kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2019 Digital Foundry Red Dead Redemption 2 PC https://www.youtube.com/watch?v=RUrbciPfX6k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2019 On 06.11.2019 at 17:14, GONDARCENGIZ dedi ki: @tiLi @Natanyal dx12 seçin vulkan seçiliyse birde öyle deneyin. he birde işlemciniz %100 e dayanıyorsa (intel lul) oyun içi %95 - 98 e sabitleme için program var onuda deneyebilirsiniz, baya kişi çözmüş öyle donma olayını. http://mion.faireal.net/BES/ bu BES denen uygulama işi çözüyor ya en sonunda çözdüm. - %10 limitliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Digital Foundry Red Dead Redemption 2 PC: Every Graphics Setting Tested https://www.youtube.com/watch?v=D1iNSyvIPaY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 On 09.11.2019 at 23:31, tiLi dedi ki: bu BES denen uygulama işi çözüyor ya en sonunda çözdüm. - %10 limitliyosun -5 yetiyor, yani ben de yetiyor en azından sıkıntısız ultra - high karışımı grafiklerle falan temiz oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Red Dead Redemption 2 PC Update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 bende performans vs gibi sorun yok iyi oynanıyor ama bi tane bug var sinir ediyor. berber, elbise satan yer vs gibi şeylerin seçildiği ui'de confirm/buy vb action kayboluyor bazen. anlık görünüp kayboluyor button. bir şey seçemiyorum o yüzden. anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 (düzenlendi) Patch ilaç gibi geldi bana, 57-60 arasını 15-20 frame arttırdı, ben de biraz ayarlardan yüklendim böylece 60'a sabitledik işi mutluyuz huzurluyuz. Şu ikisini atıp uzayayım ben. Kasım 14, 2019 RedallHoor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 steame çıkana kadar pamuk gibi yaparlar işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 acayip bir bug bulmuslar, core drain ve gunlerin gecisi framerate'e bagliymis, yuksekse gunler cok daha hizli geciyor ve core cok daha hizli eksiliyormus lel olmassa 30 fpsye kitleruk oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 (düzenlendi) On 14.11.2019 at 15:45, RedallHoor dedi ki: Patch ilaç gibi geldi bana, 57-60 arasını 15-20 frame arttırdı, ben de biraz ayarlardan yüklendim böylece 60'a sabitledik işi mutluyuz huzurluyuz. Şu ikisini atıp uzayayım ben. Emin misin? Salaklar grafik ayarlarını kaybetmişler update ile. Arttı sandım bi baktım low a çekmiş. Bir de onla uğraştım sonra aynı oldu eski fps ile. Kasım 15, 2019 df tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 54 dakika önce, Norak dedi ki: acayip bir bug bulmuslar, core drain ve gunlerin gecisi framerate'e bagliymis, yuksekse gunler cok daha hizli geciyor ve core cok daha hizli eksiliyormus lel olmassa 30 fpsye kitleruk oyunu. hadi fallout 76 ve mafia3 gibi low tier oyunlar yapıyor da rockstar nasıl düşünemez lan bunu, üstüne yatmışlar kesin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 (düzenlendi) of tam konsol kafası ya. zaten bunu oynayacak herkes aynı framerate'de olacak diyip onun üzerine kurmuş mantığı kekolar. çok basit düzelir ya, her frame'in renderlanma süresiyle çarpacaklar sadece. Kasım 15, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 patch iyi geldi performansa da bi garip sorunum var. 2 tane monitörüm var biri 4k Agon marka biri 1080 Asus marka. ama ikisi de 16:9 haliyle, Agon'da oynamaya çalıştığımda karakterler tepeden basık, Asus'a atınca normal gözüküyor. Böyle bi sorun yaşayan var mı? bu arada monitör 4k ama ben yine de 1080 açıyorum, götü yemiyor makinenin 4k'ya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 son patch ile framerate problemlerini fixlemisler. insallah aralik ayina kadar insan formuna kavusacak oyun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 beklendigi uzre ayin 5'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 en düşük 230 tl idi, bakalım steamde ne kadar olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 badabing: https://store.steampowered.com/app/1174180/Red_Dead_Redemption_2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Iyi ay sonuna atmamislar cok bekletmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 steam sayfasını iyi takip edin de belki yanlışlıkla da olsa bi kaç saatliğine 60tl'den falan açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 bugunyarin pre-order pre-load vb acarlar artik herhal, 110gb pvc degil, %10'dan fazla indirim beklemiyorum sahsen pre-orderda. ayarlar icin sunlar golden standard diyorlar - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 1 haftadır falan açmıyorum, yoğunumda ayrı konu ama RDR'nin yanından bile geçemez. Aşırı sıkıcı olmuş, bomboş çok görev var. Büyük hayallerle bekliyordum PS4'te oynayamadım, PC'ye hevesle aldım ama boşa gitti. Halbuki RDR cidden bambaşka seviyedeydi hikaye akışıyla falanda. Bunun hikaye akışı sıkıcı B sınıfı diziden başka bir şey değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 oyunu ciktigindan beridir rahat 50-60 saat izledikten sonra hikaye vs farkettigim sey, Spoiler oyunun hikayesi dunyanin geri kalanina uymuyor bence, open world kisminda kasabalari dolasip ona yardm bunu kurtar bounty yakala reputation vs derken ana queste donuyorsun hoop ayni kasabanin bir ucundan girip bam gum diger uctan cikiyoruz 40 olu 70 yarali... ayin ornek vatandasindan bir anda most wanted top 5, tek seferde degil ustelik. ha bunu oyunun en basinda soyluyor outlawlarin zamani gecti artik falan diye o konsepte uyuyor dogru ama oyuna uyarlayinca pek uyumlu degil diye dusunuyorum. hele bir noktadan sonra para vs sorun degilken grup olarak yaptigimiz islerin cogu fail oluyorken cetenin hala ayni konseptte zorla ilerlemeye calismasi pek sarmiyor netekim, kurun bir ranch madem duzgun legal bir isletmeniz olsun yuruyun gidin ordan iste diyor insan. ben hikayede degilim zaten pek, open world kismi icin alicam sahsen. timsah steak yiyip dinozor kemigi toplayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 On 28.11.2019 at 02:49, razzRaziel dedi ki: steam sayfasını iyi takip edin de belki yanlışlıkla da olsa bi kaç saatliğine 60tl'den falan açılır lol aynen kart calismaz belki die bakiye attım bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 (düzenlendi) pc için alacak varsa 199 gayme gamebillet'de; https://www.gamebillet.com/red-dead-redemption-2 https://isthereanydeal.com/game/reddeadredemptionii/info/ Aralık 4, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar