deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Yakma kendini sdlşkfjdsg 2 3 gün aa uu diye bakarken eğleneceksin sonra mythic+ rankingi, raid, arena, rbg derken kanser olacaksın. Youtube'da Ashenvale Ambience Music, Grizzly Hills Ambience Music vs. videoları var 3-4 saat, müzik eşliğinde mapte dolanıyor eleman first person'da. Monitörün birine full screen açıyorum bir şeyler yaparken. Aradığımız şey aslında o sdlkgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 hdsfjdskfjks çok haklısın, mythic+ yazdığını görünce bile rahatsız oldum ya, skim öyle sistemi, çıktığından beri nefret ediyorum fdsfs Ashenvale, grizzly hills, badlands, burning steppes... duygulandım :') o videoları bulayım ya, çok işe yarar bütün hasretimi alır umarım fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Shadowlands kötü paket cidden şuanki etkinlik de game time istiyor sanırım 150tl aylık. ilk 1 hafta eh fena değil güzel geçiyor 2. hafta başlıyorsun ara ara girmeye 3. haftadan sonra artık girilmiyor girsende 1 saat sonra çıkası geliyor insanın, önceki ay benim böyle olmuştu retail maceram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Haftaya prepatch wotlk varmış classicte. 4-5 hafta sonra da wotlk cıkıyor galiba. Yukarıda Grizzly Hills denmiş, en güzel zonelardan biriydi oynadığım kadarıyla. Yine bi bulaşıcaz wotlk motlk hype ına gibi ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 (düzenlendi) Ağustos 23, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Wotlk oynayacak olan varsa zombie plague-scourge invasion'a baksın derim. Güzel bir deneyim olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 TBC de karakter kasamadım ben günde 4-5 saat 1 ayda 53 anca oldum aslında 30 a kadar hayet güzel gitmişti sonra darlıyor insanı oyun bıraktım. sanki wotlk hiç denenmez northrend oraya gerekli repler aklıma gelince yok kalsın abi uçmak için gereken 4k gold filan lazım günde en az 8 saat zaman istiyor wow. belki 1-2 haftalığına hype trenine binilir o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 58 dakika önce, GreenPeace77 dedi ki: TBC de karakter kasamadım ben günde 4-5 saat 1 ayda 53 anca oldum aslında 30 a kadar hayet güzel gitmişti sonra darlıyor insanı oyun bıraktım. sanki wotlk hiç denenmez northrend oraya gerekli repler aklıma gelince yok kalsın abi uçmak için gereken 4k gold filan lazım günde en az 8 saat zaman istiyor wow. belki 1-2 haftalığına hype trenine binilir o kadar Storm Peaks'te bi dragon spawn oluyodu mount drop olan, onun ben amkkkkkkk ömrümü yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 (düzenlendi) Time-lost proto drake gibi biseydi, ben hala şansımı deniyorum ama hiç denk getiremedim Ağustos 23, 2022 Pordakal tarafından düzenlendi Doğru npc adını buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 time lost ahahah çok zordu onu alması. ama asıl olay achivement ile gelen violet olandı çünkü o ana kadar 310% flying için Gladyatör bineği, Alar ya da Invincible falan düşürmen gerekiyordu. Violet de 1 yıl süren festival eventleri sonunda geliyordu ve 310% unlock ediyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Adının hakkını veriyor benim de baya time ımı lost etti jfdlsfjs Zulian Tiger bu kadar kasmamışta ya. Violet e hiç başlayamadım ya gözüm yemedi onu asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 beleş shadowlands ve boost cidden akıl çelici ya. ama indirsem eşim beni boşayabilir sdgsd kadın illallah etti yıllarımı verdim bu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 https://youtu.be/xyPzTywUBsQ Hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Vanilyadan legion sonuna kadar oynadim. Paralel evrenler gezegenler ahiretler derken benim koptu lore ilgi falan. Clasic bi hafta oynamadim heralde sub bile yandi. Private serverlar sagolsun takilip duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Lore felaket bir hal aldı zaten, kendini tekrar etmesini bıraktım her tekrarda daha kötü hale geliyor. Toparlamalarını pek beklemiyorum ama 1 tane artık adam akıllı bir hikaye çıkarsalar. Hazır Sylvanasdan falanda kurtulmuşken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Wotlk den sonra bitmişti zaten blizzard activision ele almıştı herşeyi. MS game studios belki eski ekibi tekrar oluşturabilirmi yada o havayı yakalayabilecek ekibi oyunun başına getirirmi milyon milyon dolarları nasıl geri kazanmayı planlıyorlar acaba ? sahi ne oldu satın alma olayı en son bir kaç ay önce mahkemeye taşınmıştı satın alma olayı legalmi diye bi haber çıkmıştı sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Oyun bir süredir botlar ve boost açısından oldukça iyi durumda. birde eski dungeonların m+ olarak geri dönmesi falan baya renklendirdi oyunu. bir ilk hafta karazhan falan gereksiz zordu ondan sonra %30 a varan nerfler eklediler. Bence iyi çalışıyorlar bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Adamların kurulu inceliyor satın almayı, anca 2023 yaza doğru biter diyorlar, daha var yani malesef. Bu davalar ve satın alma olaylarından sonra bariz değişiklikler var, eskiden siz bizden iyi mi bileceksiniz modundalardı. Şimdi feedbacklere daha fazla dikkat edip uyguluyorlar. Şu yeni treeleri oturtabilirlerse dragonflight fena geçmeyebilir. Genelde zaten en başarılı expansionlar hep yeni class gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 8 saat önce, smyrnas dedi ki: Oyun bir süredir botlar ve boost açısından oldukça iyi durumda. birde eski dungeonların m+ olarak geri dönmesi falan baya renklendirdi oyunu. bir ilk hafta karazhan falan gereksiz zordu ondan sonra %30 a varan nerfler eklediler. Bence iyi çalışıyorlar bu ara. boostun sadece kanalı değişmedi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 services diye kanal açmışlar ama communityleri falan kaldırlar , hatta boost yapanları bir kaç günde banladılar kafanızı kırarım diye. Şimdi herhalde daha amatör takılıyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 (düzenlendi) Ben legion nighthold sonunda birakmistim. Bfa hic girismedim ama hesap eski. Simdi bi nostalji solumaya diye girsem level 10 dan sonra her bolgeye gidebiliyor muyum? Legion karakterim su anda level kactir? Bfa endgame karakteri lazim diye okudum chromie icin. Bambaska oyun olmus hicbi fikrim yok o yuzden. (Sub almadan yapmak istiyorum) Eylül 6, 2022 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 sub olmadan pek bişey yapamazsın ya, level 20 sınırı oluyor o zaman. bfa falan yaparsın anca legion karakterin level 45 falan oluyor sanırım emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Hep oluyor o nostalji diye başlama isteği 3 gün sonra bırakıyor insan. shadowlands hiç başlama derim çok kötü bir paket ve tek başına yapabileceğin hiçbirşey yok. subs olmadan 20 lvl karakter ile shadowlands harici her haritaya gidebilirsin zindanlarına sıra alabilirsin görev yapabilirsin dolaşabilirsin chromiden o an istediğin paketin timeline geçmen gerek. 1 karakterimi komple wotlk diğerini de pandaria da kastım mesela o açıdan güzeldi ama o hype en fazla 10 gün sürüyor işte. game pass birşeyler olacak gibi bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 On 23.08.2022 at 17:02, pattisliborek dedi ki: time lost ahahah çok zordu onu alması. ama asıl olay achivement ile gelen violet olandı çünkü o ana kadar 310% flying için Gladyatör bineği, Alar ya da Invincible falan düşürmen gerekiyordu. Violet de 1 yıl süren festival eventleri sonunda geliyordu ve 310% unlock ediyordun. Uo loop kurmuştum taglayınca ses çalacak tı 2 günde düşürüp almıştım ne baldı bende ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 ben npcscan e bırakmıştım , 1-2 gün ölüsünü gördüm sonra beklemediğim bir zamanda çıktı elim ayağıma dolaşmıştı heh. Aynısını diğerine yapmadım salladım , hala yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar