sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 15 saat önce, Fistan dedi ki: sizin belanızı ben de aldım libra h2o nabıyoz şimdi sipeys Abi çok fena lostum. Dün 2 saat araştırdm, onu yükle, bunu yükle, o reader kesin şart vs. bir sürü guide lar, kodlar bir şeyler. Kapattım hiçbir şey yapamadan. Native kullansak olmuyor mu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 GERGE el verse de beceremeyeceğim galiba, çok karışık geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Ek reader filan boş ver, tek yapılacak şey var. Şuradan yama yap: https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=323419 Anlatmış. Şart değil bu da, bunsuz da çok net kullanılıyor Libra. Eski yazılımlar, özellikle Aura ve Glo olanlar, epey adam oluyordu yama ile ama zaten Libra adam olmuş geliyor Kobo iyi bu konuda, dinliyor kullanıcıyı. Yama üzerinde line spacing, margin ayarlarını filan değiştirebiliyorsun istersen. Yama dosyasında anlatıyor zaten. Yamada critik denebilecek tek şey var, o da kullanıyorsan. Default monospace ve sembol yazıtipleri yok Kobo'da, yama ile onları ayarlayabiliyorsun. Pocket kullanmaya başlayın bir de: https://getpocket.com/ Kobo Pocket destekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Ok, teşekkür ederim içim rahatladı. Dosya convert etmek ve arşivleme için Calibre mi ADE mi peki? Sen calibre kullanıyordun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 10 yıldır (ilk Nook çıktığında beri) e-kitap okuyucu kullanıyorum, sadece calibre kullandım. calibre çok kapsamlı bir yazılım, orada kendi kütüphane sistemini kurmanı öneririm yanı iyice kurcalayıp. Sonra yıllarca yanında dolaşacak o kütüphane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 benim ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 ben kullanmadığımdan ve üşendiğimden yapmadım ama eğer bilgisayarda klasör klasör kategorilere ayrılmış bir sürü ebook varsa şunu uygulayın https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=254554 klasör isimlerine göre otomatik collection açıp kitapları o collection a koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 On 16.10.2019 at 10:44, sipeyskeyk dedi ki: Hee beyazındaydı herhalde, bitmiş Kısa süreli bir indirimdi sanırım şansıma denk geldim, siyah vardı sadece. Dün teslim aldım, gece ışığı çok başarılyımış gerçekten bayağı memnun kaldım. Yalnız ufak bir problem dikkatimi çekti. Tam bu Kobo yazısının arkasında kalan, arka kapağın köşe kısmı tam oturmuyor yerine. Köşeden dokunuca gıcırtı yapıyor. Su geçirmezliğine bir zeval getirir mi diye kıllandım, yoksa sallamam. Sizlerde böyle bir şey dikkatinizi çekti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 (düzenlendi) şunu aldim ben mavi renk hosuma gitti kargoda henüz gelince yazarim nasilmiş diye https://www.amazon.de/dp/B07S3844V8/ref=gw_de_desk_h1_eink_ms_ot19?pf_rd_p=b74c28be-d76f-4dcf-8320-4c8f295cfd48&pf_rd_r=DEKCMRQME53ZYB1WZY5D&th=1 Ekim 18, 2019 Fin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 8 dakika önce, Arondrin dedi ki: Kısa süreli bir indirimdi sanırım şansıma denk geldim, siyah vardı sadece. Dün teslim aldım, gece ışığı çok başarılyımış gerçekten bayağı memnun kaldım. Yalnız ufak bir problem dikkatimi çekti. Tam bu Kobo yazısının arkasında kalan, arka kapağın köşe kısmı tam oturmuyor yerine. Köşeden dokunuca gıcırtı yapıyor. Su geçirmezliğine bir zeval getirir mi diye kıllandım, yoksa sallamam. Sizlerde böyle bir şey dikkatinizi çekti mi? Yok, benimki sağlam. Su filan geçirebilir bu durumda. İade düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Çok teşekkür ederim. Konuşayım bakalım müşteri hizmetleriyle, hiç sevmediğim şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 On 16.10.2019 at 10:59, GERGE dedi ki: Ek reader filan boş ver, tek yapılacak şey var. Şuradan yama yap: https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=323419 Anlatmış. Şart değil bu da, bunsuz da çok net kullanılıyor Libra. Eski yazılımlar, özellikle Aura ve Glo olanlar, epey adam oluyordu yama ile ama zaten Libra adam olmuş geliyor Kobo iyi bu konuda, dinliyor kullanıcıyı. Yama üzerinde line spacing, margin ayarlarını filan değiştirebiliyorsun istersen. Yama dosyasında anlatıyor zaten. Yamada critik denebilecek tek şey var, o da kullanıyorsan. Default monospace ve sembol yazıtipleri yok Kobo'da, yama ile onları ayarlayabiliyorsun. Pocket kullanmaya başlayın bir de: https://getpocket.com/ Kobo Pocket destekli. Thanks, benim cihazda zaten 4.18.13737 yüklü, sanırım bir şey yapmama gerek yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Bende 11.11 indirimini bekliyorum bi librada ben alıcam. Belki bir indirim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Kobo'yu Turkuvaz Grubuna ait İdefix ve D&R'ın satması büyük talihsizlik. Müşteri hizmetleri tam bir ghost town. Müşteri hizmetlerine yazı yazıyorsun kimse dönmüyor. Fakat şikayetvar.com'dan şikayet açınca hemen geri dönüyorlar. Ürün sorunlu çıktı diye değişim için gönderdim, kargo teslim edilmiş kimsenin haberi yok. 1 hafta sonra ne oldu bizim cihaz diye arayınca haberleri oldu. Sıkıştırınca 20 gün süresi var diyorlar. Alacağı olsun amazon'un nelerle uğraştırıyor bizi. Kobo Libra güzel cihaz da, sorun çıktı mı uğraşmanız gereken kurum bu. Amazon Kindle getirse gözüm kapalı alacağım sırf müşteri hizmetleri yüzünden. Amazon'a 20 küsür gün kullanılmış televizyonu iade ettim, adamlar ertesi gün paramı iade etti. Bunlar kıçı kırık bir değişim için uğraştırıyor 2 haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Tatsız, sorun çıkarmasın die dua edeceğiz anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Bende kıllandım şimdi paperwhite mı alsam. Libranında tipi çok hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Yani ben aldım, keyifle kullanıyorum. Ama you'll never know :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Gerçi Türkiye'de elektronik hep şans işi. Bozuk falan çıkarsa çoğu marka çok uğraştırıyor. Ama n11 den alırsam iade basar geçerim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Libra bayağı rahat bir cihaz benim çok hoşuma gitti. Arka kapağında bir sorun vardı, Kobo'nun müşteri hizmetlerine sordum, gönder değiştirsinler dediler. Benim iade ettiğim televizyonun da arka kapağı atıp duruyordu. Nerede götü-başı oynayan elektronik cihaz var beni buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Benim cihazla ilgili sıkıntım karımın çökmesi, başka sorunum yok. X kitabı internette bulamadım, Kobo'da varmış indir de bir okuyak deyip cihazı esir alıyor. Kitap okuyasım yokken lan şimdi istesem kitap okuyamayacağım diye strese giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Hahaha bildim o hissi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 40 dakika önce, Luriel dedi ki: Gerçi Türkiye'de elektronik hep şans işi. Bozuk falan çıkarsa çoğu marka çok uğraştırıyor. Ama n11 den alırsam iade basar geçerim gerçi. Problemli firmalardan alışveriş yaparken araya proxy koymak mantıklı bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 E readerın mı var derdin var. Sonunda buglanmış glo hd ye reset attım. Dakka bir gol bir 2 kitap almıştım kobo storedan onlar yüklendi giriş yapınca. Cover ları göstermiyor hiç biyerde alet. Hiç bir şey yapmadımki alete. Patch yaptım daha uğraşcam bir sürü şeylede sinir yapmıyorum artık teknoloji amiga 500 dönemlerindeymişde böyle herşeyle manuel uğraşıyomuşum gibi nostalji oluyor hiç değilse diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 kobo libra yılan gibi.buluyorum epub atıyorum yandex diske, giriyorum url’i indiriyorum kitabı yandex diskten, on numara. beleş kitap pc’ye de gerek yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Benim kobo glo bozuldu ya, hiç açmıyor artık, Pil filan değiştirdim, yemiyor. Şarjda iken açıyor, sonra kendi kendine kapanıyor bir daha da açmıyor. tek başına hiç açmıyor. Fabrika reset filan yaptım. Olmadı. Amazon ve Kobo hariç tavsiye edeceğiniz bir marka var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar