Loex Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 fortnite bedava değilmi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Tetris de bedava DLC almadıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 yeni switch ne zaman cikiyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 20 Eylül. Normal Switch'in die-shrink versiyonu (pil ömrü arttı sadece işte) Ağustos ortalarında Amerika'da filan piyasada ama bize ne zaman gelir bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 ekimde de arkadasim gelicek newyorkdan 900 dolarda borcu var bana. kafam karisti simdi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 (düzenlendi) https://www.pocket-lint.com/games/news/nintendo/148609-nintendo-switch-lite-official-the-switch-mini-we-were-hoping-for-but-not-switch-2-yet az arastirdim aynisinin 5.5 ekranlisi ve tv ye baglanmayani kisaca benim tam istedigim tv de xbox var zaten tipi de daha guzel balta olduysa affola 199 dolar olucakmis fiyati da amerikanyada 299 da switchin fiyatiymis oradaki Temmuz 31, 2019 Loex tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Hiç TV'ye takmam diyordum ben de ama takıyorum yani sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Ben mumkun degil takmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 TV'ye bağlanmayan switch normal switch'in %20'si falan. Alıp da kazık yemeyin. O dock ve joy-con sistemi inanılmaz olanaklar sağlıyor. Hiç yoktan çatır çatır co-op multi oynama şansını kaybediyorsunuz. Zelda ya da Super Smash gibi oyunları keyifli oynama şansı da ortadan kalkıyor ayrıca. 300 dolarlık switch de Türkiye'ye 87 dolar kargo + gümrükle geliyor. AAA oyunlar da 50 - 60 dolar falan indirime girmiyorlar neredeyse hiç. Ha Amerika'dan arkadaşlarınıza getirtebiliyorsanız, getirin. Gerçi oyunlarla falan yine benimki ucuza geliyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Aynen abi senin fiyata laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Yamyam arkadaslara firsat dogdu hadi. 2800'e birakiyorum bir sureligine. Ekim'e kadar aldiniz aldiniz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 alın da adam rahat rahat wow, poe oynasın. akıl karıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 ben niyetliydim buna ama kismet olmadi. 2800 temiz fiyat bende 2600lere kadar zorlamistim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Alet ne zaman alındı hocam ne kadar oynandı batarya ne kadar gidiyor vs biraz yazabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 hala satılık mı abi? bizim ufak kuzene bakıyoruz da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 7 dakika önce, knox dedi ki: hala satılık mı abi? bizim ufak kuzene bakıyoruz da... Satilik evet. Hemen satabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 En uzun sure satamadigim sey olarak tarihe gececek herhalde switch. Dolar yukselirken fiyatlar bende ayni, yeni oyunlara halleniyorum, ben daha fazla para dokmeden alin sunu elimden. Tam saglam release'lerin donemi hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 @Chastor'a gitti Switch, güle güle kullansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 abi ben bunu alcaktım smmm sınavıydı, annemin rahatsızlanmasıydı, hanımın hamileliği falan derken kaynadı gitti arada ahaha neyse artık şu uzun şarjlı olana halleneyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 ben de aliyim diyorum da, muhtemelen 3 kez oynaip tozlanmaya birakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 3ds öyle olmuştu ama switch bağımlılık yaptı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 3ds'te var, ayda bir tozunu alilyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 3ds çok primitive kalmıştı rakiplere göre, switch donanım olarak olmasada sunduğu işlevi ile next gen. En azından zelda ve mario'nun open world konsepti konsol ve sleep/wake ile çok uyumlu. 5dk açıp dolansan bile keyif veriyor. 1000 saat triple aaa content var şuan ve daha artar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 ev insanina yaramiyor switch, sahada takilan elemanin can dostu herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Sadece konsolda değil olay ya oyunlar güzel, cihaz yine ilkel yani çok sansasyonel bir alet almıyorsun ama kullanışlı. Ne kadar mobil olsada koca alet çanta taşıman lazım telefon gibi cıkarayım iki bakıyım olmuyor, Sadece on the go diye alinicak alet degil. Ama evet ps4 witcher 3 ile switch witcher 3 kiyaslanamaz eger on the go olmasa switch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar