Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 https://corepunk.com/en/ borepunk çıkmasa bari. trailer cringe biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 movement speed bu kadar yavaş olmasaydı trailer 20 saniye sürecekti aslında move speed dışında ilgi çekici gözüküyor. instance based aRPG değil de cidden open world isometric MMO ise tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Hmm, grafik ve goofiness Wildstar, gameplay Torchlight. Fena görünmüyor. Movespeed olayı L20 olmalarından kaynaklanıyordur. Max level, endgamede buff/item falan artar o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 albion anımsattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Bombergirl e kadar izledim sonra kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Niye lan mor jartiyerdeki fiyonk aritfactı ile ölümsüz görünüyo afadaffass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Yalnız open world ise, bu baya baya tutar. Çeşit ecnebi forumlara bakıyorum da, Diablo ,Ultima, Lost Ark karışığı gibi bir şey diye anlatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 https://corepunk.com/en/news/article/25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 cok guzel gozukuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar