DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Minecraft'ın gerçeğini oynuyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Deli bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 fetö içeriği çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Fetöcüler niye hep böyle sümsük tipli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 ne alaka lan bi tane böle video izlemişliğim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Starlink'den açılmışken konu..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Spoiler 20 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki: 1 saat önce, Sturgian dedi ki: dönem dönem belli videoları herkese öneriyor galiba bu ikisi kaç gündür bende de çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 sayfa kasıyor vicdansızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 herifin kanal çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 gerçekten çok iyiymiş direk subladım. bu tarz gezgin sevenler varsa türkler arasından "rotasız seyyah"a bakabilirsiniz. onun tarzını da seviyorum ben. öyle gidip harika yerleri dolaşmıyo daha çok normal insanların yaşamlarını, köyleri falan görmeye göstermeye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Rotasız Seyyah en son pakistanda silah fabrikalarını geziyordu keleş falan bakıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Silah fabrikası değil oralar, adamlar el yapımı çakma silahlar yapıyor, silahların demir mekaniklerini bile demiri yonta yonta yapıyor, acayip bir şey izlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 (düzenlendi) e tamam silah fabrikası işte. üstüste 2 tane uzun gezi videosu koydu bu arada. ilki afganistan ikincisi iran. afganistan'da taliban'ın kampına falan gidiyo ordakilerle muhabbetlerini anlatıyo, videolar fotograflar gösteriyo. kaçırmayın güzel videolar yine. Mayıs 1, 2020 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 @mokoko Abi fabrika dediğin şey yasal olur Sahte kaçak üretim yapmaz, adamlar video da gizliyor yerini, ordakiler bile şöyle çıkıp fabrikam var diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 2 saat önce, mokoko dedi ki: gerçekten çok iyiymiş direk subladım. bu tarz gezgin sevenler varsa türkler arasından "rotasız seyyah"a bakabilirsiniz. onun tarzını da seviyorum ben. öyle gidip harika yerleri dolaşmıyo daha çok normal insanların yaşamlarını, köyleri falan görmeye göstermeye çalışıyor. o herif ilk videolar atmaya başladığında izliyodum ama çok yavaş konuşuyo bayık adam diye saldıydım, bakarım bir ara yeni şeylerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 8 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki: herifin kanal çok iyi. kanal zaten çok iyi, ama bu adam harika bi insan. önüne gelen ile ballz of stell maceralarını geçtim, gezilerinde kötü durumda olanlara yardım etmek için tshirt vs satıp, tekrar ziyarete gidiyor topladığı paraları vermek için. rotasız seyyah fln cahil cühela kalır bunun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar