Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayasoyfa WoW Classic Guild

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

coldblood dıye bı 60 lvl rog var bunlarda usenmıyor 55 lvl adamı bekleyip ganglıyor.. beni tanıyorda özel bir ilgi mi besliyor bilemedim.. malum buraları okuyorsa iyi eğlenmiş mi ben mob keserken gelip ganglayarak. 

Mesaj tarihi:
1 saat önce, pattisliborek dedi ki:

O kişi benim de kimseye kişisel taktığım yok. WPL de quest yaparken karşıma çıkan her Alliance a daldım. Sen de onlardan biriymişsin. Kimisi de beni kesti, kimisini ben kestim. PvP server bu sonuçta. 

ben quest yaparken mobla uğraşırken gelıp kesince eğlendiysen sorun yok ? bizde ayasofya gordukmu yardım ediyoruz hata bizde tabi sonucta pvp server... 5 10 lvl dusukleri de kes gitsin ama özellikle mob keserken kesmek lazım tabi öyle zevkli oluyor herhalde.. bende bir tecrübe edeyim bunu.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Abi ganke aglayacaksaniz pve rp serverda falan oynayın, 10 level 5 level alti kesmeyin diye bir sey yok. Pvp flag aciksa level 1e de atlarım.

Darqainu tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

yahu ne ağlaması :))) ayasofya görünce kim tanıdık mı acaba dıye merak ettim.. dedim belki nickten tanımıştır takılıyordur. millet ağlama geyiği yapmak için hazır bekliyormuş.

Mesaj tarihi:

Adam boşuna mi acti rog ? 120 oldum retailde bi yere giderken öldüm mezarda reslendim %75 debuff aldim. Ally hunter 112 debuff i gorunce saldirdi bana ? Yardim falan etmeyin abi karşı faction gorunce daya gitsin 

Mesaj tarihi:
On 02.10.2019 at 08:44, -Deno- dedi ki:

Biz kestik Ragnaros'u.

Yalan

Mesaj tarihi:

Arkadaşlar ucuz ayak oyunlarını kenara bırakın Türkiyede contenti end game oynayan ikinci bir türk guildi yoktur. Ancak; "Mevcut raid kadromuzda dahi, "Raider" arkadaşlarımıza yer veremediğimizden ötürü oyuncu ihtiyacımız da bulunmamaktadır. o yüzden bakın işinize.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...