DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 4 saat önce, sardalya dedi ki: dogalgaz faturasi öde ilaclari da birak bunun 2 cozumu var 1) acibadem turk telekom arkasi has manti 2) kadikoy balikcilar carsisi halil lahmacun ben de mutlu nihilistim, milyonlarca yillik insanlik tarihinde sunlarin 2sine denk gelmek cok buyuk sans, burnumda tutuyorlar, istanbula gelsem de yesem. halil kotu degil ama , horhorda cok daha iyi lahmacun yapiolar bide madem kadikoy acibadem geziyoruz, moda'da paul's lazanyaya ugramak lazim hangi peynir koyalim lazanyaya diye soruyorlar , dogru cevap hepsinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 has mantiyi ben de cok severim de, manti diyince ankara kentpark arkasindaki tepsi mantici benim icin bir numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 10 saat önce, sardalya dedi ki: dogalgaz faturasi öde ahahahah bu yeni montla sıç olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 henüz diil abi kombiler açılmadı daha dram başlamadı henüz sene başından bu yana %bilmem kaç zam yedi off mayış da eridi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 On 28.09.2019 at 17:48, roket adam dedi ki: Abi okumak nası güzel ya. Yemin ediyorum hayatımın karanlık dönemi. Okul bittikten sonra kendimi buldum resmen. Şunu mu demek istediniz: Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği (no ofens benim bölüm de tırt) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 10 saat önce, akirafes dedi ki: oo Londra İstanbul mu karşılaştırılıyor...... Aki buradaydı! ahah üstad kaçırmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 dont let your memes be dreams JUST DO IT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Olm 40'ına gelecen daha ne okulu? Beyaz yakalı ol, bir de kız bul. Zaten dertlerin otomatik olarak başka yerlere switch edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 13 saat önce, goldbären dedi ki: Şunu mu demek istediniz: Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği (no ofens benim bölüm de tırt) Doğru abi çileli yıllar yaşadık Sakarya değil bu arada sorrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Kocaeli'de okursan tabi hayatının en karanlık dönemi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Allah dert vermeyince işte adam kendi kendine dert kasıyor... Şu forumdaki en ilginç adamsın lan. Benim hayatımı 6 saat yaşa hacıt, ne dert kalır ne tasa. Çiçek gibi olursun. Gitmedi isen gel abi, bu gün geçirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar