DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 yeni nesili ben cok takdir ediyorum acayip ablalar var mimar sinan guzel sanatlarda fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 kadıköyde çok acayip hatunlar vardı ama sonradan gelenlerle bozdu di mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 yeni neslin zekisi çalışkanı baya aşmış oluyor çünkü istediği her bilgiye ulaşabiliyor tembeli de baya boş yapıyor işte twitir instagram filan dial up la bağlanan nesil araform olarak kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 her form ara form abi o zaman, iki neslin arasindaki her nesil ara nesil. Istedigi bilgiye ulasmayi bilmek method isi, dial-up tan beri internet ile hasir nesir olanlar belki daha bile iyidir bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 12 dakika önce, Cokomantis dedi ki: kadıköyde çok acayip hatunlar vardı ama sonradan gelenlerle bozdu di mi abi artik hakim degilim semte ama ben giderken valla henuz hala bomba gibiydi hele simdi yaz gunlerinde ates ediyordur sokaklar eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 ediyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 ne karılar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Var da sana mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Var da sana mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 12 dakika önce, senko dedi ki: her form ara form abi o zaman, iki neslin arasindaki her nesil ara nesil. Istedigi bilgiye ulasmayi bilmek method isi, dial-up tan beri internet ile hasir nesir olanlar belki daha bile iyidir bu konuda. şimdiki bebekler bile kullanabiliyor interneti biz yaşlandık meslek sahibi olduk farklı bir arayışımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Ben 80 liler ve 90 lilarla okeyim. 2000 liler ve sonrasi cok acaip cocuklar. Belki hala ergen olduklari icindir. Ama boyle bir bos ozguven gormedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 (düzenlendi) normal değil mi, akp iktidarına doğdu çocuklar; güçlü dış işleri, ortadoğu'da sözü geçen türkiye, dünya lideri recep tayyip erdoğan çağında. tabi ki özgüvenli olacaklar. Ağustos 9, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 alın size çizmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Hakkaten ha siniri gectim mi 2 sms parasi girerdi cotanak diye, simdi internet var her turlu iletisim belej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Yeni nesilin ne durumda olduğu zerre fifimde değil ama din ile ilgili kurumlara hatta dinin kendine karşı çok önyargıyla ve sorgulayıcı yaklaşıyorlar, imamhatipe gidenler de buna dahil. Saçma sapan batıl inançların devleti ve toplumu bu denli etkilemesinin önüne geçilebildiği gün ülke düzlüğe çıkar, yaşanabilecek bir yer olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 He he olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 tiktok izlemedigim her gun bosa gecmis gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 tiktok ne ola ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Yeni neslin tiktoklarını yiyin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 metallica ne diyen de gördü ya bu gözler daha ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 sadece en guclu savascilar bu vidyoyu 2 kere ardi ardina izliyebiliyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 ben tiktok'u insanların şarkı açıp garip garip dans ettikleri yer sanıyodum bunlar dizi çekiyormuş baya orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 türk dizileri yeterince kötü dğlmiş gibi birde budget versiyonlarınımı yapıyolar mk JKDFASKDJLSFKFJLDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar