Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Çin markası olarak Boyue var. En iyisi ama Kobo Libra Türkiye'de şu an bence. Forma ve Oasis daha iyi tabii ama fiyatları da iyi. Genel olarak Pocketbook, Boyue, Onyx filan o kadar iyi değil. Pek tavsiye etmem yani. Kobo alınır Türkiye'de sadece, o da tüm Türkçe ekitaplar içindeki dükkandan satın alınabildiğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Son zamanlarda Aliexpress gümrüğe takılıyor diyorlar ama şu kılıfla şansımı deneyecem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Aldım bende Kobo Libra, kendinden indirim falan olmadı ama kuponla 125 tl indirim yaptırabildim. Panel Kırtasiye diye bi yerden aldım (idefix stokta 1 ürün vardı onu alamadım almış biri) bakalım sorun yaşayacak mıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 panelden alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım. aslında kendi sitesi de var bir sürü ürün listeliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 E-kitap okuyucuların fiyatlarına bakınca - Aneeeey ne olmuş bunlara böyle dedim. Gözlerim faltaşı gibi oldu. O faltaşı gözler ile, bozuk olan Kobo GLO ma baktım. Tamir etmekten başka çare yok dedim. Önce multimetre ile sağını solunu ölçtüm. Elektronik olarak bozuk çıkmadı, sonra piline baktım, o direk ömrünü tamamlamış. Kobonun içinde bildiğiniz micro SD kart var , tüm sistem orada. O sd Kartı çıkarıp kontrol ettim bozuk çıktı. Ruslar saoğlsun, onlardan Kobo GLO için fabrika standart image buldum, başka bir mikro SD karta, o image yi yapıştırdım. Kobo ya taktım. Ölmüş olan pilin yerine de,telefoncudan galaxy s3 mini pili aldım, boyut olarak tam uydu. Voltaj biraz yüksek ama sorun değil. ( Kobo glo pili 3.7 volt 1000 mah ) (Samsung S3 mini Pili 3.8 volt 1600 mah). Yalnız eski pili sökerken pil kablosunun soketini bozmuşum, o sokete de inceldiği yerden kopsun deyip, iki adet kablo lehimledim, diğer uçlarını da galaxy S3 mini piline lehimledim. Büyük an geldi. Bastım düğmeye Kobo GLO bana hoşgeldiniz deyiverdi. Şu alttaki video gibi de Kaydı geçiştirdim. Çatır çatır çalışmaya başladı. Oh be dünya varmış dedim. Neden anlattım, belki birilerinin işine yarar. Kıssadan Hisse : Fakirlik adamı mucit ve tamirci yapar. https://www.youtube.com/watch?v=gJgRS1c5jFc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Müthiş ya, böyle şeyleri görünce çok seviniyorum. Geçen kahve öğütücüm bozuldu baktım 0ı 450 tl olmuş arkadaşta böyle şeylerden anlıyor ona verdim kömürü varmış motorun onu biraz törpüledi çalıştırdı masraftan kurtuldum direk. Çok önemli bi özellik bence keşke bende anlasaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 kesinlikle yapılabileni yapmak lazım. fakirlik değil tutumlu olmak veya crafttan anlamak lazım. bir ürünü atmaya karar verecek noktaya geldiyseniz internette uzun uzadıya araştırmak DIY sitelerinden bakınmak bazen ürünü sıfırlamasa da +6 ay ekliyor. o bile mutlu ediyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Muazzammış ya ekranı. Ne kadar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=323419 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Açınca kendi updateledi ya 4.18.13737 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Bu da ona yama işte. Özelliklerini filan değiştiriyor. Margin, line spacing, font size ayarlarını genişletmeye değiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 On 06.11.2019 at 22:17, Fistan dedi ki: kobo libra yılan gibi.buluyorum epub atıyorum yandex diske, giriyorum url’i indiriyorum kitabı yandex diskten, on numara. beleş kitap pc’ye de gerek yok :d Bunu nasıl yapıyorsun ben daha tam çözemedim aleti. Birde epubu kepuba çevirmenin bi avantajı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 öncelikle ekitapı buluyorum onu yandex diske atıyorum, klasörün linkini kopyalıyorum sonra koboda beta browser açıyorum oraya linki giriyorum sonra ekitapa tıklıyorum , kobo soruyor kitaplığa eklensin mi diye evet diyorum tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 kepub'a çevirince dipnotlar ve sayfa sayıları filan daha güzel oluyor. özellikle bol dipnotlu kitaplarda öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 https://urun.n11.com/e-kitap-okuyucu/yeni-kindle-paperwhite-4-8gb-suya-dayanikli-P51354276 güzel gibi bi indirim var. before/after fiyatlari dogruysa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 (düzenlendi) Libra h2o için kılıf alan var mı? aliexpressde 50 lira civarı var getirten olursa alırım ya da almak isteyen varsa sipariş verelim tr de 150 lira çünkü aynı kılıf Kasım 16, 2019 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Ben aldım gelmesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 (düzenlendi) https://www.aliexpress.com/item/4000205608631.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.20655aecHpR09e&algo_pvid=962c829b-0f7b-466f-9312-dad0e546068e&algo_expid=962c829b-0f7b-466f-9312-dad0e546068e-0&btsid=ee01b41f-b84c-4579-925b-c400dea1a12a&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4,searchweb201603_52 şundan aldım ben de, siyah. Kasım 16, 2019 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 https://www.webtekno.com/xiaomi-e-kitap-okuyucu-cikis-tarihi-h79842.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 haydaaaaaaaaaaa. yapılır mı lan bu. Libra'yı satabilirim, stay tuned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Tam black friday öncesi çıkartıyor xiaomi acaba indirimli gelir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 şunu mu çıkaracaklar acaba bufflayıp? http://store.ireader.com/product/detail?id=383870 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Kindle Oasis 194$ a düşmüş. Bu fiyattayken Kobo Libra mı mantıklı Kindle mı? Arkadaş Amerika'dan gelecek ona göre alayım bir tanesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Kobo'nun avantajı kendi içindeki dükkandan, cihaz üzerinden, uygun fiyatlarla Türkçe e-kitap alabilmen. Sonra epub çalıştırması bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 (düzenlendi) Kobo'nun dükkanından satın alıp Calibreyle mobiye çevirip Kindle'a atabiliyor muyum? Edit : Şurdan alsam fiyatı iyi mi? Kasım 28, 2019 Chastor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar