Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 (düzenlendi) ay akşam akşam bi hoş oldum peşinden bi çılgın korsan jack patlatsalar aslında ne tatlı olurdu Temmuz 29, 2019 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Nickelodeon ilk Türkiye'de yayına başladığında ne izlemiştim Rocko'nun bölümlerini. Netflix'te ise kesinlikle yeniden izleyeceğim, sevindirik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Napcak netflix kendi dizisinde kendisini mi elestirecek Eskileri yayinlasalar kafi idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 eleştirir nolcak ki, eskiler yutubda var arama yapmasını bilene............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 zenci, dişi ve eşcinsel rocko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 beşigdaşlı deyil en azından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 7 saat önce, Natanyal dedi ki: zenci, dişi ve eşcinsel rocko? dasdçkdasldkasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Rocco diye dusundum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 zikir, fikir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 15 saat önce, Xenocide dedi ki: peşinden bi çılgın korsan jack patlatsalar aslında ne tatlı olurdu +14646464 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 İnanılmaz sevindim lan, en sevdiğim Nick çizgi filmlerindendi. Herkes bilmez bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Nasıl herkes bilmez? Bizim kuşaktan olup bunu izlemeyen mi var nereye bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 (düzenlendi) var baya shield izlememiş lotr izlememiş adam bile var lol. ben bunu izledim hatta büyüyünce sonra komple bir daha bulup izledim. kesinlikle çocuk yaşta sistem eleştirisini ucundan vermesi falan çok iyi ya, çok da komik yetişkin kafayla bile çok ince espriler var. Ağustos 5, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 shield ne la? dizi olani mi dion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Gold yanına arkadaş buldun ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 ayıcığın marvel shield'i diyor olma ihtimali yok. düz shield'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 marvel shield'dan ne anlasin ben eşşeğim. yetememistir. duz kilic kalkandan anlar bu ayi ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Başka bi topic'de Shield dedik, gitti Marvel Shield sandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 nickelodeon'da ne varsa izliyorduk. simdi ayni tat olmaz gibi geliyor bana. karakterler depresif yapar insani. heffer'i falan bogmak istersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Bugün izleyebildim, açıkçası ben keyif aldım. Güzel bir şekilde bağlayarak başlatmışlar. Aralara serpiştirdikleri ince espirileri sevdim. Bunun dışında her bir karakteri ayrı ayrı özlemişim. Devamı gelirse gene oturur izlerim sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 2 gün önce izlemiştim ben de, geçmiş nostaljisi yapmak dışında hiç etkilemedi. Güzeldi yani de beklediğim olmadı. Özledik eyvallah da zaten adamlarda bunu anlatmak için 45dk'lık bölüm çekmişler resmen. Geçmişi geçmişte bırakıp, değişimi kabullenmek şart artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar