roket adam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Malum telefonlar çöp oluyor depremde, bir daha aynı saçmalığı yaşamayı düşünmüyorum. Afet durumunda ancak telsizlerin kullanılabilir olduğunu farz ederek, istanbul içi iletişim için (max 30 km) önerebileceğiniz bir telsiz var mıdır? Lisanssız olması tercihimdir, ancak lisanslı olursa da, alıp lisanssız olarak kapalı tutmak ve gerektiğinde kullanmak bir sıkıntı yaratır mı? Gerekirse lisansını da alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 lisans belli frekanslarda karisiklik olmamasi icin gerekli, diger turlusu mini cakallik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 boafeng uv-5r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Bu eskiden taksicilerin kullandığı bas konuşlu telefonlar vardı onlar nasıl çalışıyordu? Belki hala kullanıyorlardır bayadir taksiye binmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 konu dışı ama eskinin tinderıydı bu telsizler https://eksisozluk.com/brek-brek--135652 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 3 saat önce, ahmedinejad dedi ki: Bu eskiden taksicilerin kullandığı bas konuşlu telefonlar vardı onlar nasıl çalışıyordu? Belki hala kullanıyorlardır bayadir taksiye binmedim. taksiciler hala kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 lisanslı lisanssız ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 7 saat önce, roket adam dedi ki: Malum telefonlar çöp oluyor depremde, bir daha aynı saçmalığı yaşamayı düşünmüyorum. Afet durumunda ancak telsizlerin kullanılabilir olduğunu farz ederek, istanbul içi iletişim için (max 30 km) önerebileceğiniz bir telsiz var mıdır? Lisanssız olması tercihimdir, ancak lisanslı olursa da, alıp lisanssız olarak kapalı tutmak ve gerektiğinde kullanmak bir sıkıntı yaratır mı? Gerekirse lisansını da alacağım. El telsizleri sorduğunu düşünerek o kadar menzilli olacağını sanmıyorum. Lisanlı telsizlerde istanbulda röle yardıyla amatör frekanslarda bütün il hatta röleye göre komşu illerlede haberleşirsin. Düzgün satış yapanlar lisansını görmeden telsiz vermezler. Belgesiz satış yapandan bir tane alıp yanında taşımadığın ve rölede boşa mandallamadığım sürece birşey olmaz. Lisanssız taşırken yakalanırsan suç. O kadar ciddi afetlerde kimse lisans sormaz herhalde. Uv-5r ve Uv-82 başlangıç için iyi ama lisans gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar