deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Ayasofya kiliseye donusup roma guildi olana kadar derail edecegiz, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 13 saat önce, deadwoll dedi ki: Ayasofya kiliseye donusup roma guildi olana kadar derail edecegiz, olmaz. Sende mi brütüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 hacı bayramı kuruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 15 saat önce, ozii_x dedi ki: Başlığı kirletmeyin konu dışında önce başlığı doğru yaz, ondan sonra belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 3 saat önce, k1nJo dedi ki: önce başlığı doğru yaz, ondan sonra belki. Lafını da soktun hadi iyisin. Işsiz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 coldblood dıye bı 60 lvl rog var bunlarda usenmıyor 55 lvl adamı bekleyip ganglıyor.. beni tanıyorda özel bir ilgi mi besliyor bilemedim.. malum buraları okuyorsa iyi eğlenmiş mi ben mob keserken gelip ganglayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 #gotoretail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 @tinu 10 sene önce beraber naxx farmlamışlığınız da var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 O kişi benim de kimseye kişisel taktığım yok. WPL de quest yaparken karşıma çıkan her Alliance a daldım. Sen de onlardan biriymişsin. Kimisi de beni kesti, kimisini ben kestim. PvP server bu sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 1 saat önce, pattisliborek dedi ki: O kişi benim de kimseye kişisel taktığım yok. WPL de quest yaparken karşıma çıkan her Alliance a daldım. Sen de onlardan biriymişsin. Kimisi de beni kesti, kimisini ben kestim. PvP server bu sonuçta. ben quest yaparken mobla uğraşırken gelıp kesince eğlendiysen sorun yok bizde ayasofya gordukmu yardım ediyoruz hata bizde tabi sonucta pvp server... 5 10 lvl dusukleri de kes gitsin ama özellikle mob keserken kesmek lazım tabi öyle zevkli oluyor herhalde.. bende bir tecrübe edeyim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 ağlaşmalar başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 15 yildir degismeyen qq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 yok arkadaş mutlu olduysa np... alışığız koşar geliriz mezardan ne olcak adres versin geleyim kessin yeterki mutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 (düzenlendi) Abi ganke aglayacaksaniz pve rp serverda falan oynayın, 10 level 5 level alti kesmeyin diye bir sey yok. Pvp flag aciksa level 1e de atlarım. Eylül 23, 2019 Darqainu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 yahu ne ağlaması :))) ayasofya görünce kim tanıdık mı acaba dıye merak ettim.. dedim belki nickten tanımıştır takılıyordur. millet ağlama geyiği yapmak için hazır bekliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Adres verin hepiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Adam boşuna mi acti rog 120 oldum retailde bi yere giderken öldüm mezarda reslendim %75 debuff aldim. Ally hunter 112 debuff i gorunce saldirdi bana Yardim falan etmeyin abi karşı faction gorunce daya gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Bu akşam girdiğimiz ilk raid'de 6 boss kestik. Haftaya Ragnaros first kill yapan ilk Türk guildi oluruz sanırım. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Biz kestik Ragnaros'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir kutad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 On 02.10.2019 at 08:44, -Deno- dedi ki: Biz kestik Ragnaros'u. Yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir kutad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Arkadaşlar ucuz ayak oyunlarını kenara bırakın Türkiyede contenti end game oynayan ikinci bir türk guildi yoktur. Ancak; "Mevcut raid kadromuzda dahi, "Raider" arkadaşlarımıza yer veremediğimizden ötürü oyuncu ihtiyacımız da bulunmamaktadır. o yüzden bakın işinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Bu nasıl bir tavır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 batı bizi kıskanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Hemen gaza gelmissiniz, alt tarafi 15 senelik world of warcraft contenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Yani diyor ki En büyük biziz ve adamları topladık buraya gelip iyi niyetli gibi adam toplamamıza gerek kalmadı sizle forumla bi işimiz kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar