1 fulluyorum. Turkiye de olsak 5000 tl benzin masrafımız olacak. Guncel benzin fiyatı for Florida: $2.76 Haziran 4, 2021 Valvyn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 45dk uzakmış gibi ama iyi şefe kendini sevdirirsen hayatında sıradışı yolların fırsatların açılma ihtimali var. kanka arkadaş işleri sana yıkacak gibi duruyo, dübür sigortası yan haklar paketli otel de mundane gelebilri bir süre sonra sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Kankayla iş yapmasın zaten sdf. Ağzı yanmayan yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Spoiler townsend hotel ruby grill, sous chef olarka basvurdum, telefon interview iyi gecti, pazartesi seni trial a sokcaz random malzemeler vercez onla ne yemek yapabilcen diye kor ku yo rum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Korkma, yapistir menemeni gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Stres yapma, o kadar senelik tecruben var, zaten her gun kilisede random malzeme ile yapiyorsun bisiler. Cok komplike kombinasyonlara girme, yeterli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Patlıcan kebabı yaparsan principle culinary engineer olarak ise baslarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 abi şurda koyduğun görseller, ürünleri ayr ayro pişirip birleştirmek üzerine, en kolayı sektörün, orta doğu/türk geleneğinden gelen biri olarak çok daha iyilerini yaparsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 On 04.06.2021 at 20:55, DoGMeaT dedi ki: townsend hotel ruby grill, sous chef olarka basvurdum, telefon interview iyi gecti, pazartesi seni trial a sokcaz random malzemeler vercez onla ne yemek yapabilcen diye kor ku yo rum geri donus yapmadi serefsiz herifler, oysa cok heves olmustum, yapacak bisi yok, basvurulara devam ediyorum, su adamla gorusmem var yarin, cok guzel tabaklar yapan bi restoranin sefi, bence halletcem ama, o kadar fazla interviewe girdimki son 2 haftada, artik tecrubelendim, ne duymak istediklerini biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 - how do you handle conflict in the kitchen? + daha once attigin videoyu goster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Görüşme nasıl geçti, Amsterdamdaki hatun yavaş yazıyor, bu başlığa dadandık bu siralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 (düzenlendi) Geri dönüş yapmadılar diye şikayet ettiğim otelden aradılar gelecek cumaya sabah 8'de denemeye gel dediler Bugünkü görüşmeye 1 saat sonra gitcem, sabahtan beri hazırlandım, üniformami terliklerimi temizledim, bicaklarimi biledim, biraz yemek yaptıracaklar Bu 2 görüşme de lüks oteller, ve aynı semtteler, birbirlerine kırdırabilir miyim acaba diye aklıma düşüyor, nasıl bı pazarlık yapsam maasta Açıkça söylesem , sizin komşu otelle de görüşüyorum, hanginiz iyi teklif verirse ona gidecem fln diye, aç gözlü gibi görünmek korkuyorum, ama doğrusu o yani, iki mutfağında seviyeleri benzer, onlar da biliyor bunu,o yüzden diyebilirim gibi hissediyorum Haziran 10, 2021 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar