tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Fakirlikten ölüyosun ama zengin arkadaşların var. Tekne tatili, u...u lar falan mümkün. 1 ay içinde öleceksin neler yaparsın? kişiselde dandik bi başlığım var zaten diye oraya açmak istemedim düzgün cevaplar yazın yalvarırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 bu haftasonu ölebilirmişsin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 ailemle geçiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 tüm sosyal medya hesaplarını kapatırım. üç beş parça eşyam için bi vasiyet yazarım. bu hayatta benden geriye bir şey kalmayacak şekilde hallederim her şeyi işte. sonrasında eğer ötanazi veya doktor yardımlı intihar imkanım varsa yaptırırım yoksa da imkanlar dahilinde nasıl en az acıyla intihar edebiliyorsam öyle intihar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 1 ay cok fena ya yetmez lan 1 yil fln lazim bana en azindan son gunu dusunsene ne trip ne stres full sex drugz ve daha cok drugz heralde , bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 6 dakika önce, k1nJo dedi ki: tüm sosyal medya hesaplarını kapatırım. üç beş parça eşyam için bi vasiyet yazarım. bu hayatta benden geriye bir şey kalmayacak şekilde hallederim her şeyi işte. sonrasında eğer ötanazi veya doktor yardımlı intihar imkanım varsa yaptırırım yoksa da imkanlar dahilinde nasıl en az acıyla intihar edebiliyorsam öyle intihar ederim. sosyal medya hesaplarını kapatmak aklıma gelmemişti. niye kapıyon ki? özleyen olursa baksın ordan eliyle ekranı okşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 2. satırda yazdım işte abi. zaten benim kafa intihara meyilli, hani hayattan da kendimden de tiksiniyorum hali hazırda. o yüzden ciddi anlamda hayatta benden geriye bir şey kalmasını istemiyorum. beni hatırlamak insanlara da bir şey katmayacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 bu kadar karanlık bi cevap beklemiyodum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 neyi ne kadar yaparsan yap asla yetmez, bir ay olmasıyla 40 sene daha olmasının çok farkı yok. yaşam sadece yaşam, yüzyıllardır nehir yatağında yuvarlaklaşan bir taştan veya uçuşan bir poşetten çok farkımız yok, duygular falan bir ilüzyon, insan boktan bir yere evrildi, sonumuzu da bu getiriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 tamam da son günlerinde twitch izlemezsin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 hepimiz öleceğiz zaten arkadaşlar. rahat olun. cüce'ye mesaj atabilirim ama bannerlord early alpha'ya access atsın şrfsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 son 5 yildir 1 aylik omrum kalmis gibi yasiyorum np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 0sbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 12 dakika önce, tiLi dedi ki: tamam da son günlerinde twitch izlemezsin heralde lan ne farkeder. karşıya götüreceğine inanan var mı burada biriktirdiği anıları? bana göre ne yaparsak yapalım her şey her proje eksik kalır. ha normalde canımız tatlı diye yapmaya çekindiğimiz şeyleri yapabiliriz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 herkesi öldürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 şimdi çağırsalar giderim 1 ay cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Yemek, gezme tozma, hatun. Birazda ailemle vakit geciririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Yatar uyurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 bir ay bekleyemem 10-15 saniyede beni oldurecek bi zehirle ucaktan assagi atlardim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 3 saat önce, goldbären dedi ki: neyi ne kadar yaparsan yap asla yetmez, bir ay olmasıyla 40 sene daha olmasının çok farkı yok. yaşam sadece yaşam, yüzyıllardır nehir yatağında yuvarlaklaşan bir taştan veya uçuşan bir poşetten çok farkımız yok, duygular falan bir ilüzyon, insan boktan bir yere evrildi, sonumuzu da bu getiriyor zaten. tam bir zeki insan cevabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 1 ay ömrüm kalsa düşüneceğim şeyler farklı olur, o yüzden saçma bir konu ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 o bir aylık süreyi maksimum x ile doldururm diyen her insan olmamıştır, hatta güzel turnusol bir soru olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 ÖLMEDEN ÖNCE MUTLAKA İZLEMENİZ GEREKEN 1000 FİLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 12 saat önce, goldbären dedi ki: bir taştan veya uçuşan bir poşetten çok farkımız yok, duygular falan bir ilüzyon, insan boktan bir yere evrildi Taş veya poşetten farklarımız : 1) Self replicating DNA 2) Multi-cellular 3) Cognition Duygular ilüzyon değil evrimsel sürecin getirdiği yönlendiriciler. Evrimin de iyisi kötüsü olmaz evrim evrimdir, food chain in başına geldik işte mis gibi. Son günlerimi yaşasam ailemle takılır ben ölünce üzülmemeleri için güzel vakit geçirip onları teselli etmeye çalışırdım. TŞK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 SESK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar