Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 (düzenlendi) İçeriği Epic Games oyunları, EGS client updateleri/yardım, indirimler, oyun giveaway vs. hakkında olacak şekilde, öteki başlığın durumu göz önüne alınınca böyle bi başlık açılması gerektiğini gördüm. Gog'un kendi başlığı, her sale'de steam başlıkları var bi tane de buna olsun. Dileyen öteki başlıkta tartışmaya devam edebilir. Möderatörlerden ricam bu başlığın temiz tutulması. scp oyunu gibi olmuş. hype! 40 tl'e açmışlar pre-purchase. https://www.epicgames.com/store/tr/product/maneater/home alpha olmasına rağmen baya polished gözüküyor. Temmuz 30, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 god bless epic games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 evangelion tokyo-3 oyunu yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Abi yanlış anlamada Epic Games Türkiye sorumlusu falan mısın? Merak ettim cidden laf falan sokmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Indie ve kötü mmo lardan sorumlu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 keske boyle insanlari kendine baglayacak bir sirket kurabilsek, marketing masrafimiz olmaz =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 @Luriel alakam yok abi. oyun tube thread'e falan bak. ben ilgilendiğim her konuda yazıyorum. bu topakı açtım çünkü epic oyunları ile ilgili patide bi kaynak olsun istedim, çoğu adam steam'den başka extra launcher açıp, yeni çıkacak oyunları takip etmez işte amme hizmeti. sikko, ilgimi çekmeyen oyun olsa zaten koymam. 31 dakika önce, dreagloth dedi ki: Indie ve kötü mmo lardan sorumlu bu. dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Alıntı What is this game? It’s Ooblets. It’s like Harvest Moon meets Pokémon meets Animal Crossing. You’ll like it. You’ll be able to manage your farm, grow and train your ooblets, explore strange lands, and dance-battle wild ooblets and other ooblet trainers. https://ooblets.com/2019/07/we-did-the-thing/ https://ooblets.com/faq/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Senin sunlari okumaya ayirdigin zaman kadar oyun oynamiyorum ben artik. Ne is yapiyosun abi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 bütün forum one liner shitpost mu olsun? ilgilenmiyorsanız bakmayıverin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 @cicibeybe multi tasking ve skim reading. favori subredditleri bi de youtube kanalları takip ediyorum işte. videoyu açıyorum yandan göz ucuyla izliyorum. şuan çalışmadığım için zamanım var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 outer worlds 309 tl. bi de unavailable in your region diyo buna da. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 https://www.epicgames.com/store/tr/product/walking-dead-definitive-series/home twd alayına gider edition çıkıyormuş 79 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 (düzenlendi) Alıntı CRATES LEAVING ROCKET LEAGUE LATER THIS YEAR Here at Psyonix, and Epic Games as a whole, we are dedicated to creating the best possible experience for our players all over the world. In pursuit of that goal, later this year we will remove all paid, randomized Crates from Rocket League, replacing them with a system that shows the exact items you’re buying in advance. This is similar to changes implemented earlier this year by the Fortnite Save the World team. Rocket Pass Premium, DLC Cars, and Esports Shop items will continue to be offered for direct purchase alongside our new system. We will share more information, including timelines and roll-out specifics, in the coming months. https://www.rocketleague.com/news/crates-leaving-rocket-league-later-this-year/ hll epic. bu arada top comment geymırs find a way Ağustos 6, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 keisnlikle oyuncuları düşünüyorlar, asla gambling mekanikten devletler işi sıkı tutacak biz erkenden çevirelim demiş olamazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 deme yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 14 saat önce, Xenus dedi ki: https://www.epicgames.com/store/tr/product/walking-dead-definitive-series/home twd alayına gider edition çıkıyormuş 79 tl Telltale batmamismiydi. Hatta cogu store dan cektiler oyunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 O kutuları açmak kazanma hissi de veriyor, bağımlılık yapıcı bir yanı olduğu kesin. O yüzden tepki görmesine şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 10 saat önce, Gallant dedi ki: Telltale batmamismiydi. Hatta cogu store dan cektiler oyunlari. https://www.webtekno.com/the-walking-dead-in-son-iki-bolumu-skybound-games-tarafindan-cikarilacak-h54616.html skybound aldı ip'i. kıytırık remaster değil baya emek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 paralı servisler böyle oyun vermiyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 mutant road iyi satamamış galiba, çok hızlı bedavaya düşmüş ama denerim onu iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 twd 50 dolaresmiş us'de, bizde 79 lira fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 dead island 2, saint's row 5, dying light 2, wrc 8 epic exclusive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 meh sr5 çok kötü olmuş, artık steame üç kuruşa düşünce bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 hay ben boyle ise ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar