pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Uzun zamandır deniz tatil vs yapamıyorum, kafa dağıtıp biraz rahatlamak istiyorum. 2- 3 günlük tavsiye edebileceğiniz tatil planları nelerdir? Tşkler. Bütçe : max 1k diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Temmuz'da ablamla beraber Turunç'a gitmiştik. Marmaris taraflarına daha önceden hiç gidememiştim aşırı beğendim. Turunç'a ulaşım zor hani oradan çıkmam dersen zaten 2-3 günlüğüne kafa dinlenebilecek bir yer. Yeni açılan bir otelde kaldık, tavsiye istersen adını paylaşabilirim. Otelin kahvaltı olayı iyiydi, akşamları da genelde dışarıda takıldık. Tek sıkıntı akşamları düzgün yemek yenebilecek yerlerin biraz kısıtlı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 İsim alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 O halde Amossia Otel’e bakabilirsin. Turunç’un hemen girişinde yer alıyor. Daha Temmuz’da tamamen yenilenmiş haliyle hizmete girmiş. O kadar yeniydi ki kaldığımız odadan mobilya kokusu gitmemişti. Havuzunu hiç kullanmadık zaten denize 5 dk yürüme mesafesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Amacın biraz yalnız kalıp kafa dinlemekse ve çadırın varsa Faralya - George House'da kamp kur, sabah kahvaltısı akşam yemeği dahil 95 lira günlük. Çadırın yoksa 145 liraya odada da kalabiliyorsun, her şey fazlasıyla temiz. Havuzu var, sessiz sakin, gelenler derli toplu insanlar. Kelebekler Vadisine bakan uçurumun ucunda tam olarak. Yalnız Kelebekler Vadisi'ne iniş sıkıntı biraz, her sene 1-2 kişi ölüyormuş düşüp. Araban yoksa dolmuşlar falan var Ölüdeniz'e, Kabak Koyu'na falan götüren. Onlara binip oralardan tekneyle geçebiliyorsun. Ben geçen sene Likya Yolu'nu yürürken Faralya'da konakladığımda görmüştüm, iki hafta önce de daha uzun bir tatilin son parçasında gittim kaldım iki gün, güzel geçti. Hatta ekimde tekrar gitme planım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 bodrum güvercinlik koyu baya bütçe dostu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 En yakın ocakbaşına git kafayı çek, 2-3 günde yapilacak başka bir şey gelmiyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 gokceadaya git haftaici, denize hala girebiliyor bozcaada kadar soguk degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 assos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Otur evde parayı bir kenara at. Tatil ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 yenikapıdan denize gir bebek sahilinde yürü ya da kaşa git şezlongta yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 max 1 k ya uçak bileti anca bulunur. bulunduğun şehri söylemen lazım ama. zonguldak dersen at kendini karadenize bizi de uğraştırma boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar