aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2019 360? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2019 On 05.10.2019 at 14:24, goldbären dedi ki: singelesini referansı yakaladım karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2019 (düzenlendi) abi patide hatırlayan kalmamıştır diyodum ama sdf. ben orijinal postu unuttum aslında biri bulsa da atsa. @Silphatos sanki bu değildi gibi hatırlıyorum ama burası mıydı Ekim 6, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Bu arada ilkine göre inanılmaz sıkıldım ben, ilk birkaç saat sonrasında kapattım ve bir daha da dokunmadım. RDR 1 oynayan, beğenen varsa almadan tekrar bir incelesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Rdr 1 action adventure Rdr 2 cowboy simulation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 rdr1 oynamadim ama 2yi de çok sevemedim,kötü değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Iyi tek isinamayan ben degilmisim oyuna. Gercek bir open world olmamasi bayagi duragan hale getiriyor oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 oyunu oynamadım ama baya bi izlediydim ilk çıktığında. haritanın her yerinde görevler keşfedilecek şeyler falan vardı. gerçek bir open world oyundan beklentiniz nedir ki bunun üzerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Bende anlamadım gerçek open world ile kasıt nedir ve rdr2 gerçek open world olmak için ne yapmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Aciklayim, haritanin her tarafinda quest yok aslinda. Questler gta5 tarzinda, bi de mesela bir sehre gidiyorsun questler orda oluyor o sirada başka.sehre gitsen orda quest veya kesfedilsek bisi olmuyor. Storyde ilerleyince o sehir aciliyor gibi oluyor Open world diyince direk skyrim gelio aklıma mesela, veya Odyssey gibi oyunlar. Bu rdr2 onlardan biraz daha farkli. Bu farklilik kotu degil tabi de ben direk keşfetmeye dayali oyunlari daha bi cok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Çok yavaş oyun. Pace fena düşük, hani şöyle 1-2 saatim var, girip keyif alayım demeye gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 bence de şöyle çayını kahveni alıp içine dalıp 4-5 saat kalkmadan keyfini çıkaracağın bir oyun olmuş. ben seviyorum o halini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 4 5 saat vakit mi var be hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 akşam hanım bebeği uyutmaya geçince oturuyorum işte ben de ps başına 3-4 saat falan oynayabiliyorum. başka türlü haftasonları dahil vakit olmuyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 1 saat önce, Gangren dedi ki: Çok yavaş oyun. Pace fena düşük, hani şöyle 1-2 saatim var, girip keyif alayım demeye gelmiyor. çok yavaş değil oyuncular hızlısına alışkın. herşey çat çat olsun, bastığın gibi inventory'ne gitsin istiyorsan ağlarsın oynarken. ne streamer'lar gördük rdr2'ye bok atmaya çalışan ilk çıktığında. realism / arcade çatışması işte klasik. slider'ı realism'e çektikçe daha iyi animasyonlar daha sinematik hareketler gelirken, karakterin tepkisi ve oyunun akışı da düşüyor haliyle. arcade'e çekersen de, yok ya çekmeyelim bi zahmet. oyun sektörü taa ilk oyunlardan beri arcade zaten. bastığın gibi o yöne ışınlanır gibi dönen karakterler yok olsun artık. ya esasında iyisi kötüsü yok, daha çok damak tadı gibi bişey. breath of the wild gibi texture'suz low poly bi dünyada daha arcade ve hızlı bir oynanış daha iyi gidiyor. ama uzaktan bakıp izlediğinde öyle de gerçekçi gelmiyor. rdr2'nin hangi sahnesinde olursan ol şöyle ekrana bakan adam belgesel var sanıyor. oyunun kötü olarak eleştirilecek yanlarından biri diğer rockstar oyunlarında olduğu gibi hikaye bitince dünyanın donuk gelmeye başlaması. ama onu da bu oyunda baya bi engellemeye çalışmışlar, zırt pırt sağdan soldan birileriyle etkileşime giriyor veya kendi kendine doğada yapacak bişeyler buluyosun falan. en kötü yanı ise oyuncunun görev yapma stili üzerinde hiç bir kontrole sahip olmaması. rockstar ne derse o, çünkü aktarılmasını istedikleri sinematografik bir anlatım var. hiç bir oyuncunun daha kötü (veya iyi) ilerlemesini istemiyorlar. e haliyle oyunu oynayan 2 kişi birbirlerine farklı bi bok anlatamıyor. etraftaki random olaylar da düzeltmez bunu, sana bişi olduysa öbürüne de olacak er ya da geç. bahsettiğim farklılık oyunun gameplay tarzından doğacak bişey olmalı. yani görevde bize engel teşkil eden adamı öldürmek yerine içinde bulunduğu odanın kapısını engelleyerek devam etmek gibi basit bi örnek verebilirim(veya bolca örnek hitman oyunlarında var). ama onlar bu çapta bi projede çok zor şeyler, herkesin aynı kalitede deneyim yaşamasını imkansız kılar ve rockstar da bunu kabul etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Benim en uyuz olduğum konu silah atamamakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 de_dust mı olm bura sdf silah olayında atta kalan uzun namlulular uyuz edebiliyo. bazen yayan takılırken ne bilim ayı falan saldırıyo tam gerektiği an bakıyorsun bütün silahlar atta. silah konumlarını da save etmiyor galiba, en çok oyunu yükledikten sonra oluyor hep resetlendiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Ata silah vermeyin, silah tutmayi ogretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 (düzenlendi) On 04.10.2019 at 18:10, Khiran dedi ki: Steam kazanacak yine bunu Rockstar da biliyor ondan süreyi uzun tutmamış. Epic'in yaptığı şey artık zavallılığa ve antipatikliğe gidiyor iyice. Kim bilir kaç para baydılar 1 ay için yok ya kesin şu yüzden 1 aylık süre: epic konusundan bunu güncellememiş olsaydıylar muhtemelen steam'e daha geç çıkacaktı rdr2. epic'le de çok alakası yok heralde ya. mümkün olduğunca çok steam dışı satmak istiyorlar o yüzden 1 ayda ne satarsak bize kardır diyor. rockstar game launcher %95 gelir epic %88 gelir (daha fazla olabilir ama yine bi deal varsa) steam max %80 gelir arada oynayan %15 çok para demek 1 ay da olsa. Ekim 8, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 e tabi aaa'lar en çok release haftasında satıyor. hyep is real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 On 06.10.2019 at 23:34, goldbären dedi ki: abi patide hatırlayan kalmamıştır diyodum ama sdf. ben orijinal postu unuttum aslında biri bulsa da atsa. @Silphatos sanki bu değildi gibi hatırlıyorum ama burası mıydı Birden fazla olması lazım kankut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Minimum: OS: Windows 7 – Service Pack 1 (6.1.7601) Processor: Intel Core i5-2500K / AMD FX-6300 Memory: 8GB Graphics Card: Nvidia GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB HDD Space: 150GB ----------------------------- Recommended: OS: Windows 10 – April 2018 Update (v1803) Processor: Intel Core i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X Memory: 12GB Graphics Card: Nvidia GeForce GTX 1060 8MB / AMD Radeon FX 480 4GB HDD Space: 150 GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 150 gb iyiymiş rkgvkfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 collectors ed. alinca icinden hdd ciksin heykel vs yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 basmış işte olm adamlar fakir konsolların işleyemeyeceği 4k texture'ları. konsolda da zaten 100gb'dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar