Trias Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Bu yıl yaptığım geziler. Arjantin, Ushuaia , dünyanın en güneyindeki (kabul edilen) kasaba. İnanılmaz güzel bir yer. Emerald Lake yürüyüşü ve kanal turu muhakkak yapılmalı, king crap yenmeden dönülmemeli. Dünyanın her yerinde görebileceğiniz dağlar, ancak burada ne hikmetse tüyleriniz diken diken olup o manzaraya sürekli bakasınız geliyor. Dalış sertifikanız varsa dalın, 5 derece suda sea lionlarla ile dans edin. El Calafate - El Chanten, El Calafate'de büyük buzul yürüyüşü yapılmalı (50 yaş sonrası kabul etmiyorlar), El Chanten'de Fritz Roy'a ağzı açık bakılmalı. (tercihan 2. gölden, vakit yoktu oraya gidemedik). Bariloche, vakit varsa gidilmeli. Dağ, orman, göller. Buenos Aires, 4-5 gün dolaşmalı. Arjantin'deki ekonomik krizin her yerinde hissedildiği şehir. Bol bol et yemeden dönülmemeli, gideceklere restorant tavsiyesi de yapılabilir. Bolivya- Sacremento, BA den vapur ile geçiliyor, vaktinize yazık. Gitmeyin Palau Pasifikte bir ada. Dünyanın en iyi dalış yerlerinden birisi. Dalış yapmıyorsanız gitmeyin. Yeni dalışa başladınızsa da gitmeyin, başka yeri beğenmezsiniz. Coconut crap ve yarasa çorbası meşhur, yemedik. Ayrıca Peleliu adası ziyaret edilmeli, 2. dünya savaşının en kanlı muhaberelerinin olduğu yerler görülmeli. Ayrıca bu adada bu bölgenin en kaliteli ma.ihu.nasının üretildiği bilinmeli. Seoul, Uzak doğuda herhalde bütün şehirleri görmemize rağmen bizi şaşırtan şehir/ülke. Adamlar para kazanıyor ve harcıyor abi, diyorsun. Busan, Korelilerin Antalya'sı. Balık pazarı görülmeli, yat turu yapılmalı. Paranıza kıyın, Park Hyatt da kalın, o kadar lüks otelde kaldım, böyle manzara görmedim. Kore hakkında uzun uzun çok şey yazılır. Ancak üşeniyorum. Büyükelçi ile de görüştük, bize uzun uzun anlattı sağolsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 bunlar iş gezisi mi bildiğimiz sıradan seyahat amaçlı geziler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Seyahat amaçlı. Genellikle dalış yeri ayarlayıp, o ülkeyi veya yakındaki bir ülkeyi geziyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Epey pahallı geziler, dolar kuru mühim. niye crap yazmışım, bilemedim. Düzeltme için sağol. Bu yengeçlerin kafasını yiyenler var, siz yemeyin, epey kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 zenginlik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Skicem forumu fakir yok lan resmen, biri de desin ay sonunu zor toparliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Adami paylasicagina pisman ettiniz lan. Ne guzel bir gun biz de yapariz diye okuyorum. Niye rage actiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 abi rage degil, adamin yazmasini seviyorum. ama bizim isyanimiz yaradana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Ben bu sene Arjantin'e gidecektim ders vermeye. Programa 60 yaşındaki testisi elinde profesör de başvurmuş, yedekte kaldım. Gezecektim negzel Patagonya dolaylarını :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Yaradan coğrafya kader değildir diyenlere zaaa xd çekmekle meşgul, duymaz isyanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Palau nereymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 https://www.google.com/maps/place/Palau/@6.3901275,132.996543,5.25z/data=!4m5!3m4!1s0x328445b4a2af0399:0x12ed1edd39a1ebbb!8m2!3d7.51498!4d134.58252 post kasayım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 1 saat önce, senko dedi ki: Skicem forumu fakir yok lan resmen, biri de desin ay sonunu zor toparliyorum. Ben ay sonunu zor getiriyorum. Ama parayı kürekle sactigimdan asdfg Haftaya ben de mi arjantine gitsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 1 saat önce, senko dedi ki: Skicem forumu fakir yok lan resmen, biri de desin ay sonunu zor toparliyorum. ay sonunu zor toparliyorum. iban atarım zengin abilerim çeyrek dürüm parası yollasınlar, tamlatıp yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Arjantine bende gidicektim de götünüzü keserler dediler vazgeçtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Arjantin gayet güvenli bir ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Tierra del Fuego'yu biraz daha acsana hep aklimdaydi. Aklimda derken random google earth encounters tabii... Bi orasi bir de Svalbard sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 pahalllllllli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Nesini açayım bilemedim :). Mesela araba kiralamayın diyorlar, benzin çok sıkıntıymış. Benzinlik az, ve bulunmadığı çok sık oluyormuş. El Chanten çok küçük ve kalması sıkıntılı bir kasaba, 2-3 gün ayrılırsa uzun yürüyüşler ile güzel rotalar var. Soru varsa cevaplarım. Svalbardı küçük yat ile dolaşmayı iki yıldır planlıyorum. Hanım soğuk sevmiyor, bakalım ne zamana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Arjantin'de doviz isini nasil yaptiniz? Kara borsa diyorlardi. Ben arastirirken bir tek doviz konusunda endiselenmistim, onun haricinde Istanbul'dan daha tehlikeli degil diyorlar Buenos Aires icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Dövizde karaborsa diye bir şey duymadım, hiç de sorun yaşamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 araba kiraladin mi? svalbard'a hanimi bos ver beraber gidelim. on average -35C gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Araba kiralamadım. Patagonya'da yazdığım gibi sıkıntı. BA'de gerek yok, uber ucuz ve çok. Valla benim hanımı aldatayım daha az kızar. Yalnız gitmek için tek izni sardine run. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Koca guney kore yi 2 kisa paragrafla gecistirmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 (düzenlendi) Google arabası biraz kaya kaya dolaşmış sanırım Temmuz 28, 2019 Komodo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar